IUI August 2020
Ahojte hľadám snazilky čo idú tiež na IUI v auguste pre psychickú podporu.
Ahojte, pridavam sa aj ja. Dnes 11ty den po IUI a test biely 😢 Skusime znova 🍀
@natalia_3 Ahoj ja som mala vajko 22 a 24 mm a hned mi pichli Ovitrelle a na druhy den rano IUI
@michaela55555 to ma mrzi..vsak ja tiez tak..ale uz prisla ms tak idem do dalsieho kola..buduci tyzden vo stvrtok kontrola a termin na iui..uvidime..na 2 krat to musi vyjst!
@majkabmajka budem drzat palce, ja v pondelok idem na krv a potom znova skusit, tiez verim, ze na 2x sa zadari 💕
Ahojte, v októbri by sme chceli podstúpiť prvé IUI v Gyn Five Žilina...Na čo sa treba pripraviť? Ako to prebiehalo u Vás? Na ktorý deň ste prišli? Bojím sa toho sklamania ak sa to nepodarí 🙂
@andrea_r016 Ahoj ja som bola teraz prvy krat, boli sme ak v Gin five Ba ale nakoniec sme sa rozhodli pre inu kliniku.
Prisla som prvy krat na 9 den cyklu a kazde dva dni som chodila na folikulometriu.
Na 15den som si vecer pichla Ovitrelle a na 17 den mi urobili IUI.(mam 31 dnove cykly)
Dnes som 12 den od IUI a v pondelok idem na krv.(14den od iui)
@andrea_r016 Ahoj..my tiez chodime do gynfiv zilina..od 3dc do 7dc som brala clostilbegyt..potom na 9dc som isla na sono a folikuly boli uz velke tak mi hned pichli Ovitrelle a na druhy den IUI..bohuzial nevyslo tak teraz ideme zas 🙂cykly mam tak 28-30
@voskovka dobry den ako podarilo sa ??
@michaela55555 podarilo sa ?ci este neviete
@kika09876543 Nam sa podarilo ❤️
@kika09876543 nepodarilo 😢
@kika09876543 my sme už v procese na IVF.pozajtra mám odber vajicok a na 5ty deň vklad.
@mysuliatko7 gratulujeeeeeeeem na kolky krat?🙂
@mysuliatko7 Uz som si precitala ze na prvy krat tak super 🙂
@voskovka tak drzim palceky nech to vyde potom dajte vediet ako ste dopadla
@michaela55555 to mi je velmi luto.😕😕😕nas to caka tiez tak sa toho bojim aky bude vysledok
Dievčatá co si dávajú uhrádzať cez poisťovňu ivf mali ste nejaké problémy s konkrétnou poisťovňou? Ja zvažujem prestup z VšZP do Unionu tak neviem ci je to dobrý krok, ďakujem za každe info 🙂
@majkabmajka Dakujem velmi pekne ❤️❤️ Sama tomu neverim,aj ta sestricka bola celkom prekvapena 😅
@kika09876543 budem velmi drzat palce ✊
@dzankah ahoj, prosím ta ktorý deň po iui si si robila testik a vyšiel pozitívny, ja som dnes 10 deň po iui tiež v Žiline no zatiaľ negatívny, ďakujem
@martus4183 sa mi vidi ze 10 DPO ale bol už tak skoro pozitívny preto lebo čakám dvojičky...neboj ešte máš čas a aj to bol veeeelmi slabucky...držím päste 🙏🍀
@dzankah wau gratulujem mala si dva folikuly ci viac keď si bola na iui?
@martus4183 mala som 3 folikuly.. 2 v lavo a jeden v pravo..tak si môžem gratulovať ze nie sú 3 🙈
AHojte, je ok, ked som bola po IUI vo vodorovnej polohe na lozku 10 min, lebo som to uz nemohla vydrzat s tak plnym mocovym mechurom? potom som uz len lezala v aute a sedim na gauci...
@januska777 myslím že áno ležala som tak podobne tiež som už nemohla vydržať a máme doma už malý zázrak 😊 držím palce

Ahojte dievčatá, ako pokračujete v septembri? Ja toto prežívam prvý krát.. Zajtra mam kontrolné Sono a dohodne sa termín. Chodí niektorá do NR GF?
Kolko mm malo čase vajko keď sa robilo iui?