IUI a tehotenský test
ahojte dievcata.. dnes som 16 den po iui.. takze aj predpokladany den mendzesu.. dnes som si mala urobit test podla pokynov lekara.. cely cas som brala progresterone.. a moj tes vyzera takto ... foto.. mozeme sa uz tesit alebo este cakat a testovat ??

@amalia8 ano toto bolo nase prev IUI.. takze som este opatrna.. test som si robila teraz.. cize este skusim zajtra rano a uvidim co mi ukaze.. my sme sa snazili asi 16mesiacov.. moje vysledky boli v poriadku.. aj priechosnost.. vsetko.. len manzel mal slabsi spg.. aj pri tomto IUI mi pani doktorka povedala, ze pravdrpodobne to nevyjde.. dufam ze to niesu len skreslene vysledky.. a budeme sa moct tesit 😊 a vy kam idete na IUI??
@amalia8 brala som presne to co ty.. clostilbegyt .. polovicu tabletky od 4.DC a to 5 dni.. a po IUI mi predpisali progresteron.. rano vecer do posvy.. no ak je vsetko ok. podla mna sa to podari.. ono my mame s muzom aj dost stresujuce zamestnania.. gak mozno preto to neslo.. a beriem len kyselinu listovu
Ahojte dievčatá 🙂 u väčšiny z Vás po IUI som čítala vo viacerých diskusiách špinenie ale ja žiadne nemám, ani náznak. Myslíte si že mám šancu?

@levika26gratulujem😊. Nas caka prve IUI buduci tyzden. Toto bolo vase prve IUI? A mozem sa spytat, ako dlho ste sa snazili prirodzene? A ak mozem, aj by ma zaujimalo, ci ste mali vsetky vysledky na otehotnenie dobre? Viem vela otazok. Ale velmi ma to zaujima, nakolko o par dni ideme aj my do toho.