icon

IUI január/február

andrea_r016
10. jan 2021

Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺

vladka2503
11. feb 2021

Ahojte babky tak ako sa držíte? Ja už som dnes volala do gynfivu ze koľko som mala hcg v krvi v utorok lebo ja mam stále negatívny test.. Tak mala som už v utorok 198, že testy mam odložiť a počkať do utorka, že niekedy sa hormón úplne minimálne dostáva do moču, že nevedia prečo ale ze sa to stáva.. Ale mne sa to nezdá.. No uvidím, už budem len čakať na sono..

marryl84
11. feb 2021

Dievčatá ja žiaľ na krv 15.2. nemôžem ísť. Priateľ je pozitívny na kovid, a ja tiež. Takže asi mi ostáva počkať na cyklus 😔

zitusss
11. feb 2021

@vladka2503 ahoj,ja dnes test negativny,takze uz je asi ovitrelle fuc 🙂
A 198 je dostatok? Ja sa v tom teda moc nevyznam ale verim ze ano 😊 tak ked sa to stava tak by malo byt vsetko ok, tesim sa na nas utorok 😄

@marryl84 jejda,tak prajem lahky priebeh obom,nech ste cim skor v poriadku a mrcha nech nechodi🍀❤😊

vladka2503
11. feb 2021

@marryl84 😱😓 držte sa!

vladka2503
11. feb 2021

@zitusss super ze sa už stratil! Tak už budeš vedieť ak náhodou co to je 🙂 vôbec neviem aké majú byť hodnoty takže proste mi zostáva jedine.. Čakať..

marryl84
12. feb 2021

@zitusss @vladka2503 ďakujeme veľmi pekne. Našťastie ja ani neviem ze to mam a priatel ma zvýšenú teplotu s kašľom, takže to nie je až tak hrozne. Skôr ma trapi ze nemôžem ísť na krv a ak sa to nepodarí tak ďalšie iui sa tiež posunie 😳

zitusss
12. feb 2021

@vladka2503 a ako sa citis inak? Badas nieco na sebe? Ja vobec nic asi ani a uz ma chytaju take myslienky ze to asi nevyslo🤦‍♀️🤷‍♀️ zajtra skusim testovat😄10dpo

vladka2503
12. feb 2021

@zitusss vieš čo som veľmi nervózna.. Stále cítim podbrusko, občas ma pichá, občas také tlaky ale hrozne sa bojím lebo testy mam stále biele :( vôbec sa mi to nezdá.. Volala som aj do centra, povedali ze hcg bolo dosť vysoké na môj dpo tak ze nech netestujem a uvidíme v utorok.. Ale mam proste blbý pocit.. Teším sa na Tvoje testy! Aj keď vidíš, že nie vždy sú spoľahlivé :D

zitusss
12. feb 2021

@vladka2503 ale videla si tam uz ducha ci? A planujes este testovat alebo pocuvnes a pockas do utorka? Ja som tiez zvedava na moje testy🙄
Prave mi svagrova oznamila ze potratila,tak som z toho taka dost smutna😔😪 mala mimomaternicove 😔

zitusss
13. feb 2021

Dobre ránko, dnes 11dpo a baby ja tam asi nieco vidim 👀😳 ten hore je 9dpo, cize ovitrelle by to uz hadam nemalo byt (ten som pichala den pred iui)

marryl84
13. feb 2021

@zitusss ja ho tam tiež vidím ☺️, uz len nech je silnejší

andrea_r016
autor
13. feb 2021

@zitusss toto uz ovitrele nie je.... je to taaaam....vyzera to super a ze sa to podarilo...len nech uz silne....potichucky gratulujem

zitusss
13. feb 2021

@marryl84
@andrea_r016
Snazim sa byt opatrna v radovani 👀
ale v kutiku duse verim ze to vyslo🙏❤

opi14
13. feb 2021

Ahojte, tak ja dnes 14 deň test biely... takze to nevyšlo... v pondelok ešte asi na krv, ale už ma boli brucho ako pred MS... my pôjdeme hneď do iui aj budúci cyklus, len už budem pichat inj.

@zitusss Gratulujem ❤️

zitusss
13. feb 2021

@opi14 este nie je nic stratene, ved @vladka2503 tiez testy nic a krv jej hcg zaznamenalo a povedali jej ze sa to sem tam stane 🙂 mozno budes ten isty pripad,budem drzat palce az kym to nebudes mat 100%ne🙏❤

sticker
vladka2503
13. feb 2021

@opi14 netráp sa, ja mam tehotenstvo potvrdené z krvi a ešte aj dnes mam biely test, sama som z edava ako to dopadne, držím palce

vladka2503
13. feb 2021

@zitusss ja ešte počkám do toho utoroka bo som robila aj dnes a je tam prd.. Príznaky sa ale pridávajú, tak neviem čomu mam veriť.. Ty sa ako cítiš?! Ten duch na teste je krásny!len nech silnie! Budem zvedavá co ti povedia na krvicke

zitusss
13. feb 2021

@vladka2503 tak citim krize,sem tam podbrusko, verim ze sa tam zacina nieco diat a zajtra chcem skusit este test tak uvidime 🙂 urcite treba verit doktorke! A tomu ze je dolezite ze v krvi je hcg a bodka ❤😚 proste to mas posunute trochu,to uhniezdenie 🙂

zitusss
14. feb 2021

Dobré ránko, tak som nakoniec skusila dnes aj ten digi 😬🙄👀😍+1-2❤ Je po zaruke skoro rok, ale reku skusim a snad teda neukazuje hluposti😄 zda sa ze aj ten 10kovy oproti vcerajsiemu stmavol vsak? 🥰
Je tu niekto kto testuje alebo ide buduci tyzden na krv?🍀

vladka2503
14. feb 2021

@zitusss kraaaaasneeeee, gratulácia veľka!!! ❤️😍

zitusss
14. feb 2021

@vladka2503 dakujem😍vyzera to ze ten utorok bude náš 😍🍀❤ ty sa mas ako?

vladka2503
14. feb 2021

@zitusss a co povedal milovaný?! Či ešte si neukázala?? Držím Ti veľmi palce na sone ale myslím si, že u Teba je to úplne jasné :* u mňa bez zmeny, podbrusko stále cítim ale test stále negatívny, som z toho už nejaká neštástna ale zasa sa aspoň viem pomaly pripraviť ze to nebude ôk, každá varianta bude dobra, beriem to tak 🙂

zitusss
14. feb 2021

@vladka2503 ukazalaa,aj ten vcerajsi, vcera bol este taky skepticky ze to nic nemusi znamenat a dnes ked videl ten digi tak mu to tak trochu viac doslo😄 akoze sedeli sme potom spolu na gauci a pozerali do blba a komentovali ze nam skoncili "stare zlate casy"🤣 ale sme obaja velmi opatrni este v radovani sa, tiez to este neberieme ze je to samozrejmé, ze budeme mat o 9mesiacov zdrave dieta v rukach,moze sa stat hocico a este sme nepresli ani len prvymi kontrolami. Takze chapem, ze si pripravena na hocico ale drzim nam obom aj ostatnym moc palce🙏❤🍀 a tvoj ako to berie? Tiez opatrno, alebo si nepripusta nic zle a je naopak velky optimista😍😍

tamara456
14. feb 2021

@zitusss jeeej gratulujem 🙂 ...ja som včera absolvovala iui druhýkrát tak budem dúfať že aj mne sa podarí 🙂

zitusss
14. feb 2021

@tamara456 dakujeeem🥰❤ aj ja dufam ze sa ti zadari🙏🍀

vladka2503
14. feb 2021

@zitusss ale ja verím, že o 9 mesiacov sa dočkáte svojho malého sna 🙂 vieš čo ja to už mám tak nejako v podvedomí, aj keď som čakala malého som sa nejako vôbec nemohla vžiť s tehotenstvom, akoby mi stále niečo hovorilo ze proste nech sa neviažem. Aj meno som mu vybrala len dva dni pred tým ako sme sa dozvedeli tu zlu spravu a to ma tiež len tak odrazu pripadlo, že veď musí mať aspoň meno.. A teraz mam odzaciatku presne taký pocit.. Uvidíme, kiežby som sa mýlila 🙂 môj drahý si je úplne istý ze je všetko ôk a do roka mame ďalšie babo, je to proste optimista 😃🤦‍♀️😃 každopádne už sa nemôžem dočkať utorka! Ó ktorej ideš?

vladka2503
14. feb 2021

@tamara456 držíme veľmi palce!!!

vladka2503
14. feb 2021

@zitusss tak moja predtucha opäť neklamala, už som začala krvacat

zitusss
14. feb 2021

@vladka2503 nee🥺 och 😔 normalne mrcha dosla?

vladka2503
14. feb 2021

@zitusss no začínam krvácať zatiaľ je to slabšie ale mam silné kŕče takže to príde