IUI január/február
Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺
@andrea_r016 no ved uvidíš 🙂 v každom prípade budem držať palce 🙂 ...nám napr minule povedali piatok bolo sono a kázali mať ešte sex v ten deň a pondelok bolo iui a že dovtedy už abstinencia
Ahojte dievčatá, pichala si niektorá z vás počas prípravy na IUI injekcie Ovaleap?
Zatiaľ v pohode. Zajtra idem na krv a sono tak uvidím ako dopadnem. Potom napíšem. Akurát mám potrebu viac piť vodu, to je všetko.
Ja mám akurát problém s tými folikulmi, nerastu mi dobre. Mám anovulacne cykly inak všetky vyšetrenia dopadli dobre tak uvidíme.
No my ďalšiu IUI nemôžme podstúpiť. Ovulacia prebehla už hneď po ms a vytvoril sa mi krvavý folikul. Nadhera však?
Ja idem z kontroly, na 12ty deň folikul 16mm, v pondelok ďalšia kontrola že mal by byť už ideálny, v utorok alebo stredu zákrok.
Ahojte, my sme už po iui, boli sme piatok 19.2. 17 .2.som bola na kontrole pred iui a mala som jeden dominantný folikul a bol veľký 25mm . Pichala som si 6 dni ovaleap a 17.2. Som si pichla ovitrelle . Zdá sa mi že som mala veľký ten folikul ale neviem či je to dobre alebo zle . Dva dni po iui mam stále tlaky a občas a pichanie . Je to podľa vás v poriadku ?
@80ludka ahoj, aj ja som bola v piatok na IUI a 17teho som bola na kontrole vo stvrtok som pichla ovitrele ....ja som mala 2 folikuly 20 a 22 mm a brala som clostilbegyt a v piatok mi pred IUI robili sono a este tam boli....teraz ma sem tam pobolieva brucho tiez ma sem tam picha a je to normalne.....ja si myslim ze aj ked bol velky tak urcite praskol vdaka ovitrele a ovu byva do 36 hod co si myslim ze stihli 🙂
@andrea_r016 ďakujem za ukľudnenie ja sa snažím mysiet pozitívne a hlavne sa snažím veriť že lekári vedia vo robiť a Sm chodíš ja chodím do Nr GF
Ja idem v stredu na IUI, v piatok bola kontrola na 12ty deň , folikul16mm. Ovitrelle picham zajtra a v stredu zákrok. Tiež chodím do GF Nitra
@80ludka ja tiez ale nedavam tomu sancu.....toto je nase 3 a teda aj posledne IUI a tak pri IUI nemaju co pokazit ...jedine premeskat to mozu ale u nich odpoved je ze vsak vajko je schopne oplodnenia 24 hod. Cize je to v norme ....uz mi to dvaja Dr. Z centra povedali pred robenim sona ze sono neni smerodajne v den IUI lebo oni nevedia kedy ovu nastane ale po ovitrele nastane tak ci onak...ja chodim do GF Zilina .....2krat mi to robil chlap a to mu islo velmi tazko ze som aj krvacala ale tlaky v brucho som pri zakroku nemala ani som nevedela ze daco robi.....teraz mi to robila zena, zakrok uplne v pohode vsetko islo lahko ziadne klieste nemusela pouzit a ani som nekrvacala len som mala tlaky v brucho ze som vedela ze to ide na spravne miesto...tak dufam ze tento pokus vyjde.....pocity mam take zmiesane tak len potichucky dufam ze to vyjde ......a ty ake mas pocity? Zakrok bol v pohode? Drzim ti palce nech nam to vyjde 🙂
@andrea_r016 u mňa zákrok bol ako bežne gynekologické vyšetrenie takze sa to dalo vydržať žiadna veľká bolesť, ale po mám stále pocit nafuknutia a miestami aj pichanie v podbrušku. Držím Vám palce nech Vám to vyjde . Mne to robila žena. U nás je to prvé IUI takze neviem ale by mali byt pocity po ale mám take zmiešané a pevne dúfam že budeme tento rok kupovať detskú výbavičku . Momentálne mám 3 deň po Iui

@monika_k tak praskať by mali od 18 mm ale ano ja som to tiež tak mala že stredu sono tých 16 mm a piatok som pichala ovitrelle a sobota iui ....len som bola prekvapená lebo to bolo až na 14ty deň to sono a mesiac predtým som mala už na 9ty deň 18 mm