icon

IUI a tehotenský test

levika26
26. sep 2018

ahojte dievcata.. dnes som 16 den po iui.. takze aj predpokladany den mendzesu.. dnes som si mala urobit test podla pokynov lekara.. cely cas som brala progresterone.. a moj tes vyzera takto ... foto.. mozeme sa uz tesit alebo este cakat a testovat ??

IUI a tehotenský test
amalia8
26. sep 2018

@levika26gratulujem😊. Nas caka prve IUI buduci tyzden. Toto bolo vase prve IUI? A mozem sa spytat, ako dlho ste sa snazili prirodzene? A ak mozem, aj by ma zaujimalo, ci ste mali vsetky vysledky na otehotnenie dobre? Viem vela otazok. Ale velmi ma to zaujima, nakolko o par dni ideme aj my do toho.

levika26
autor
26. sep 2018

@amalia8 ano toto bolo nase prev IUI.. takze som este opatrna.. test som si robila teraz.. cize este skusim zajtra rano a uvidim co mi ukaze.. my sme sa snazili asi 16mesiacov.. moje vysledky boli v poriadku.. aj priechosnost.. vsetko.. len manzel mal slabsi spg.. aj pri tomto IUI mi pani doktorka povedala, ze pravdrpodobne to nevyjde.. dufam ze to niesu len skreslene vysledky.. a budeme sa moct tesit 😊 a vy kam idete na IUI??

amalia8
26. sep 2018

@levika26 Urcite to nie su skreslene vysledky, to je krasna ciarka 🙂. My ideme na IUI v BB

levika26
autor
26. sep 2018

@amalia8 a ako dlho sa uz snazite?? a je u vas vsetko v poriadku ?? mne povedala doktorka ze ak to na 2xiui nepodari tak uz by bolo dobre skusit umele oplodnenie..

amalia8
26. sep 2018

@levika26 my mame vraj vysledky dobre na prirodzene otehotnenie. A napriek tomu sa uz 3 roky nedari ☹. Tak nam navrhli IUI. Teraz beriem clostilbegyt. Ty si brala ake lieky? Aj nejake vitaminy si brala?

levika26
autor
26. sep 2018

@amalia8 brala som presne to co ty.. clostilbegyt .. polovicu tabletky od 4.DC a to 5 dni.. a po IUI mi predpisali progresteron.. rano vecer do posvy.. no ak je vsetko ok. podla mna sa to podari.. ono my mame s muzom aj dost stresujuce zamestnania.. gak mozno preto to neslo.. a beriem len kyselinu listovu

amalia8
26. sep 2018

@levika26 a pregnyl ti nepichali?

levika26
autor
26. sep 2018

@amalia8 ano... 3 hodiny pred iui

amalia8
26. sep 2018

@levika26 Este ta poprosim o jednu informaciu 😊. Okrem IUI ste si to poistili aj sexikom? Ci len cisto IUI bolo? 😊

levika26
autor
26. sep 2018

@amalia8 bol aj sexik 😊 hned v ten den vecer aj na dalsi den.. pre istotu 😊

amalia8
26. sep 2018

@levika26 dakujem za odpovede 😊, tak tiez to teda poistime potom 😊

levika26
autor
26. sep 2018

@amalia8 drzim vam palce 😉

taily30
26. sep 2018

@levika26 to vyzera ako pozitivny test 🙂

amalia8
26. sep 2018

@levika26 dakujeme 😊

anicocka1706
30. sep 2018

Ahojte dievčatá 🙂 u väčšiny z Vás po IUI som čítala vo viacerých diskusiách špinenie ale ja žiadne nemám, ani náznak. Myslíte si že mám šancu?