IUI január/február
Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺
Babky ja neviem ani ako začať, nepovedala som Vám ze včera ma zobrali aj do tej druhej roboty a ja som to vzala, fakt super robota.. Ráno som robila test a bol negatívny, ale ze uplne biely.. A mne teraz volala doktorka ze ale test krvi je pozitívny.. V pondelok mam podpisovať zmluvu, v utorok mam prísť ci niečo rastie.. Ja som v hroznom šoku
@vladka2503 ale veď to je úžasná správa. Gratulujem. Ak sa ti ta práca páči, povedz im čo je vo veci a uvidis čo oni na to.
@vladka2503 gratulujem 🍀 len nech rastie drobátko 🙂
@lauren8m to mi je luto....buduci mesiac je nas 🍀
@vladka2503 cooo?👀 Aj si im hovorila ze test bol biely ci? Krv je aj tak viac nez test ci?sa bojis ze nieco nie je ok? Boze ja tomu moc nerozumiem ale potichucky gratulujem a drzim moc moc palce❤❤❤
Tak odloz podpisovanie zmluvy,povedz ze ti do toho prislo nieco surne,lekar,nemas kde dat malu alebo hocico a odloz to o tie dva dni dajme tomu. Kedy by si mala nastupit? Alebo ako baby pisu,povedz co je bo veci ale ja by som to prve skusila,odlozit to
@zivana @zitusss pre mňa je to taka zmiešaná správa aj keď musím povedať že každou hodinou sa začínam tešiť viac, mňa to dosť zaskočilo lebo vážne aj terau mam totálne biely test a príznaky nemám vôbec žiadne.. Nebolia ma prsia brucho nič.. Akurát druhu noc po sebe som sa zobudila o 1 a zaspala až o 5, to som mala aj pri dcérke celé tehotenstvo 🙉🙄💪 a včera ráno som mala výtok a boli tam také vlasocnice s krvou tak som si povedala ze super, začína MS.. A potom ma asi 5 min dosť intenzívne pichalo v lavom boku.. Doktorka povedala ze predpoklada ze sa uhniezdilo len v nedeľu alebo vcera ráno ale ze sliznica je krásna a výsledok z krvi je pozitívny, mam prísť budúci utorok.. Rozhodla som sa ze tu prácu zoberiem, žiaľ fakt je taky, ze prvý trimester je vážne rizikový a asi by som nedala ze som prišla o tak dobru prácu a ešte aj o malé, takže to zoberiem a keď mi to potvrdia ze bije srdiečko tak sa s nimi o tom porozprávam, lebo srdiečko bude najskôr podľa mňa o 3 týždne ak bude všetko ôk.. Každopádne som prípad kedy aj na 14 dpo negativny test, nič neznamená.. Hrozne Vám držím palce!
@vladka2503 no veru prave si dala velku nadej vsetkym babam co to uz vzdavaju 9dpo😄🥰❤ ja som ti hovorila ze este nie je nic strateneee!!!!💛🥰
Tak dobre si sa rozhodla podla mna,vezmi to a casom sa uvidi 🙂

@zitusss no akoze poviem Ti xmne keby to niekto povedal tak normálne neverím.. Ja len dúfam ze to bude ôk keď test je biely.. Som zvedavá na budúci utorok, kedy ideš ty?
@vladka2503 ja idem 16.2. Cize tiez utorok do centra na krv, ako nam to spolu vyslo🤭😊 dufam ze si oznamime poobede tie najsuper spravy🥰🍀🙏🙂
@zitusss jej to by bolo super 🙂 budeme sa hneď informovať! Aj máš nejaké pocity?
@marryl84 daaaaaaakujem krásne! ❤️❤️❤️❤️❤️ Už sa stratil sok a nastupuje radosť 🙂

mne sa dnes objavila veľmi bolestivá uzlinka v slabinách, na strane kde nebol dominantný folik. Myslíte, že to môže súvisieť s IUI? Strašne bolí, ale je drobná.
Vám všetkým držím zajtra palce a verím, že sa to tu zaplní pozitívnymi správami :-*