IUI január/február
Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺
@vladka2503 fertility friend apka ...a tak je fajn ked meras vies na isto kedy bola ovu a aj niekedy ukaze uhniezdenie a aj vies asi kedy pride ms...a ano pouziva sa na to teplomer bazalny
@eua ach dufam ze to vyjde bo je to cakanie na porazenie ....viesco bud utorok streda a v piatok to uz bude istota 🙂
@andrea_r016 hm.. Tak teda asi ďalším cyklom začnem.. A myslíš ze vadí ze bývam často bez periny ráno a je mi zima? 🤣
Ahojte dievčatá, pridávam sa k Vám. Ale mna čaká ešte šialene dlhé čakanie, len včera IUI.
Ahojte kočky, tiež by som sa rada k vám pridala. Tiež mame uz po včerajšku IUI za sebou . Mam otázočku, je niečo cim ste podporili iui. Myslím doplnky, alebo stravu?
@marryl84 @opi14 baby, kde robia aj cez vikendy? ja som si dala gynex kvapky, pre pocit ze nieco robim + kyselinu listovu uz dlhodobo beriem.
@vladka2503 @rootham praveze som nic nemala.
dnes na teste iba kanalik. jedine vysvetlenie ze som ho vcera nechala dlhsie namoceny a asi sa farbivo rozpilo 🤷
@lauren8m k tomu gynexu, mne napríklad povedal doktor v centre ze ho po ovulaci treba vysadiť.. Ono tieto lacné testy fakt robia každú chvíľu duchov, musíme to nejako vydržať, obhryzat nechty ešte pár dní a potkm testujeme :D na nejaký 12 dc si spravím normálny test z lekárne, viem ze to do krvi nevydržím, je mi jasné že budem sklamaná ale nejako to dám 🙂
@vladka2503 ejha, ja som sa docitala ze ho odporucaju uzivat 21 dni a potom 7 pauzu. svojej doktorky v Car som sa nepytala. do akeho centra prosim chodis?
ja uz som tolko duchov videla, ze film 6ty zmysel by sa pri mne hanbil😂
@lauren8m :D chodím do gynfivu v Žiline, mne povedal ze je tam veľa byliniek a nikto nevie co nazapasuje tehotenstvu, zvlášť keď začiatky sú veľmi rizikové.. Áno, mal by sa užívať tak ako píšeš ale on mi to vysvetľoval tak ze keď si chcem upraviť cyklus mam ho 3 mesiace brat a potkm sa snažiť, ak ho ale beriem už keď sa snažím tak približne po ovulaci radšej vysadiť 🙂 ale určite sa nestrachuj, podľa mňa veľa žien je uživslo aj keď ešte nevedeli ze sú tehotné a sú ôk 🙂
Ahojtee, ake velke foliky by mali byt pri ovu? Resp.ake ste mali na kontrole?
Ja som dnes 11DC, bola som na prvej kontrole, na sone nasla jeden na pravej strane tusim 10mm, lavu stranu dobre nevidela🤦♀️ este vraj nasla aj nejaky polyp, ale ze sliznica sa jej zda velmi dobra aj hlien a vyzera to ze na 80% by mohlo IUI prebehnut. Co ma ani nenapadlo ze by neprebehla 🙄😄
@zitusss no je to rozne lebo niekomu rastu rychlejsie a niekomu menej....iui robia pri tak 18 az 20mm a ze si pichnes ovitrele aby urcite praskli ...no ja som mala na 10den okolo19mm a 2kusy....ale predtym som mala tiez na 10den 16 18 a 20 mm 🙂...a na 12 den IUI ...a dali ti aj clostil na rast folikulov??ale tak urcite ti dala kontrolu o 2az 3 dni aby videli ci narstli viac 🙂
@andrea_r016 tak nevidela este lavy vajecnik,vraj ho skoro vobec nevidno,je mozne ze by este aj tam mohli byt nejake folikuly?😅 ale asi ano ked sa ho stale snazila najst🙈😅 poobede volam za krv a daju mi vediet co dalej 🙂 len ten polyp ma trochu znervoznuje este🙄
@zitusss ahoooj 🙂 vôbec sa tým netráp, keď som minulý rok chodila na plánovaný, tiež mávam dlhý cykly, a prišla som na 10 dc tak sa dva krát stalo ze som nemala ani jeden folikul a to som zakaždým mala stimuláciu, a prišla som potkm na 13 alebo 14 dc a odrazu už boli okolo 16mm a viac, takže v pohode 🙂
@zitusss tak ono rastu na oboch stranach 🙂 len potom je iba jeden dominantny aspon tak mi to dr vravela 🙂 no ja som mala tiez polyp a omediac uz nebol ☺ ono moze odist aj sam alebo ten by nemal branit v otehotneniu teda pokial je na takom mieste kde to nebrani 🙂 uvidis co ti povedia...drzim palce .....mna ide uz porazit ...nech je uz piatok a sa dozviem vysledok 😂
@vladka2503 ahooj,no vraj aj vysledky z krvi vela napovedia tak som zvedava na poobedie 🙂 a ty akoo? Ovitrelle uz vymizol?🙈🙄😄
@andrea_r016 pytala som sa na ten polyp a povedala ze mozu vadit ale aj nemusi, tak sa asi uvidi ci mi tiez nezmizne,bodaj by 😄
Držím palce baby

Chodíme do Gyne-Fiv v Ba. Ja som mala spontánny cyklus, presne na 14 DC som bola ráno na krv a sono. Mala som 23mm folik, pichli injekciu a už som ani na krv nevolala, na druhý deň IUI. Ešte sme sa teraz cez víkend snažili 😇 na noc vkladám tiež ten progesteron. A od včera ma celkom boli podbrusko, no ani nie že bolesť, ale je take citlivé. Och ja mám ísť na krv až 15.2. dovtedy asi zosaliem a budem sledovať každý náznak príznaku 🤣
@zitusss práve som pridala fotku ako pokračujem.. Stále tam je! Donekonečna a ešte ďalej :D tak verím ze ti zavolajú a bude to ôk!
@vladka2503 mne to uz nepride ako ovitrele lebo ta ciarka je silnejsia oproti dnu pred...🙂
@andrea_r016 ze? Aj mne sa zda byt silnejsia nez den predtym😳 ale mozno ak to netestovala v rovnaky cas mozno to zahaprovalo ci? Ze by uz ukazalo pozitivituuu?🥰
@vladka2503
@andrea_r016 ďakujem moje pocity sú zvláštne, občas taky divný pocit v podbrušku a snažím sa myslieť na to co najmenej, lebo predsa šanca nie je veľká a uz som bola veľakrát sklamaná keď sme to skúsili prirodzene, a bojím sa ako to budem znášať teraz. Mne dali po zákroku progesteron 2x denne a dlhodobo beriem kyselinu listovú iné nic😳

@lauren8m Podľa mňa Ti to mohlo ukázať aj správne, že si tehotná, veď uvidíš. Mojej kamoške ukázal na 3.den pozitivny, nemala žiadnu injekciu, hormóny, otehotnela prirodzene. Pamätám, ako mi volala a ja jej vravím, že to už ti tak skoro ukázal? Potom testovala aj neskôr a len silnelo.
Každopádne držím palce, daj potom vedieť. 🍀