icon

IUI január/február

andrea_r016
10. jan 2021

Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺

vladka2503
9. feb 2021

@opi14 ďakujem Ti veľmi pekne :*

zitusss
9. feb 2021

@vladka2503 ja ti neviem, krize ma bolia a take pocity v podbrusku,ako keby mala ms prist🤔 inak asi nic,nafuknuta som,resp asi skor prežrata🤣za to moze asi ten progesteron 🤷‍♀️
zajtra budem 8dpo a rozmyslam ze skusim testnut ci sa drzi este ovitrelle a cez vikend potom zas,palia ma prsty uz🤣🙈
Nech uz je utorok❤🥰

marryl84
9. feb 2021

@vladka2503 tak to ti verím,moc ti to prajem 🧡

marryl84
Autor odpoveď zmazal
marryl84
9. feb 2021

@zitusss ja som 10 deň po ovitrelle a test je úplne biely

zitusss
9. feb 2021

@marryl84 tak teraz by mal uz len tmavnut nie?🥰držím palce,daj vediet🙏

marryl84
10. feb 2021

@zitusss kiežby si mala pravdu 🙏. Sa už bojím robiť test ze co tam uvidím, ale zase neviem ci vydržím do pondelka 🙈😁

zitusss
10. feb 2021

@marryl84 tak pozri, @vladka2503 mala na 14.den este biely test a krv vysla pozitivna,tam musime dufat az do konca a nevzdavat to 🥰 ja idem v utorol na krv, chcela som dnes testnut a zabudla som🤦‍♀️tak to necham na zajtra, zajtra budem uz 9dpo a 10d po ovitrelle😃

marryl84
10. feb 2021

@zitusss ja viem, to mi dáva nádej 🙏😊. Tak skus zajtra a daj vedieť ako to dopadlo

andrea_r016
autor
10. feb 2021

Ahojte zienky, my to skusime este tento mesiac a uvidime potom co budeme robit...

zivana
10. feb 2021

No dievčatá ... ja som mala ísť včera na krv, ale dostala som takú menštruáciu, že som myslela, že aj maternica mi chce odísť .... ideme skúšať ďalej ... len som momentálne neskutočne smutná a ubolena na duši.

opi14
10. feb 2021

Aj ja som skúsila test a biely 😢 pritom, keďže mi je tak zle od žalúdka, som si myslela, že uvidím dve čiarky 😔

andrea_r016
autor
10. feb 2021

@zivana ja som tiez vcera dostala strasnu ms ...toho vela co zo mna vyliezlo nebolo mozne som to prvykrat videla 😂 dufam ze sa dobre vycisti a ze buduci mesiac to uz vyjde 🙂

zivana
10. feb 2021

@andrea_r016 tak ako vravíš, nech všetko vyplaví a prichysta sa na budúci cyklus. Ešteže môžem robiť z domu, lebo pri takej ms by som v práci nevydržala ani chvíľu. Budúci mesiac bude proste náš ten pravý mesiac.

monika_k
10. feb 2021

Baby, ja som asi vadna... vidim ako sa vy sledujete, vsetky priznaky atd.... a ja nic... 🤷‍♀️Vobec nemam stres ani strach ani nic necitim ci to vyslo alebo nie.... Ani jeden test ma nelaka si urobit, absolutne nic ... Existuje taka zena ako ja?

zivana
10. feb 2021

@monika_k kazda sme iná, vôbec niesi vadná. Možno tvoj prístup je lepší než ten čo mám ja. Ja som tak upriamená na to čo sa deje že sledujem každú čo i len malilinku zmenu. Keby som to nechala tak možno by som nakoniec bola prekvapená. Len človek a hlavne žena si nerozkaze. Takze vôbec niesi divná a určite niesi jediná. 😉

tamara456
10. feb 2021

@vladka2503 no dnes som bola znova na sono nejak mám posunutý cyklus ale som 14ty deň a našli dnes jeden folikul 16 mm takže čakám na výsledky krvi a podla toho mi majú volať kedy si pichnúť ovitrelle a znova skúsime iui 🙂

vladka2503
10. feb 2021

@tamara456 tak super! To je pekný folikul, želám nech to vyjde! Určite informuj!

vladka2503
10. feb 2021

@zitusss @marryl84 tak babky ja mam stále test ešte biely, úplne minimálny duch nanom, zajtra skúsim aj inú značku, bud je to zle znamenie alebo to proste trvá ale každopádne vidíte ze testy nemusia hovoriť pravdu 🙂 držím palce!

marryl84
10. feb 2021

@vladka2503 ty aspoň minimálny duch, ja ani s lupou s reflektorom som tam nic nemala😳. Ale uz viac testovať nebudem, uz počkám do pondelka. Minula som test a ďalšie si radšej nekúpim, lebo ma to bude len pokúšať

vladka2503
10. feb 2021

@marryl84 ver ze ho tiež hľadám 😃🙉😱 ja som si myslela ze keď mi potvrdí tehotenstvo tak na druhý deň konečne budem mat aj test ale prd.. No uvidíme sama ako sa to bude ešte vyvíjať ale na ľavo ma stále v podbrusku pichá, tak snáď sa len stále stále udomacnuje 😃 veru netestuj, ja som si aj povedala ze keby do toho znova ideme nebudem už testovať.. I keď sama neviem ci by som to vydržala 😃

tamara456
10. feb 2021

@vladka2503 dakujem 🙂 no uvidíme ako to tentoraz dopadne

opi14
10. feb 2021

@vladka2503 dávaš mi nádej z toho môjho negatívneho ranného testu :D

@marryl84 ty ideš v pondelok na krv? 15 idem aj ja 🙂

marryl84
10. feb 2021

@opi14 áno idem, veď sme boli v sobotu obe na iui😊 v gynfiv

marryl84
10. feb 2021

@vladka2503 verím ze sa udomácnuje. Ja som sa držala, skúsila som jeden test, ale keď bol negatívny som sa rozplakala, i keď to bol 10 deň po iui ale aj tak ma to sklamalo. Tak už radšej budem čakať na výsledky krvi

opi14
10. feb 2021

@marryl84 jasneeee, prepáč, zabudla som. Takze ani ty si na teste nič nevidela? 🙄ja plánujem v sobotu spraviť další test, asi nevydržím do pondelka.

zitusss
10. feb 2021

@monika_k nie si vadna 😃 ja som dnes 8dpo, zatial "priznaky" ziadne,max stavy ako pred ms a dnes bolest hlavy ale to mam urcite z prace a to orve z tych vselijakych liekov 😃 urcite som zvedava na vysledok aj ked som zmierena so vsetkym stale dufam v pozitivitu 🙂 testovat som chcela dnes ci uz vyprchal ovitrelle ale zabudla som,takze tak 😃 ked tak skusim zajtra ak nezabudnem, ale cez vikend chcem skusit test urcite 😃 ako dlho sa snazite? Podla mna to zohrava velku rolu,ak ste len zacali, je jasne ze to beries este takto 🙂

@vladka2503 ale je tam aspon duuuch to je super zmamenie, ved kazda sme ina, to bude dobre uvidis 🥰❤

@opi14 v sobotu skusim aj ja testnut 🙂

monika_k
10. feb 2021

@zitusss ooou ... 4 roky uz... tak tym to nebude... Mam pocit ze to nevyslo ale akosi niesom sklamana...beriem to ze OK, tak to malo byt.

zitusss
10. feb 2021

@monika_k tak potom si asi vyrovnana so vsetkymi moznostami a to je super 🙂 vela zien berie deti ako naplnenie svojho zivota ale ak je zena zmierena aj s tym ze deti mozno nebude mat tak to mozno inak cele vnima a riesi.
Ja si viem predstaviť aj zivot bez deti, tak mozno to preto neberiem tak tragicky ako vela inych zien ked to nevyjde.
Kazda sme ina, mame ine tuzby, sny, naplnenia, vnimania atd atd
Takze urcite nie si vadna a ani ta co sa testuje kazdy den, kazda sme ina ale vadna by som to nenazvala 🙂
Drzim palce, 4roky je uz naozaj dost🍀❤

zitusss
11. feb 2021

Ahojteee, dnes 9dpo a test biely, tzn ze ovitrelle je fuč 👌 dalsi skusim 11dpo v sobotu 🥰