IUI január/február
Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺
@vladka2503 som rada ze to takto beries a predsalen uz jedneho drobca doma mas 🙂 a casom to mozno aj same pride ked to budes najmenej čakať ❤ tak ja tiez nemam dobojovane, neviem sa ani tesit este z toho 🤷♀️
Ahojtee, absolvovali ste niekto v najbližsiej dobe/alebo ešte len pojdete na IUI v Nitre? 🙂 nás to čaká v piatok.
Ahojte, tiež som tu nová, nás to čaká tiež, v pondelok ideme na krv, uvidím akú veľkosť budú mať folikuly.
@vladka2503 si silná žena, naozaj. Klobúk dole. Je mi ľúto že to nevyšlo. Ale ako sa vraví, na všetkom treba hľadať pozitíva. A keď vravíš že ta nová robota je super, tak sa veľmi teším, že budeš mat niečo čo ta bude baviť. 😘
@zivana ďakujem 🥰❤ ale urcite vas tu zostanem este sledovat a drzat vam palce 🙏🍀
A veru ako pises, @vladka2503 je silna a obdivuhodna, fandim jej nech sa jej dari❤
Mne sa netvoria folikuly do správnej veľkosti inak sme tiež obaja v poriadku. Ale nemám z tej IUI dobrý pocit že sa to podarí. Ja si moc neverím. O to je to asi horšie. 😪
Do Nitry chodíme, som tam veľký spokojná s prístupom. Veľa ľudí tu písalo aj zlé skúsenosti, ja nich nemôžem povedať nič zlého. Ja sa len obávam že sa to nepodarí skrz toho, že mám nadváhu. Pred tromi rokmi som brala antiku z ktorej som pribrala 20kg a nejde to dole. Obávam sa že kilogramy spravia v tomto prípade svoje.
Do GinFiv, mne tam dával výmenný lístok môj gynekológ tak sme sa nato dali. Snáď nás čaká šťastný koniec. 🍀 Ty si v akom štádiu teraz?
@nik21ca ahoj,ja len za tu nadvahu,ja mam cez 100ku🤯 a vyslo to na prvy krat s IUI takze urcite nezufaj kvoli tomu😊 samozrejme, este nemam dobojovane ale otehotniet sa podarilo. A poznam vela zien s nadvahou ktore maju zdrave deti 🙂 Ak tomu uz na zaciatku prestanes verit ze to moze vyjst tak je to na dve veci vies jak🤷♀️
Ahojte žienky, zas sa hlásim :D V piatok ideme na naše posledné IUI. Pevne verím, že ako sa hovorí do tretice všetko dobré a že nám to už vyjde. Dnes 9 DC a folikuly vo veľkosti 20 a 22mm. Dúfam, že nebude neskoro. Držte palce 🙂 ♡
@andrea_r016 ja ani neviem ake som mala foliky lebo lavy vajecnik nevidela a na pravom bol 11dc len 10mm😄 ale ked som poobede volala za krv tak ze hned pichnut ovitrelle a nasledujuci den IUI😄 a teoreticky keby ste sa dnes posnazili este? Do piatka by sa doplnili zasoby ci?😄 vela asi napovie krv a podla toho sa riadia. Drzim palce🍀😊
Ja idem v piatok ráno na krv a na sono aké veľké mam folikuly, uvidíme potom čo nám povedia, kedy nás to bude čakať. Každopádne držím palčeky 🍀
@andrea_r016 tak budem držať palce 🙂 pekne velké folikuly ja som tento cyklus mala na 14ty deň iba jeden dominantný aj to 16 mm....vyskúšajte aj dnes nech si to poistíte 🙂
@zitusss uvidime ci vyda:D a tak vravia ze min. 3 dni zdrzanlivost :D som zvedava co bude v piatok 🙂 hej krv brali a iui v piatok ze tiez im to tak vyslo co mi volala dr. A sama som prekvapena ze na 9 den tak velke... inokedy na 10 den som mala take velke a vzdy 12 den bola iui. 🙂
@nik21ca drzim ti palce nech maju dobre spravy pre teba 🙂
@tamara456 ja som mavala take na 10 den cyklu a dnes je 9 :D neviem co sa tak poponahlali rastom....dufam ze nebude neskoro...a tak mavam vzdy 2 a raz som mala az 3 a aj tak nic z toho :D

@zitusss mozno je to zvláštne ale fakt mi to nevadí, už som sa s tým zmierila cez víkend, moje tusaky fungujú a hlavne sa fakt teším do tej robotky 🙂 @monika_k budem Vás tu babky ale stále sledovať a držať Vám mega palce nech Vám do konca roka robí doma radosť malinke, nám už jedno robí a ďakujem za ňu ❤️🥰