icon

IUI - apríl 2023

martina357777
2. apr 2023

Čaká niekoho ?

Strana
z2
d920
2. máj 2023

@sontamuycruel Tak dúfajme že sa nám to podarí 🥰🥰

d920
10. máj 2023

@sontamuycruel Ako si dopadla ? Ja som dnes dostala vysledky a hcg mam 2.8 😭 ale gynekologicka mi povedala nech skusim pondelok prist este na krv.

sontamuycruel
11. máj 2023

@d920 Ahoj..nevešaj hlavu..možno Ti povedia v pondelok dobre spravy.
Ja idem zajtra na krv...
Posledné dva dni som sa už netestovala...lebo posledný test mi vyšiel úplne biely.
Dnes rano mi to nedalo a testovala som opäť.
Test voľným okom biely ale keď sa lepšie kuknem...tak tam vidím ducha..prikladám foto.
Tak som teraz taka nedockavá, že neviem či do zajtrajšieho výsledku- vydržím.. ci to je pozitívne.. alebo nie🤷
Zajtra dám vedieť.. a Ty mi daj v pondelok🍀🍀🍀 budem na Teba mysliet✊️✊️

d920
14. máj 2023

@sontamuycruel ja na pondelok bohužial nemusím čakať. Včera došla mrcha a ty ako si dopadla ?

sontamuycruel
20. okt 2023

@d920 Ahoj.. odpisujem strašne skoro😁 nám to nevyšlo..a vám??

My akurát čakáme..sme opäť po IUI.

veeev
26. okt 2023

Ahojte.. @sontamuycruel a ako sa cítiš .? 🙂 ja som bola teraz v pondelok 🙈

d920
8. nov 2023

@sontamuycruel To mi je ľúto. Nám to tiež minule nevyšlo a už sme to neskúšali. Chceli sme ísť v decembri na umele, ale chvála Bohu sa nám podarilo otehotneť prirodzene bez žiadných liekov a vitamínov. Dnes som v 8tt a všetko je v poriadku.

veeev
8. nov 2023

@d920 jeeej to je super gratulujem🙂 .. ja mám teraz za sebou 2x neúspešne iui v pondelok krv negatív a zajtra ideme na konzultáciu na umelé 🙈

lenkak89
1. feb 2024

ja som bola na IUI teraz v januári 2024....som 9 deň po,no neviem ako to dopadne, cítim ako keby mám dostať menzes,aj sa mi včera,aj dnes objavilo slabé špinenie,ako pred menzesom...ale väčšinou ráno,cez deň zase nič...takže neviem čo si mám o tom myslieť,iné príznaky zatiaľ nemám,aj keď je to ešte skoro...na krv pôjdem budúci týždeň,akurát mám aj preventívku a moja doktorka mi tú krv zoberie,takže sa nemusím trepať do BA

Strana
z2