IUI január/február
Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺
@andrea_r016 mne inak obidva razy robil galo a prvýkrát ma to tiež bolelo aj som dosť krvácala alee niekde som sa tu dočítala že predtým neísť na wc a treba mať proste nie prázdny mechúr....pri prvom som samozrejme bola na wc pred zákrokom ale teraz som nešla a bola to úplne pohoda bez problémov....
@80ludka tak to je fajn ....ako sa citis? Mne nic praveze neni 🙂 ani neboli brucho nic proste 🙂...kedy ides testovat ci pockas na krv?
@tamara456 no na wc som predtym nebola a mozno ze som mala daco tam spriecene ze mu to zle islo 🙂 teraz som bola na wc a v pohode to bolo :D ale ako vravis odporucaju plnsi mechur 🙂 kedy si bola na IUI?
@andrea_r016 tak ja idem na krv o týždeň v piatok a ako sa cítim ? ťažko povedať občas mám pichanie a skoro cely deň take tlaky až by som povedala ako keby pred menzesom ale iba občas. Veľmi si prajeme aby nám to vyšlo a aj sa tak snažíme k tomu pristupovať že šťastie sa aj nás určite usmeje a veríme že to bude práve teraz . A ty ako sa cítiš
@80ludka ja tiez vtedy....u mna az dnes zacali bolesti brucha sem tam pichanie....a tiez pocit ako keby sa ms blizila ...ale uvidime ako sa to vyvrbi 🙂 tiez si prajeme aby nam to vyslo lebo potom uz len ivf a tomu sa chcem vyhnut ....drzim nam palce nech to dopadne dobre ;)
baby, aj vy mate take rozne dlzky ovulacie? ja som celkom prekvapena, lebo ms mam pravidelnu skoro ako svajciarske hodinky. prve iui som prisla 12ty den na krv, vysoke hormony, folikul 20mm a hned rano iui. tento mesiac ma na 10ty den poslali domov, na sone male folikuly. (opacna strana vajecnik)dalsia kontrola folikul 13 den len 16mm, na iui ideme o 4 dni neskor ako prvy cyklus.
@valentina12345 tak ono je to vzdy ohladom hormonov....no niekedy folikuly narastu rychlo ako take huby po dazdi a inokedy sa im nechce....cize si z toho nic nerob....dolezite je aby sa to nepremeskalo 🙂
@valentina12345 my sme boli prvý krát na IUI 19.2. 21 17.2.som mala 1 folikul 25mm po ovaleapu ale je zvlasne že väčšina zvádza mala menšie folikuly tak sama neviem či to je dobre alebo nie. Ale od začiatku sa cítim tak zvlasne možno aj z tych hormónov
@andrea_r016 tak asi záleží aj od iných vecí :D ...no ja som bola 13.2. teraz v piatok mám ísť na krv....ale necítim na sebe žiadne zmeny, práveže už mám aj také bolesti ako mávam pri ms
@tamara456 a ved to ano... neskusala si testovat? Drzim palceky nech sa zadari 🙂
@andrea_r016 nie neskúšala nechcem byť sklamaná 2krát :P :D ...dakujem 🙂 a ty si na tom ako? 🙂
Ahojte ako ste dopadli na krvy . Podarilo sa Vám to Ja mám dnes 7 deň po IUI takze ešte 7 dni nás čaká
@80ludka aj mna caka este dlhych 7 dni....i ked od utorka som mala zimnicu a teploty tak pochybujem ze bude krv pozitivna o tyzden ....i ked nadej je ....ale testovat nebudem som sa rozhodla :D
@80ludka ahoj, aj ja som dnes na sone mala 23 MM folik na jednej strane a na druhej strane dva, jeden 11 a druhý ani nie 10, že to nič, ready bude len ten jeden, tiež som pichala ovaleap... že som moc nezareagovala. A som 10 deň. Minuly cyklus, spontánny som bola na 14 a folik bol 25 mm.
Mňa tiež ešte čaká dlhá cesta do testovania a krvi, a aj cítite nejaké zmeny na sebe?
@andrea_r016
@80ludka
@monika_k áno, už je to na spadnutie doktorka povedala 😀 volám si na krv zachvíľku a myslím, že iui bude zajtra.
@80ludka tak ja neviem ako to doktorka myslela, vravela, že niektoré ženy majú aj 5 folikov. Ja som rada za tento jeden, ale taký jeden som mala aj v spontánnom cykle. Mozno preto. Bala som sa, lebo ma už 4ty deň veľmi bolelo podbrusko...

Áno, prvýkrát, uvidíme. Dúfam, že všetky nás čaká šťastný koniec. Tiež moja najväčšia obaja je aby sme to nemeškali.