icon

IUI január/február

andrea_r016
10. jan 2021

Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺

zitusss
5. feb 2021

Vsimali ste si teraz niekedy hlien? Viete ho nejak identifikovat?

zivana
5. feb 2021

@zitusss ja mám taký pocit akoby som mala stále mokro tam dole ... kŕče, bolesť hlavy, vyhadzaná som ako keby som mala 15 ... úplne príznaky menzesu. Najhoršie sú na tom ale prsia, svrbia má celé a bolia už len pri pohľade na ne 😂

zitusss
5. feb 2021

@zivana a davas si tam progesteron? Lebo vraj to "mokro" je z toho😄 uz som si to tu zistovala lebo rano som mala mokro som sa zlakla ze krvacam alebo co a to som bola skoro ako pocikana,no konec😅🤦‍♀️🤷‍♀️🙄😄
Teraz ako som si davala progesteron som si vsimla ze mam taky biely mliecny hlien no ja sa v tej identifikacii vobec nevyznam 😄
Inak krce som mala aj ja asi dva dni po iui

zivana
5. feb 2021

@zitusss tak ja som už 10. Deň po iui a dnes nesmierne bolestivé kŕče ... ja užívam duphaston. Ale je možné že to progestrogen robí tie “vlhké stavy”. Už nech je utorok a mám istotu.

lauren8m
5. feb 2021

@zivana aj ja krv v utorok. vysledky budu az poobede? asi nie hned na mieste, co?

zivana
5. feb 2021

@lauren8m ja mám pocit, že už včera bolo neskoro 🤣 pevne verím, že budú poobede nech mám skvelý darček pre muža na Valentína 😍

lauren8m
5. feb 2021

@zivana ja bohuzial moc neverim, ze to vyslo. hlavne som isla bez podania ovitrelle, na forach sa mi nepodarilo najst asi nikoho, kto by bol tak ako ja, bez injekcie a vyslo by to. plus k tomu tie percenta biedne. test rano snehobiely, smutno mi je😢

zivana
5. feb 2021

@lauren8m aj ja som mala snehobiely test dnes. Tiež má to zamrzelo, ale ako sa vraví, nádej zomiera posledná. Včera som bola v depke troska, ale dnes mám pocit, že aj keby to nevyšlo, tak nabudúce určite áno. Som aj ja skeptická, tie percenta úspešnosti sú zalostné, ale niekedy aj motyka vystreli.

opi14
5. feb 2021

Ženy 😅 ja som teraz večer vracala, muž sa mi smeje, že nejako skoro začínajú tie príznaky 😅 o tom, ako padne 19.00 a klipkaju mi oči ani nehovorím... a to som sova. Ale len sobotu som mala iui takze skôr náhody 😞

zivana
5. feb 2021

@opi14 tiež som týždeň po iui mala stavy ... točila sa mi hlava, nemohla som ani cítiť surové mäso ... pripisujem to hormónom ... ale možno už sa Tvoje telo pripravuje na niečo a naznačuje Ti aby si sa šetrila.

januska1905
6. feb 2021

Takze dievcata, nas caka ivf. Iui, testy biele😒

zivana
6. feb 2021

@januska1905 a ktorý deň po iui si?

vladka2503
6. feb 2021

Ahojte babky, tak ja dnes 11dpo a už ani nepridavam fotky nakoľko testy si bieeeele ze ani sneh taky biely nieje.. Takže je to v páse.. Uvažujeme s mužom ci zobrať prácu a kašľať nato alebo ešte nebrať a skúsiť ešte raz IUI.. Ja sa neviem rozhodnúť, začínam byť z toho už nejako smutná, zakaždým pri týchto liekoch mam totálne tehotenské stavy a potom ich vysadite a nič.. Neviem ci sa mi to chce ešte absolvovať.. Co vy nato? Koľko krát ste si vy dali hranicu? Myslím koľko krát pôjdete na IUI

zitusss
6. feb 2021

@vladka2503 ahooj ty si blazon ved to este nemusi nic znamenat 🙂 11dpo ratas od iui ci jak? Ved k oplodneniu mohlo prist neskor nie? Nezufaaaaj este prosim🙏

monika_k
6. feb 2021

@vladka2503 na tvojom mieste zijem uplne normalne... Praca, rodina, priatelia atd atd atd... pomoze ti to nemysliet furt na tehotenstvo... Testy po IUI by sa mali robit najskor 14 den po ... cize este skoro testujes... my planujeme ist 6krat na IUI...

vladka2503
6. feb 2021

@zitusss vieš čo.. Ja to tak už nejako vždy cítim ze to nevyšlo.. Už sa snažíme rok a pol a presne po 10 dni som tak nejako vy cítila ze nič z toho.. Bola som už dva krát tehotná a vždy na 8dpo uz na teste bola čiarka.. Ale najviac ma zabíjajú tieto lieky, fakt, proste na mňa účinkujú tak ze ja mam komplet tehotenské priznaky co som mala aj pri tehotenstvach a nenamyslam si ich, všetci tu už chodia ze sa podarilo a vysadim lieky a do par dni je všetko zasa preč.. Muž teraz hovorí xze mi ešte len začína podpora prvý mesiac tak nech neberiem tu robotu a skúsime ešte jeden IUI a potom keď tak sa naplno venovať novej robote ale ja neviem, príde mi to už normálne strata času, normálne ma chytila depka a neviem sa naladiť do pozitívnej energie.. Musím asi začať meditovať alebo znova aktívne cvičiť 🙂 ty sa ako držíš? Ako sa cítiš?

vladka2503
6. feb 2021

@monika_k 6? Tak to je super a budú Ta zakaždým aj stimulovať? Mne hovoril doktor že s clostylom treba aj pauzu držať tak si to neviem predstaviť.. Podľa mňa by som tu prácu mala vziať a vykašľať sa nato

monika_k
6. feb 2021

@vladka2503 na 6krat mam narok u nas zdarma... picham Gonal a potom Ovitrell.... Ja osobne si neviem predstavit nepracovat.... Jeden den som bola doma a hrabalo mi riadne ...Ja robit musim urcite 😃

zivana
6. feb 2021

@vladka2503 aj ja som 11 deň po iui a stále bielo. Príznaky mám všetky, ešte aj tie malo vyskytovane 😂 ešteže muž je odcestovany, lebo by sa zo mna zblaznil. Nestrácajú nádej, ja aj keď je snehobielo, tak hladkam bruško a hovorím, že len pekne tam buď, lebo u nás ti bude dobre. Ja by som vzala prácu, aspoň nebudeš toľko myslieť na to a potom bum sa to podarí. Ale keď cítiš, že potrebuješ oddych a byt v klude, tak ostan doma.

zitusss
6. feb 2021

@vladka2503 presne tak ako baby pisu, tiez by som vzala pracu a ak sa necitis na dalsie kolo hned teraz tak to skuste trebars o dva mesiace. Ak by si potom otehotnela tak to,ako sa na to bude pozerat zamestnavatel ti moze byt jedno,kolko zien otehotnie neplanovane po nastupe do novej prace. Nemusime sa citit za to previnilo podla mna, moj pohlad. Takze sla by som do toho 🙂 a uvidis,mozno ani nestihnes nastupit 🙏❤🥰 ja verim stale ze ti to vyslo a aj sebe verim ze nam to vyslo tak ako aj ostatnym babam tu drzim moc palce🍀 a aj keby nie,svet sa nezruti tebe ani mne 🙂 my mame lieky na dva cykly tak ak by to teda čírou naaahodou nevyslo tak pojdeme skusit druhy krat a mozno este treti a potom asi pauza ako aj ty hovoris kvoli stimulácii atd. Necitim sa ako tehotna, ani neviem teda ake to je ale nic zvlastne sa nedeje zatial🤷‍♀️
Vsetko bude tak ako ma byt 🙂 ja som pripravena na to ze aj ziadne dieta mat nebudem aj ked momentalne velmi tuzim. Nedepkuj, urcite tym nicomu nepomozes, snaz sa mysliet pozitivne, nemusis dufat v tehotenstvo ale snaz sa to brat tak ako to pride 🙂
Zivot je len jeden, snazme sa ho vychutnat ako sa len da 🙏🥰🍀

januska1905
6. feb 2021

@zivana 9 den. Uz citim ms

zivana
6. feb 2021

@januska1905 ja tiež, dokonca má chytila aj zvyčajná upratovacia mania

zitusss
6. feb 2021

@januska1905
@zivana
Dievčatá 🤦‍♀️ ja viem ze clovek je uz po tolkych nevydarenych pokusoch skepticky, ale preco to odpisujete hned 9.den? Nehovorím aby ste teraz zufalo verili v pozitivny vysledok ale tak radsej neriesim a nejdem si to zbytocne "privolavat".
Psychika robi strasne vela, ved to vsetci vieme,tak preco sa zahlcovat zbytocne negativitou 😊
Ja verim aj za vas teda 😉❤

januska1905
6. feb 2021

@zitusss ja som pozitivna, len toto su fakty, biely test a zly spermiogram. Nastavena som ale tak, ze z car odidem s obrovskym bruchom😀

zitusss
6. feb 2021

@januska1905 ale ved biely test na 9.den po iui nemusi este nic znacit nie? 🙂 a tak treba! S velkymi bruchami budeme chodit o par mesiacov!😄😉

andrea_r016
autor
6. feb 2021

Ahojte žienky, dnes 14 den a test biely :( :( ....cize nic z toho ....som strasne sklamana a neviem co idem dalej robit....ci pytat sa na vysetrenia ci skusit este toto alebo skusit ivf alebo kaslat na to ...

sticker
zivana
6. feb 2021

@zitusss ja sa snažím byt pozitívna... stále verím že v utorok mi zavolajú výsledky ktoré má vynesú do nebies. A keby aj nie, tak ideme ďalej. Veď pokusov mame niekoľko. Povedala som si, že tohto roku proste budem tehotná.

zivana
6. feb 2021

@andrea_r016 čo som tu čítala, tak niektoré mali pozitívny test aj na 16. - 17. deň. Ideš aj na krv?

vladka2503
6. feb 2021

@andrea_r016 ahoj dnes mam takéto pocity aj ja.. Ja som dnes 11 dpo ale na teste ani len prd a to som si bola 100%ne istá ze som tehotná.. Ale nevadí, sme tu preto aby sme sa podržali a tak ako mňa podržali tak ja píšem Tebe 🙂 doobeda sme boli rozhodnutí ze serieme nato.. Teraz k večeru som sa troska ukludnila a dohodli sme sa ze to skúsime ešte raz a keď to nevyjde skúsim si meriat aspoň bazalnu nech sa ako tak význam, nakoľko ja ovulaciu za bežných cyklov necítim 🙂 ty ideš na krv v pondelok a ja v utorok a tento mesiac dáme ešte raz IUI a zostaneme tehotné, čo ty nato? :D

vladka2503
6. feb 2021

@zitusss ďakujem Ti krásne za milé slová 🙂 rozhodli sme sa ze skúsime ešte raz IUI lebo presne aj mne zostali ešte lieky na druhý cyklus :D pevne verím ze minimálne do konca roka zostaneme tehotné všetky!!! :D