IUI August 2020
Ahojte hľadám snazilky čo idú tiež na IUI v auguste pre psychickú podporu.
Ahojte baby, aj ja by som mala budúci mesiac prvýkrát absolvovať IUI.. Ako to prebieha co už s tým máte skúsenosti? Treba celý čas brat nejaké lieky? U nás sú problém manželove zle spermie a ja mam nízke amh.
@barborennka 3-7 DC som brala clostylbegit, 9-10 DC sono, aké sú veľké folikuli a 36 hodín pred IUI injekcia pregnylu (pichala som si sama doma). Samotný zákrok som ani necítila, najprv dr skontroloval folikuli, potom tam dal spermie (je to naozaj bezbolestné, vôbec nič som necítila) a pak som pár minút zostala na koze a ide sa domov 🙂 potom 2x denne Utrogestan do pošvy a už len čakáš na || ☺️
@barborennka je to v pohode až na injekcie je to také aspoň premna dosť hrozne dávam každý večer dve už tretí týždeň tabletky som užívala prvých desať dní ... Ale dá sa to vydržať ☺️
Tak nám zrušili IUI.takze ďalší termín a nový cyklus v auguste.
@rena_1 áno na nepriechodnom vajecniku 2folikuly a na priechodnom jeden.Doktorka to vzdala že mám nízku hladinu hormónov že nejdeme do toho.tak som zavolala riaditeľke Gyn Fivu povedala ako čo že sa mi nepáči prístup lekárky lebo jednoducho si len tak zruší IUI keď ma nastimulovali.tak mi zmenila riaditeľka lekára a budeme chodiť ku Galovi.
@teav ďakujem za info 🙂 ja som mala ísť dnes na folikulometriu, som 7 DC, ale lekárka je chorá tak nám to zrušili.. Mam prísť až v pondelok na 13. DC a ak bude všetko OK tak mi to hneď spravia. Nemám žiadne lieky ani nič. Tak som velice zvedavá ci sa to môže takto podariť...
Ja som dnes bola na sono 9DC a dr povedal, že mám jedno už na prasknutie (23mm) a že ovulka prebehne v noci alebo zajtra ráno a že IUI nestíhame :D takže sa máme snažiť a snáď to vyjde 😂
Ahojte baby, tak ja som dnes po prvej IUI a začínajú dva nekonečné týždne čakania 😆 Ste tu tiež niektorá čakateľka? 🤞🏻
@barborennka pripam sa 😊 som dnes 4dpi ...drzim prsty! Necj to zvladneme v zdravi a dockame sa // 🙏🌷❤
@luckynko44 ďakujeem 😊 aj ja držím palce nech to vyjde 🤞🏻🤞🏻🍀🍀

@rena_1 ahoj 🙂 tiež ideme okolo 5.8. na druhé IUI, manžel má tiež zlý SPG... My chodíme do Iscare Martin, kam ty? ☺️