IUI január/február
Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺
@andrea_r016 to ma velmi mrzi :(
@hafanana25 bohuzial statistika je 10-20% uspesnost
@luckamjar no ja som uz bola 3krat a nic z toho.....uz musime ivf riesit a vysetrenia
@valentina12345 dakujem ;)
@andrea_r016 držím palce, ono sj to IVF znie ako veľký strašiak a nie je to vraj take hrozne...tiež mám rešpekt, ale šli by sme keby bolo treba.
@andrea_r016 prosim ta, ako to je ze uz musite? my sme sa v rozhovoroch s lekarkou zatial dostali iba po absolvovanie iui, tak nech viem, ze ake su dalsie kroky.
Aj nám doktor povedal že max 3krat IUI a keď sa nepodarí tak ivf pokiaľ budeme mať záujem.
@andrea_r016 to má mrzí, ale musíme veriť a podporovať sa navzájom aby sme ti zvládli do krásneho konca a vy aký máte problém ak sa môžem opýtať
Naozaj sa na ivf netreba obávať, ja síce nemám skusenosti s iui, hneď som išla na ivf, ale nastavila som sa, že to proste zvládnem a nemám pocit ,že by mi to nejak narušilo normálny život, skôr to čakanie potom či sa to podarilo 🙂
Po koľkých dňoch ste začali niečo pociťovať dievčatá? Ja som síce len prvý deň po IUI, a tak viem,že to tak skoro nebude, ale skôr ma zaujima kedy začal účinkovať progesterón a tak..inak predvčerom a včera som mala bolesti,pichanie na pravej strane (možno to bola ovulka-no doteraz som ju necítila,až teraz ako mi tak často robievali sono kvôli IUI) a dnes už nič...🤦🤷 mám zmätok vo svojom tele 🤣🤣🤣🤣
@hafanana25 ahoj, ja som minulý týždne v stredu na prvom iui, silné pichanie som mala tento týždeň v pondelok a odvtedy aj nic. Minimálne ma pichalo kde bol dominantný folikul, väčšinou cítim tlak na tej strane. Ale ci to k niečo pripisovať neviem... Ja beriem utrogestan a som z neho ospala, nakoľko mávam nepravidelnú ms pekne mi ju teraz posunul.
@andrea_r016 to mi je ľúto :( ....my sme boli na pohovore , tento mesiac sme teda bez ničoho lebo už mám po menzese takže neskoro na stimuláciu a rozhodli sme sa že ešte tretíkrát skúsime to iui a ked nie tak hned ivf budeme tiež riešiť ....tak snád sa vám to ivf vydarí predsa len je tam vyššia šanca a o dosť
@nik21ca no tak to nepoteší,že ti MS rozhádzať,ale tak snáď bude všetko ok....ja teraz absolútne nič necítim, len v deň IUI úplne pichanie vpravo...potom už od večera nič....ale je jasné,že ak tak,tak človek začína pociťovať zmeny až o pár dní,ak vôbec..Ale čo som čítala,tak väčšinou za to môže ten progesterón 🤷 No Boh vie ako to naozaj je...
Dievčatá, som týždeň po iui... a tento víkend ma strašne boli podbrusko, ako pri MS. Ale že hrozne tlaky, bolesti.. pri prvom iui som take bolesti nemala 😕
@opi14 ja presne to iste, som 10ty den po iui a od vcera ms bolesti, viac ta strana ako bol folikul, ale aj druha. prve iui som necitila nic
@opi14 verim, ze to je dobre znamenie. prve nam nic nebolo a nic z toho. drzim palce. mna porazi, kym budem moct ist na krv. velmi sa ten cas vlecie
@opi14 a doteraz nič? Či už aj po IUI si niečo cítila? Ehmmm vyzerá to na dobré znamenie ✊✊✊✊❤️
Ja som dnes tiež 11ty deň po iui, v noci som sa zobudila na silné bolesti, myslela som ze mi odpadne celý spodok. Bolesti ako pri MS, uvidíme či je to nejaké znamenie... 🙂Držíme si palce 🍀
@hafanana25 ďakujem veľmi pekne. Tie kŕče sú dnes celý deň, raz silnejšie potom slabšie. Uvidíme, či z toho niečo bude. Bodaj by. 🙂 V stredu sa dozviem. 🙂
Tak baby nám to nevyšlo, krv negatívna. Ale nevadí, ideme ďalej a ešte silnejší 💪🏻
Držím nám palce dievčatá 💪🏻 Mne už bolesti prešli 🤷♀️ Ja idem na krv až takto o týždeň, ale cez víkend to vidím na test 🤭
@nik21ca ešte netreba hádzať flintu do žita...človek nikdy nevie,držím palce... Ja uzby som mala prestať čítať všetky fóra lebo to už naozaj mi berie všetky nádeje...och

@hafanana25
@andrea_r016 ono to IUI nemá ideálnu štatistiku, ale ak ak vyjde, je to vacsia šanca vraj na 2.-3.x, určite ešte skúste🤞