IUI január/február
Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺
@zituss ja práveže stále len ,,grgám,, a občas zacítim podbruško ale všetko je viac menej nebadateľné, že keby sa nesledujem tak si to ani nevšimnem ... už mam pohovor za sebou,, bola to sranda po 7 rokoch a! po ceste tam mi volali z inej firmy že ma volajú dnes na pohovor, takže o hodinu idem zasa :D
@lauren8m práveže ten dušík sa tam objaví hneď a zostane aj po uschnutí .. ďakujem , už mam po pohovore, mám z neho zmiešané pocity 🙂
@marryl84 nemusíš obdivovať :D ja by som to nerobila ale bola som zvedavá ako dlho sa drží ovitrale lebo pregnyl som mala dlho v krvi a hlavne pár báb tu písalo, že ovitral vôbec nezostáva v moči čo mi bolo divné a vidíš, zostáva veeeeeľmi dlho 🙂 držím Ti palce !!
@vladka2503 držím palce na pohovoroch aspoň ta to trosku rozptyluje a samozrejme ešte viac držím aby sa to podarilo a bolo bábätko 🤱. Co sa tyka ovitralu tak mne doktorka hovorila ze 10 dni sa drží , takže preto som sa ani neskúšala testovať, aby som sa zbytočne náhodou netesila. I keď čakať na krv je nekonečný príbeh 🙈
Zienky ako? Ja som 9den od ovitrelle a tyzden od iui a mam ducha. Takze sa to cez vikend rozhodne...
@januska1905 ja som len 4.den od ovitrelle a 3.den od IUI🤯😬🙄 tak drzim palce 🙂
@vladka2503 cozee,tak uvidis to ze ked ti vyjde pohovor tak ti "ako naschval" vyjde aj tehotenstvo😄🙏🧡 a v akej sfere si hladas pracu ak smiem vediet? 🙂 a ako to dopadlo?
@eua to je smutne :( drzim moc palce a vela trpezlivosti a pozitivity🙏
@januska1905 ahoj 🙂 ja som 11den od ovitrale a tiež stále duch tak čakám ci bude silniet 🙂
@zitusss no ved ani mi nevrav.. Teraz večer som zacala mat hrozne ťažké prsia.. A fakt mam cudne pocity.. A to grganie ľudia.. Tie lieky sú hrozný des.. Už sa teším ako to vysadim.. Obchodný zástupca bol jeden a druhy bol obchodný manažér, tam mi dali rovno ponuku ze si mam rozmyslieť do pondelka ci by som chcela nastúpiť 🙉😃🤯 takže čakám co vyjde.. Ci robota ci tehotenstvo 😃🤯🤯
dievčatá aj vy máte tak nafúknuté brucho? Ja mam občas pocit, že mi snád praskne.... ale to môže byť asi z progesteronu či? Mám ho vlastne prvý krát... Ešteže je zima a nosím svetre :D
Ahojte, tiež som bola na iui 26.1. To čakanie je nekonečne a sledujem každú čo i len nepatrnú odchýlku v symptómoch od PMS. S manželom sa o dieťa snažíme už 7 rokov a prv som mala problémy ja, teraz on. Človek až niekedy po tých neúspechoch začína rozmýšľať či to má všetko zmysel.
tak ja sa opäť pripájam v januári iui nevyšlo :( tento mesiac chceme skúsiť opäť ale bojím sa že nám tento mesiac ani nespravia že nebude ovu :( dnes som bola na sono som 9ty deň cyklu a že len drobné folikuly ani krv nebrali že zbytočne.... objednali ma na 14ty deň znova na sono....a to som čakala že povedia že pondelok na iui máme prísť lebo minulý mesiac som to tak mala že 9ty deň 18 mm 2 folikuly a 12ty deň bolo iui ....a teraz takto ...
@marryl84 no bolo by vedené k prírode a k tomu podstatnému ... ako sa správať, starať ... ja mám takú potrebu vychovávať ... som trosku iný poľovník ako sa traduje, ja skôr som poľovník - ochranár. Snažím sa aj decká čo stretnem v lese, učiť ako a čo sa v lese robí ... čo sa smie a čo nesmie ... keď vidím vrestiace a demolacne naladené ratolesti tak má hrôza obchádza, že čo si ta zver a príroda musí o nás myslieť - o nadradenom druhu 🤣
Inak máte aj vy stavy z duphastonu? Mne príde, že mi blokuje mozgové bunky až mám pocit, že som úplne ohlupnuta. Poviem niečo a urobím niečo iné ... muž sa na mne zábava... len mne to vtipne nepríde, hlavne keď poposielam pracovne maily ktoré ani zmysel nemajú 🥸🤨
@marryl84 ja sa tiež smejem, že prvý samostatný výlet do lesa bude s krikom že mami mami pozri čo som našiel/la a v rukách had 😂 myslím si, že by sme rady vysvetľovali prečo nemôžme mat všetky zvieratká doma... zatiaľ vyzerám pred všetkými ako vsevedko čo všetko vie a zatiaľ vlastne deti nemá a cudzie poučuje ... málokto vie pochopiť tu potrebu odovzdať niečo zo seba malému stvoreniu.
@zivana hej ved verím lekárom ja som skôr sklamaná že doteraz som pekne mala ovu odsledovanú a vždy mi to plus mínus 2 dni vyšlo rovnako a hlavne vyšlo a teraz sa bojím ked je to tak posunuté aby vôbec nejaká ovu bola ....to je už tretí mesiac čo beriem clostil a tie prvé dva mesiace bolo všetko ok tak som dnes bola prekvapená ...išla som viac menej s tým že asi pondelok idem znova na iui a toto ma zaskočilo proste....
@tamara456 ahoooj 🙂 neboj sa, ja som tiež mala na 3x oveľa neskorší ovulaciu, bola som na prvé sono 10 deň a bolo len veľa malých folikul a keď som prišla o 4 dní tak už sa pekne formovali dva 🙂
@zivana tak to mi veru nenapadlo dakujem za povzbudenie 🙂 ...
@vladka2503 no dúfam že to tak bude aj u mňa že sa to teda len posunulo ....

@zitusss Na normálnej kontrole zistili mierny opuch plodu. Nekrvacala som, ani žiadne bolesti. O 3 dni som šla na podrobnejsie vyšetrenie a vtedy už srdiečko nebilo. Bol to šok. Tým, že bol ten opuch, prisudzujú to genetickej chybe. Pôjdeme na ivf.