IUI január/február
Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺
@susy22 ahoj ....to verim neprida to na psychike a tiez chodim do ziliny....koho mas tam doktora?
@susy22 Ahoj, a môžem sa opýtať či aj máte nejaký problém alebo sa vám len nedarí prirodzene????
@valentina12345 dakujem. Ivf, len asi nie som na to este psychicky pripravena😔
@hafanana25 praveze ziaden problem doposial nikto nikde nezistil
@andrea_r016 veru neprida... Ja teraz potrebujem pauzu. Bola som u Dr.Svecovej prvy krat a potom u Dr.Gala
@vladka2503 ahooj no co ty ako? Co nove? Ako sa mas?😊
@zitusss ahoj ;) napíš mi IP
@susy22 no tak toto je najhoršie, že všetko je ok a nedarí sa. Hlavne na psychiku to nepridáva 😬. V každom prípade držím palce,určite to príde. Ja som práve 3 deň po druhej IUI,takže opäť ma čaká dlhokanske čakanie na výsledok.
@rootham ja som porovnavala dve kliniky, keďže Žilinu mam bližšie tak som chcela ist tam, lenze zaujala ma klinika v Martine a ked som porovnala tie dve tak bolo rozhodnute...myslim ze som na moju otazku ohľadom týchto dvoch klinik vytvorila ak skupinu kde mi baby napisali a podla toho som sa rozhodola...dokonca som si nevybrala ani jednu z tychto dvoch 😃 ale zaujala ma ina v Martine o ktorej som nevedela lebo som bola zameraná len na tieto dve
@lienka_9 ahoj, ako si spokojna v iscare? Aky je tam pristup a ake cakacie lehoty na termin? Ku konu tam chodis?
@andrea_r016 idem tam prvý krát 13.4
Ahojte baby, tak ako? Čo nové? Ja dnes 4 deň po IUI 😀

@susy22 vitaj medzi nami. aky dalsi postup vam navrhuju?