icon

IUI január/február

andrea_r016
10. jan 2021

Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺

zitusss
21. mar 2021

@lienka_9
@petka125 ahojte, 9dpiui som mala bielo a 11dpo uz slabunka ciarka hore, spodny je 12dpo aj s digi testom 🙂

lienka_9
21. mar 2021

@petka125 bolia ma prsia a podbrusko ako pre MS

lienka_9
21. mar 2021

@zitusss co su to za testy tie vrchné obyčajne?

petka125
21. mar 2021

@lienka_9 mňa sem tak zabolí na pravej strane pod bruška, inak vôbec nic..
A teda tebe by už mohol test ukázať // -) držím palce 🥰

lienka_9
21. mar 2021

@petka125 robila som si ráno ale nič neukázal, zajtra skúsim ten digi. Ďakujem, podobne 🥰

petka125
21. mar 2021

@lienka_9 ďakujem 🙂

zivana
21. mar 2021

@vladka2503 vidíš ako to osud zariadil? Úžasne niečo. Gratulujem 😍

zitusss
21. mar 2021

@lienka_9 gs mamatest by to mal byt tusim

lienka_9
21. mar 2021

@zitusss a ten digi si si robila rano?

zitusss
21. mar 2021

@lienka_9 anoo, spravila som najskor mamatest a z toho isteho mocu rovno digi, to čakanie na vysledok bolo brutal👀⏳

vladka2503
21. mar 2021

@zitusss píšem až teraz, vôbec som nestíhala tento víkend popri malej :D jeeej 8 týždeň to je super a aj srdiečko! Super! Verím, že bude všetko ôk a na konci roka si tu pridáme foto detičiek :D ja mam svojho doktorka, doktora ktorý robí v tom centre do ktorého som chodila takže pôjdem rovno k nemu, nenasadila som si ani ultrogestan, zatiaľ nepociťujem žiadne,, zle veci,, tak budem proste verit ze to bude dobre.. Až sa to bojím povedat ale úplne mam dobrý pocit z tohoto tehotenstva :D každopádne bude doktorko prekvapený, nakoľko mi povedal ze prirodzene sa nám nepodarí :D ale zasa som aj čítala že po potrate je vyššia možnosť otehotnenia, tak uvidíme.. Pôjdem asi až tak v 7 TT ak bude všetko ôk 🙂

vladka2503
21. mar 2021

@marryl84 ďakujem ti krásne 🙂 horšie to bude povedať v tej novej práci :D

vladka2503
21. mar 2021

@zivana ďakujem Ti! Normálne tomu nemôžem ani uveriť :D

zitusss
22. mar 2021

@vladka2503 ja mam este len od vcera znizenu davku progestanelle na jednu vecer len a mam poslednych par tabliet tak hadam bude vsetko ok,nepripustam si nic zle 🙂
To je super ze mas z toho dobry pocit! Ved minule ti ani testy nechceli druhu ciarku ukazat a teraz ju mas peknú co je super👌❤Tak cca za 3tyzdne pojdes lekarovi? Skusala si este testovat ci? 😍

vladka2503
22. mar 2021

@zitusss vieš čo vôbec neviem kedy mam ísť, akurát sa rozhodujem :D lebo môj robí len každý utorok tak si to musím riadne premyslieť.. Kiežby som už bola v tvojom týždni 😄💪💪💪 jasne ze robila! Ten spodný je z ranného moču dnes a ten vrchný som robila asi pred hodinou 😄

lienka_9
22. mar 2021

@vladka2503 mozem sa spýtať kolko dni si po iui?

vladka2503
22. mar 2021

@lienka_9 ahoj 🙂 ja som bola na IUI v januári , vyšlo ale prišla som o bábätka , teraz som vlastne cyklus hneď po potrate a vyšlo to prirodzene 🙂

lienka_9
22. mar 2021

@vladka2503 ahaa a koľký den si si robila test ked bola viditeľná palicka... gratulujem 🎉🎉

vladka2503
22. mar 2021

@lienka_9 pri prvom úspešnom IUI som mala stále negatívny test, aj sme to tu v diskusii riešili .. mala som HCG potvrdené , vyše 180 jednotiek ale aj tak som testy mala stále negatívne. Teraz som testovala prvý krát na 32 DC bol veľmi ale veľmi slabý duch , na druhý deň už bol viditeľný .. dôležité je testovať rovnakým testom aby si videla či čiarka silnie,, a inak mám pre Vás také malé porovnanie - testovala som testom woman secret paličkovým - ešte aj dnes je nanom najslabšia čiarka, takže si myslím, že má dosť málo farbiva ale ! woman secret ale kazetkový mi ukázal v rovnaký deň už oveľa krajšiu čiarku a uplne najkrajšiu a najskôr mi ukázal test MayBeBaby..

lienka_9
22. mar 2021

@vladka2503 a ten test maybebaby si kde prosím ťa kúpila?

lienka_9
22. mar 2021

@vladka2503 aj sa citis nejako zvláštne??

vladka2503
22. mar 2021
vladka2503
22. mar 2021

@lienka_9 vieš čo som na upravenej strave, nakoľko chcem schudnúť . Prvý týždeň som tu pišťala ako je toho veľa, že to nevládzem ani jesť .. a minulý týždeň , to bol vlastne druhý týždeň od asi utorka som bola stále hladná , zasa som pišťala, že som hladná, že je toho málo .. ani tak nie problém, že malá porcia ale nedokážem vydržať 3 hodiny medzi jedlami a to ma hneď napadlo tehotenstvo asi po dvoch dňoch ,lebo môj hlavný príznak pri úspešných tehotenstvách bol ,,vlčí hlad,, . A cez víkend ma začali bolieť prsia a občas cítim podbruško ,,inak vôbec nič..

lienka_9
22. mar 2021

@vladka2503 jaj to asi nemaju v každej lekárni

vladka2503
22. mar 2021

@lienka_9 vôbec neviem, v každej lekárni majú svoje tehu testy, skús pokutrať alebo si ich objednať

lienka_9
22. mar 2021

No ja neviem, vidíte tam niečo? Dnes som 13 dní po ovitrelle a 12 od iui

vladka2503
22. mar 2021

@lienka_9 kedy ideš na krv, mne sa tam jednú chvíľu niečo zdá potom zasa nie ,, asi by som počkala na krv 🙂

lienka_9
22. mar 2021

@vladka2503 nekazali na krv...povedali ze nam po 14 dnoch spravit test a ked bude negatívny tak mam vysadiť utrogestan a čakať na MS...preto chcem vedieť vas nazor...lebo aj mne sa tam zda nieco ale neviem ci je to este OVITRELLE

vladka2503
22. mar 2021

@lienka_9 no ale to je riadna blbosť.. lebo sú prípady kedy ma žena fakt negatívny test ale tehotná je ,, nieje ich veľa ale bývajú ,, no tak pokračuj s testovaním týmto testom ak sa Ti niečo dá ,keď za dva dni otestuješ a budeš vidieť že je silnejší tak to máš jasné , ak bude stále taký, že ho ledva vidíš, tak z toho asi nič nebude ,, ale veľmi drzím palce aby silnejší bol 🙂

zitusss
22. mar 2021

@vladka2503 ale ved to je uz nadherna ciaraaaa🥰😍 no tesim sa s tebou riadne, prekvapila si ma velmi milo 🙂 no tak mu skus cinknut a sam ti poradi kedy prist 🙂 ja by som to nevydrzala,ja som cakala na sono 3tyzdne a teda zdalo sa mi ze tie dni idu dozadu😄tak som aspon testovala ako sialena🤭😄 ten hlad je brutaaal,z nicoho nic pride a v takej intenzite ze ked nieco nedam do ust tak zabijam 😅

Inak mne sa tie maybybaby nepacili,kupila som ho náhodou lebo iny vtedy nemali a chytila ma mania testovania tak som brala co bolo🤭😄 je to ten cerveny,mne sa zda byt slaby celkovo. Najviac som testovala s mamatest alebo womensecret👍
@lienka_9 na tom teste ja nic nevidim ale moze byt ze nazivo tam cosi je..ja by som asi skusila ist aj tak na krv,tu ti moze vziat myslim ze aj tvoj gynekolog ak sa nemylim, lebo ako pise Vladka tak tiež mala testy biele ale v krvi hcg bolo