IUI august/september 2022
Ahojte kto sa chystá teraz na IUI a chcel by sa podporovať navzájom? ☺️
@123dendula123 😪
nabudúce to vyjde, nestracaj nádej 🤞🙏
@drnda007 dakujem🫶🏻 A ty ako si na tom ?☺️
@123dendula123 29.9. na 4. výročie sobáša mám robiť test, tak dúfam že dostaneme darček. Dovtedy netestujem... cítim že sa niečo deje, je to iné ako prvýkrat, tak dúfam a verím že to vyjde. Od dnes mam vkladať utrogestan, tak snáď pomôže aj ten 🤞🙏
@drnda007 držím veľmi palce ✊🏻 Daj vediet ako si dopadla❤️
Tak ja aj 2. IUI krv negatívna :(
@lapalma_x Tak budem držať palce nech folikul pekne narastie a nech je to konečne váš šťastný pokus 🙏🏼😊
Nezistili nič, vraj sme zdravi, a normálne by sme mali otehotnieť. Ale nebola som za ten rok a 8 mesiacov ani raz tehotná. Nevieme kde je chyba, ale pevne verím že sa to už podarí!
A vy viete? Plánujete ísť aj na IVF keby náhodou?
@luci601 mne akurát zistili že mám zrejme nepriechodný hlien krčka maternice. Dr si myslela že to môžu byť protilatky alebo alergia na spermie ale všetko bolo negatívne. Vraj by to IUI malo poriešiť. Inak folikuly rástli ovulacia prebehla spermiogram bezproblémový. Držím Vám palce nech to vyjde viem aký je to pocit mesiac čo mesiac čakať na dve čiarky. IVF sme ochotní podstúpiť ale ja mam pred tým veľký rešpekt. Každopádne pred tým by som radšej pobehala ešte nejaké vyšetrenia.
@lapalma_x O tom som čítala že IUI by malo pomôcť. Myslím na vás 😊🙏🏼 je to hrozný pocit stále čakať, tak túžiť a nič. Ale aspoň tu sa podporíme 😊
Ďakujem veľmi! Tiež mame pred IVF rešpekt, ale nebránime sa, určite podstupime sk bude treba
Daj vedieť potom budúci týždeň ako si dopadla 😊🫶🏼
@luci601
@lapalma_x
Ahojte baby, ja sa nechcem tesit ale tento mesiac sme si dali pauzu od IUI aj vsetkeho a vcera som mala dostat MS. Dnes som si iba tak urobila test nedalo mi to , tak som isla kupit dalsie a urobila si aj tie🥹 nechcem sa fakt tesit dopredu ale neverim vlastnym ociam a zeby to mohlo po 2 rokoch byt prieodzenou cestou🥹🥹❤️🙏🏻
@123dendula123 cozeeeeee! Riadna paráda 🥰🥰 gratulujem veľmi! Krásne správy ❤️
@luci601 dakujem krasne sama tomu nemozem uverit snad to nemozu byt chybne testy🙄❤️❤️❤️
@123dendula123 waaau zo srdca gratulujem je to nádherná správa ❤ toľko testov nemôže byť chybných😊 veľmi sa teším s tebou

@lapalma_x ahoj bohužial negatívne 🥺