IUI január/február
Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺
Ahojte, ja som bola ráno na krv, test v sobotu bol negatívny, takze som pripravená, aj keď zatiaľ MS neprišla, ale to môže byt tým progesteronom.... lebo príznaky nemám žiadne. A ďalšie testy som nemala náladu kupovať...
@vladka2503 je mi to ľúto, aj keď, taký istý pocit som mala, keď si nemala testy pozitívne...
@zitusss a tebe úprimne gratulujem, som rada, že aspoň tebe to takto krásne vyšlo ❤️
Mna tento piatok čaká folikulometria a potom ďalšia iui ... manžel si to percentuálne vypočítal, keďže má len 15% úspešnosť tak musíme ísť najmenej 7 krát aby to vyšlo ... tak má rozosmial ako to berie - štatista môj 😂 raz darmo chlapská logika má vždy dokáže prekvapiť.
@zivana zlaty 😀 len by ma zaujimalo ako tu pravdepodobnost rata, lebo pri 7 razoch a 15% uspesnosti je to stale len 65% pravdepodobnost🤷
ja idem tiez na folikulometriu v piatok, druhe pokus iui.
@valentina12345 asi to skôr vynasobil 😂 je to chlapská logika 😁
Tiež má čaká druha iui. Hádam bude úspešná.
@zivana ❤
@opi14 ❤
Ďakujem dievčatá, zajtra vam dam vediet ako dopadla krv, drzte palce🍀
@zivana
@valentina12345 dobre to vyratal podla mna, 100%÷15% a vyjde pocet pokusov 😄🥰 ci?
100%........na x pokus
15%..........na 1 pokus
‐---------------------------------
100×1=15x
x= 100/15
x=7
@zitusss len pravdepodobnost nezavislych javov sa nespocitava... ak by sa spocitavala, tak napr pri 2 pokusoch hod mincou by na 100% padol znak.
pri minciach:
a+b-axb
0.5+0.5-0.25=0.75....75%
nech su percenta uspesnosti iui akokolvek male, verim, ze zmenime statistiky k lepsiemu 🤞
@valentina12345 ok,zahanbene sklapam usi a zaroven priznavam ze sa mi tvoja matika nepaci (aj ked je pravdiva🤣)
Tak ja vam dam vediet zajtra ako som dopadla na krvi a dufam ze zlepsim statistiku 😄
@vladka2503 ty ako? ja som dnes zacala krvacat a to este ani neni 14 dni po IUI 🙈
@vladka2503 az po druhej mam volat🤐🤦♀️ a vcera som si robila test a vobec nestmavol,tak neviem🤦♀️
11dpo
12dpo ten sa mi zda najviac
13dpo
Dnes som radsej nerobila😄
@zitusss podľa mna ti len pomalsie hcg rástie ale myslím si, že budeš mať pozitívnu krv 🙂 co sono?
@monika_k a silno krvácas? Ja musím počkať na výsledky krvi, sliznicu mam stále krásnu, ale môžu ju držať tie lieky, skôr dr zaujalo 3!!!! Bubliny, bud sú to cysty ale je možnosť ze u mňa prebieha syndróm potracajuceho dvojčatá, ktorý býva spojeny s takým silným krvácaním.. 🤦♀️🤦♀️🙄🙄🙄🙄 Úplne že.. Sila.. Čakám na tu krv, ta to rozhodne, neviem co je lepšia alternatíva..
@vladka2503 by som to nazvala ze tak stredne ale bolesti mam ako pri rozbiehajucej menst. a tu mam dostat az v nedelu
@monika_k tak to 3ste nemusi nič znamenať kým sa riadne nerozkrvacas, ja som obe tehotenstva mala skoro cely prvý trimester bolesti ako pred MS
@vladka2503 čože? Preboha to co je za syndrom😔 daj nam hned vediet viac
Ja sono nic,len krv brali zatial
@zitusss 🙂 už volali, hcg je veľmi nízke, mam všetko vysadiť a počkať kým do krvacam a potkm kontrola ci treba kyret
Dievčatá, vyzerá to zatial že sa to naozaj asi podarilo😳
Volala som so sestrickou a potvrdila mi tehotenstvo aj z krvi😳hcg 85,vraj je to ok.
O 3tyzdne mam prist vraj na sono, zda sa mi to strasne daleko🤦♀️
@vladka2503 tak mozno aj prirodzene sa vam podari... Stastie nechodi len po horach
@vladka2503 je mi luto ze ti to nevyslo ale dufam ze budes cim skor v poriadku a zadari sa aj samo❤tak kedy nastupujes do prace? 🙂 mozno to bude fajn zmena

@vladka2503 nemam slov, je mi to velmi luto😞 v utorok na tu kontrolu ale asi pojdes predpokladam, zistit co a ako.