IUI január/február
Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺
Žienky verím že, čoskoro sa budeme oslovovať mamičkami. Držím nám palce, veď mame take krásne sny, pevne verím že, budú čoskoro realitou 😁
@andrea_r016 no uvidíme čo nám navrhnú či ešte skúsiť iui alebo nám odporučia ivf...ale toho ivf sa bojím aj ked som ochotná do toho ísť.....a bez akých vyšetrení by si nešla do ivf?
Ahojte babulky, idem si k vám po radu. Kedy je vhodne sa testovať od pichnutia Ovitrelle? Ako dlho sa držal u vás?
Ahojte,včera som si pichla ovitrelle, dnes sa mi zdá,že mám ovulku,hlien..snáď to do zajtra rána stihneme kedy ideme na IUI 🤦🤣
@paulli Vyjde,tiež si myslím,som pozitívne naladená 😊😊 Zvládla,na to,že naozaj už len pohľad na injekciu mi nerobí dobre,tak som to dala na parádu,nebolo to také hrozne 🤣🤣🤣🤣🤣👌
Baby,ja mám taký pocit,že mám ozaj ovulku a tuším cítim ten folikul,má tak jemne pichá...tak teda včera o 22:00 ovitrelle a zajtra na 7:00 klinika.Jejda,snáď vedia čo robia, a stihneme to.Mam zmiešané pocity 🤷
@hafanana25 Ja ked som si pichala Ovitrell o 22,30 na IUI som isla az nejakych 40 hodin po
@monika_k tak to moc moc držím palce ✊✊✊ A ste obaja úplne ok,či aj nejaký problém je?
Ahojte, tak už hodinu po prvej IUI, od večera ficim už aj ja na progesterone 🤣🤣🤣🤣 A teraz najdlhšie 2 týždne pred nami 😳🤦😃✊✊💪🏼
@hafanana25 držím palce! Pre mna bolo prvých 10 dni v pohode...akonáhle prišiel ten čas, že už by som mohla niečo citit, alebo že už by mi aj test mohol niečo ukázať a blížil sa deň odberu, to už boli stresyyyy 🙈
@luckamjar ďakujem, aj si sa nejako šetrila alebo si fungovala normálne? Ja totižto cvičím,behám,ešte k tomu mám aj fyzickú prácu (strihanie psov),ale dnes som si dala chill 🤣.Aspoň si upracem lebo len tak sedieť nevydržím 🤣. Ako vám to vlastne dopadlo?
@nik21ca držím palce ✊✊✊
A ako sa cítiš? Niečo zaznamenávas? Myslím nejaké zmeny a tak. Aj máte nejaký problém alebo?
@valentina12345 no to moc držím palce ✊❤️❤️,vyzerá to nádejne,už nech len silnie...ja som sa rozhodla si testy nerobiť,aj keď neviem či to vydržím 🤣🤣🤣🤣

@opi14 ja mám vždy prsia veľmi citlivé až zapálene pred menzesom a jedine čo mi ponaha je calciova masť dá sa kúpiť v lekárni je to uzastna krém odporúčam