icon

IUI január/február

andrea_r016
10. jan 2021

Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺

80ludka
3. mar 2021

@opi14 ja mám vždy prsia veľmi citlivé až zapálene pred menzesom a jedine čo mi ponaha je calciova masť dá sa kúpiť v lekárni je to uzastna krém odporúčam

80ludka
3. mar 2021

Žienky verím že, čoskoro sa budeme oslovovať mamičkami. Držím nám palce, veď mame take krásne sny, pevne verím že, budú čoskoro realitou 😁

tamara456
3. mar 2021

@andrea_r016 no uvidíme čo nám navrhnú či ešte skúsiť iui alebo nám odporučia ivf...ale toho ivf sa bojím aj ked som ochotná do toho ísť.....a bez akých vyšetrení by si nešla do ivf?

nik21ca
4. mar 2021

Ahojte babulky, idem si k vám po radu. Kedy je vhodne sa testovať od pichnutia Ovitrelle? Ako dlho sa držal u vás?

monika_k
4. mar 2021

@nik21ca 14 dni po IUI sa testuje

zitusss
4. mar 2021

@nik21ca ahoj ja som skusila 9dpo a bol snehobiely a potom 11dpo a bol duch. Bud si nejak odsledujes vyprchanie ovitrelle alebo pockas rovno na krv 🙂

hafanana25
4. mar 2021

Ahojte,včera som si pichla ovitrelle, dnes sa mi zdá,že mám ovulku,hlien..snáď to do zajtra rána stihneme kedy ideme na IUI 🤦🤣

paulli
4. mar 2021

@hafanana25 vyjde to 🙂 držím palce 🙂 ako si zvladla pichnutie ovitrellu?😃

luckamjar
4. mar 2021

@nik21ca 11-12den po sa ti už bude niečo črtať. 100% už by si mala vidieť na ten 14den. Ja som mala pregnyl/ovitrelle 3x už. Tiež sa u mna osvedčili testy dr.max, keď nič tak bol proste biely, keď vyšlo tak ukázal už náznak dosť skoro. Držím palce!

luckamjar
4. mar 2021

@zitusss prosím ta, sono ti kedy prvé nastavili?

zitusss
4. mar 2021

@luckamjar prve sono pred IUI bolo na 11-12dc, isla som 11 radsej a dobre som spravila lebo 12 bolo uz IUI😄 potom o dva tyzdne krv a po troch tyzdnoch od krvi idem na prve sono, v utorok❤

luckamjar
4. mar 2021

@zitusss ďakujem! Presne to po uspesnom ma zaujimalo, tiež mám zatiaľ úspešne IUI len chceli ma na sono tak o 10 dni od krvi a to už viem že je hrozne skoro preto som sa dala neskôr 😊 zatiaľ sa však bojím lebo HCG nebolo úplne tabuľkovo vysoké tak snáď sa nič zle nestane

hafanana25
4. mar 2021

@paulli Vyjde,tiež si myslím,som pozitívne naladená 😊😊 Zvládla,na to,že naozaj už len pohľad na injekciu mi nerobí dobre,tak som to dala na parádu,nebolo to také hrozne 🤣🤣🤣🤣🤣👌

hafanana25
4. mar 2021

Baby,ja mám taký pocit,že mám ozaj ovulku a tuším cítim ten folikul,má tak jemne pichá...tak teda včera o 22:00 ovitrelle a zajtra na 7:00 klinika.Jejda,snáď vedia čo robia, a stihneme to.Mam zmiešané pocity 🤷

monika_k
4. mar 2021

@hafanana25 Ja ked som si pichala Ovitrell o 22,30 na IUI som isla az nejakych 40 hodin po

hafanana25
4. mar 2021

@monika_k a bolo úspešné??? 🤗🤗

monika_k
4. mar 2021

@hafanana25 no to neviem... prve nie a druhe cakam do 14/3

hafanana25
4. mar 2021

@monika_k tak to moc moc držím palce ✊✊✊ A ste obaja úplne ok,či aj nejaký problém je?

monika_k
4. mar 2021

@hafanana25 dakujem.. Sme v poriadku obaja ... aj tebe drzim prsty na zajtra...

hafanana25
4. mar 2021

@monika_k Tak to je fajn. A dakujem aj ja 🤗🤗🤗

valentina12345
5. mar 2021

baby, kolko dni po ovitrelle ste uz nemali na teste ducha?

zitusss
5. mar 2021

@valentina12345 ja 9dpo uz nic, ale predtym som netestovala tak mozno aj skor

nik21ca
5. mar 2021

@valentina12345 ja tiež na 9ty deň len jedna čiarka.

hafanana25
5. mar 2021

Ahojte, tak už hodinu po prvej IUI, od večera ficim už aj ja na progesterone 🤣🤣🤣🤣 A teraz najdlhšie 2 týždne pred nami 😳🤦😃✊✊💪🏼

luckamjar
5. mar 2021

@hafanana25 držím palce! Pre mna bolo prvých 10 dni v pohode...akonáhle prišiel ten čas, že už by som mohla niečo citit, alebo že už by mi aj test mohol niečo ukázať a blížil sa deň odberu, to už boli stresyyyy 🙈

nik21ca
5. mar 2021

@luckamjar ja idem v stredu na krv ci podarilo, moja prvá iui a už teraz neviem čo so sebou. 🤣🤣

hafanana25
5. mar 2021

@luckamjar ďakujem, aj si sa nejako šetrila alebo si fungovala normálne? Ja totižto cvičím,behám,ešte k tomu mám aj fyzickú prácu (strihanie psov),ale dnes som si dala chill 🤣.Aspoň si upracem lebo len tak sedieť nevydržím 🤣. Ako vám to vlastne dopadlo?

valentina12345
5. mar 2021

ja som dnes 10ty den a furt sa tam drzi. prva zhora je 7den od ovitrelle, 8 pod tym sa mi zdalo ze uz chce blednut a dnes rano (10ty) stale silna.

hafanana25
5. mar 2021

@nik21ca držím palce ✊✊✊
A ako sa cítiš? Niečo zaznamenávas? Myslím nejaké zmeny a tak. Aj máte nejaký problém alebo?

hafanana25
5. mar 2021

@valentina12345 no to moc držím palce ✊❤️❤️,vyzerá to nádejne,už nech len silnie...ja som sa rozhodla si testy nerobiť,aj keď neviem či to vydržím 🤣🤣🤣🤣