IUI január/február
Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺
@vladka2503 no tak sa mi to paci,to su slova do boja!👌😄 ze do konca roka, ak to nevyjde teraz tak dame druhe kolo uspesne a hotovo🍀😄 rozmyslam ze zacnem od zajtra sledovat testami ovitrelle 👀😄
@vladka2503 ak môžem poradiť skus aj aplikácie na menštruáciu ak si tam zapíšes cyklus tak ti ukazuje kedy by mala byť ovulácia. Mne to sedí. Tiež ovuláciu necítim a keď som sa testovala podľa aplikácie tak mi vždy sedel den ovulácie
@marryl84 ja práve mam už skoro 4 roky aplikáciu ale mam veľmi nepravidelnú ms od 30 do 45 takže mi to ani nevie vypočítať kedy niečo také mam :D snažila som sa podľa hlienu ale aj toho mam uplne minimum..
@marryl84
@vladka2503 ak sa môžem pridať dievčatá, tak ja som si taktiež sledovala ovu - hlien, testy a pod a potom ma lekár vyviedol z omylu... buď bola neskôr alebo folik ani nepraskol a spravila sa cysta 😔
@opi14 áno ja som mávala presne s týmto problém ze 5 krát do roka som chodila na vyvolávacky lebo sa mi stále robila cysta, raz sa mi urobila dokonca po clostyle.. Krásny folikul, nepichli ani pregnyl ani ovitrale a ms meskala ja sa vytesovalaaaaa a.. Cysta! :D
@vladka2503 presne to iste... raz mala 5,5 cm ta ma potom ale bolela ako svina. Ostala som vždy v šoku, len asi na 5 krát keď sa to stalo som sa pýtala môjho gynekológa, že či netreba niečo s tým robiť, veď takto neotehotniem. A on že, niiic to je bežne. Tak som rada, že v car pri iui mi pichli injekciu, ale nepozreli, či aj folik praskol... tak teraz čakám 🙄 spolieham sa na tie príšerné ovu bolesti že to bolo prasknutie 😅
@opi14 vieš čo mne sa tiež nepáčilo ze neurobili kontrolné sono lebo ja som napríklad mala tie bolesti už v pondelok ráno, zobudila som sa na ne, a iui mi robili až v utorok o 10tej, ale nevadí pôjdeme ešte raz a budem trvať natom Sone ;)
@zitusss nie, po zákroku nie, až keď som dlhšie ultrogestan brala tak mi začalo podbrusko a to mam doteraz
@vladka2503 toto správne načasovanie podľa mna niekedy nie je až take správne 😒 aj keby videli prasknutý folik, aj tak to iui spravia, lebo veď od prasknutia môže byt ovulacia do cca 48 hodín, tak som čítala... ale aspoň by sme mali istotu u nás, že praskol 🙂 mne to robila úplne iná doktorka, ktorú som ani nepoznala, to sa mi tiež nepáčilo, ale chápem, že to vyšlo na sobotu. Joooj ja sa tak modlim aby to predsalen vyšlo 🙏🏻
@vladka2503 a testovala si dnes? 🙂 ci cakas rovno na krv?
@opi14 tak ono sa to podla mna ani nie vzdy da presne nacasovat,predsa len sme kazda ina a takisto aj vajicka su kazde ine podla mna. Mne napr.na prvom sone 11DC nasla len 10mm folikul na pravej strane a lavy vajecnik nemohla najst a ked som volala poobede za vysledky krvi tak okamzite pichnut ovitrelle a rano prist na siedmu na zakrok. Tak asi vela veci ovplyvni prave krv. Proste musime verit ze spravili maximum 🙂
Mne inak samotny zakrok tiez robil iny lekar a to som bola normalne v pracovny den a este som aj na chodbe videla moju lekarku 😄 ale mne to teda nejak nevadilo 🙂 ale zase, kazda sme ina ❤
@zitusss ja som to myslela tak, že keď už som v starostlivosti jedného lekára, tak snáď on vie o mne a mojom zdravotnom stave viac, vedela by som sa ho viac popýtať a tak. Ale nemusí to byt pravda, pri toľkých ženách čo sa tam strieda si to asi ani nemôže pamätať 😔
Vidíš, ja som na krv už ani nevolala, keďže v to ráno som mala 23mm folik a hneď pichli injekciu.
@opi14 tak ako pises,pri takom mnozstve pacientov si nemoze vsetko v hlave udrzat. Ja som sa jej potom chcela spytat este na jedny lieky tak mi na recepcii zajednali termin telefonickej konzultacie lebo prave mala pacientku a lekarka mi v dany cas ten den zavolala, otvorila si kartu a mohla som sa pytat 🙂 neviem do ktoreho centra chodis ale verim ze sa da aj telefonicky popytat tiez😊
A testovala si uz? Ktory den si po IUI? Kedy ides na krv? Ja sa uz neviem dockat😄
@zitusss veď jasne, to sa nedá ani kapacitne držať v hlave. Netreba mi nič prebrať, veď buď to vyšlo, alebo nie. Joooj ja mám ešte veľmi ďaleko, mám len týždeň po iui, takze budúcu sobotu až skúsim test a v pondelok na krv. Skôr určite nič skúšať nebudem som si povedala 😂 Ale odkedy som vracala, je mi tak ťažko od žalúdka... čaká ma budúci týždeň štátnica, takze sa učím a nemyslím stále na to 😀
@zitusss jasne, ze som testovala a bielooooo veliceeee bielooooo :D nevadí, dáme si kolotoč okolo IUI ešte raz, ty ako?
@opi14 držím Ti mega prsty aby vyšlo! Ja som dnes už 12 dpo a test úplne biely, takže my si zopakujeme IUI, nevadí 🙂
@vladka2503 a 12 dpo ratas ako 12 den pol IUI alebo oplodneni? Lebo mohlo k oplodneniu prist neskor a mozno si este len 9dpo trebars🤔💛
Ja stale rovnako,sem tam mam pocit ze sa v maternici nieco deje ale tak to moze byt liekmi aj atd 🤔
@zitusss 12 dpo po IUI, doktor mi to vysvetľoval ze 1dpo je deň po IUI.. Myslím si, žeby už určite bolo uhniezdene.. Už by aj bol najvyšší čas 🙂 inak ja tiež stále cítim brucho, myslím ze to je z toho utrogestanu, vždy je to citelnejsie po ňom.. Ale verím, že Tebe sa tam nejaký červík malý vrta! 🙂
baby a v tejto nasej jan/feb uz mal niekto pozitivny vysledok?
@vladka2503 ja tiez. sa mi nieco zazdalo, tak som skusila este jeden a nic.
@zivana ja mam nalady hrozne, nafuknuta sa mi nezda🤷, resp nie viac ako obycajne😀
@zivana
@lauren8m
@vladka2503
Drzim moc palce🍀💛
dajte nam sem potom vediet ako ste dopadli, poobede budu vysledky?👀

@zivana ďakujem pekne! Skúsime ešte jedno IUI, nebojím sa zeby som prácu nenasla.. Teraz sa inak aj celkom bojím ze sa zamestnám a zavrú mi škôlku, má každom pohovore to riešili.. Uvidíme..