IUI január/február
Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺
@marryl84 to su soky. parada❤️. to je asi nahrada za ten kovid pozitivny test🙂 ked si bola na sone pred iui, kolko ti videli folikulov? mala si spontany cyklus ?
@andrea_r016
@80ludka baby najbližšie čakáme na vás, že napíšte, že ste tehotné <3
Prajem to každej jednej z nás v tejto diskusii a aj každej ktorá to len číta 🙂
@valentina12345 mala som spontánny cyklus ale neviem koľko videli folikulov. Doktorka mi nic nepovedala 🙄. Bolo to rychle. Len mi urobila sono a rovno poslala na krv. Nic viac mi v tedy nepovedala
@marryl84 gratulujem este raz... mas teraz nejake priznaky? A ked si cakala si mala dajake ci nie? Mne sa nezda ze sa to podarilo .....tento mesiac nemam ziadne priznaky ... uz aby bol piatok 🙂
@80ludka veru veru :D zajtra sa musim objednat na krv mu svojej dr. Tak som zvedava co bude ... .ale rozmyslam ze vo stvrtok by som zrobila test ci nahodou :D ale to uvidim ci sa mi ho bude chciet kupit a ci aj zrobit :D
@andrea_r016 vôbec nie, az som bola nervózna keď som tu čítala ako niektoré dievčatá dačo citili a ja vôbec. Ešte som aj priateľovi hovorila ze zrejme x toho nic nebude a potom cyklus nechodil, a ja po 5 dňoch od meškania som si spravila test a bol pozitívny. A teraz tiež nic necítim, iba občas taky tlak ako ked majú prísť krámy ale inak vobec nič.
@marryl84 ja som minuly mesiac mala priznaky riadne ale ms prisla s meskanim 2 alebo 3dni test vtedy nic neukazal a tento mesiac nemam ziadne :D
Ahojte, ja som bola minulú stredu na IUI, no dnes mám pocit že už dostanem menzes....mali ste niektorá podobnú skúsenosť?
Ďakujem pekne. Mňa teraz večer pri chôdzi začalo dosť pichať kde som mala dominantný folikul tak snáď je to dobre znamenie. Držíme si všetky palce 🍀
@andrea_r016 tak silno držím palce aby sa to podarilo. Asi to nie je o príznakoch a hlavne teraz sa sledujeme asi viac ako inokedy, treba trochu myseľ inak zamestnať. Ja som s tým ani neratala a vyšlo to, ja som si uz planovala ďalšie iui a vidíš ako to dopadlo 🙈👶👶

Dievčatá ja konečne po karanténe som šla na krv, tak mi potvrdili testy, že som tehotná, ale väčšie prekvapenie bolo ze s najväčšou pravdepodobnosťou čakám dvojičky. Budúci piatok mam prísť na prvé sono.