IUI január/február
Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺
@zitusss ano podla toho na akom mieste je ten polyp ale niekedy sa aj vstrebe ze nevies kedy 🙂 neboj vsetko bude dobre 🙂
@zitusss ano pride mi to tak ze je viditelnejsia ta ciarka 🙂 ....no ono kazde telonje ine a ak sa uhniezdilo skor tak moze um mat hcg v tele 🙂
@marryl84 neboj teraz to uz vyjde ...mne bolesti zacalu na cca 3az 4den po a vo stvrtok som uz mala krv na papieri 😂 ano to nemyslenie na to je strasne a ani nevies a uz na to myslis 😂 prajdm to nech to rychlo prejde a bude 14 den 🙂
@vladka2503 a tak rano je vzdy velmi koncentrovany cize podla mna ale vies ak si mala uhniezdenie na cca 4 az 5 den tak nemusis ani vediet a hcg uz potom produkuje v tele ....no bud to bude ono alebo test duchuje ....uz len vydrzat
@andrea_r016 no neviem mne sa to nezdá.. Necítim vôbec nič, ani len podbrusko ma neboli, nepichaj nič, skôr si myslím ze proste duchuje.. Budem ale testovať ďalej a prinášať nové Správy, 🙉 pri týchto testoch budeme tomu veriť len keď budu koľajnice 🤣
@vladka2503 drzim palce nech je to to prave 🙂 vsak budem sama zvedava....ja idem dnes kupit test a zajtra alebo stredu skusim testnut a uvidime ....boze mam normalne aj zahu co nikdy nemam 😂
@andrea_r016 ďakujem veľmi pekne za povzbudenie taktiež držím palčeky. Áno nemyslieť na to je takmer nemožné 🙈😁, ale hneď si poviem ze musím myslieť na iné, tak sa snažím zamestnávať nad kadecim. Ja to asi uz prežívam aj za priateľa, aj keď moc o tom nehovorí vidím ze ho to trápi 😔
@andrea_r016
@vladka2503
Volala som za tie krvne testy teraz a povedala mi nech si ihned pichnem ovitrelle a zajtra na siedmu mame rovno prist na IUI😳😳
Panikaaaa streees 😅 to som vobec necakala kedze folikul mal len 10mm,je mozne ze na tej lavej strane je nejaky vacsi ked ho nevidela?🤔😄

@zitusss no tazko takto povedat....ale vedia co robia ked ti brali krv a mozno motyka vystreli 🙂 a tak to mas fajn ze zbytocne den nebudes cakat a mas aj istotu ze nebude neskoro 🙂
@andrea_r016 tak držím palce! Čoskoro budeš vedieť vysledok 🙂 aj máš nejaká pocity?
@zitusss no vidíš tak super! Dúfam že ho už máš pichnúty! 🙂
@vladka2503 zmiesane pocity mam 😂 som taka zmetena z toho lebo priznaky ma troska metu ze krv bola na 5dpo, 4a 5 dpo riadna bolest podbruska , bazalna teplota vyssia, teraz ta zaha a mykoza na 7dpo. ...tak neviem co si o tom mysliet.....presne toto som mala aj v auguste a bolo z toho biochemicke
Ja som dnes 12dpo, testovala som včera na 11dpo a taký slabulinky duch. Ale veľmi slabý. Mňa od 7dpo boli a pichá presne tak isto, ako keď som vtedy po iui otehotnela. Každý deň sem-tam pichne alebo taká ťahava bolesť. 1 večer sa mi ani nedalo zaspat, čo ma to vpravo bolelo , tam kde som mala folikul. Dnes som si spravila tiež, čakala som, že ten duch trochu stmavne a test je biely :( .. skúšala som dnes 2značky..a biele.
@andrea_r016 no presne tak,hadam vedia co robia 🙂 ale teda bol to šok,necakala som to tak skoro 😄
@vladka2503 mam,mamina mi to pichla,ja by som to asi nedala aj ked sa ihiel nebojim,predsa je to take sama sebe si 😄 ale tak keby som nemala inu moznost🤷♀️
Citala som v pribalovom ze 10 dni sa moze drzat ovitrelle
@zitusss no ja som mala tiež riadny problém si to pichnut.. Začala som o 20 aby som sa stihla prehovoriť do 21 🤣🤣🤣 jj aj ja som čítala že až 10, aj pregnyl sa mi držal dlho, dnes som 8 deň od pichnutia tak som sama zvedavá ako to bude pokračovať.. Zajtra Ti držím palce!!
@vladka2503 dakujem❤ nejake extra rady pred tym? 🤔😄 doteraz som bola celkom ok ale ako sa to blizi tak normalne stresujem🤦♀️😄
@zitusss vôbec žiadne, proste tam príď, vybav to a odid :D hlavne nad tym asi nejako nerozmýšľa, neboj sa, vôbec to nebolelo ani nič 🙂
@vladka2503 no tak ty si ma vybavila hned😄😄 ale ano,moc nad tym rozmyslam
@zitusss no nie! Vážne 🙂 lebo popravde som sa predtým tiež trocha stresovala a potom som tam prisla a.. Urobili to a odišla som, tak som si ešte tká hovorila ze načo som to tak riešila xze to vlastne nič nebolo 🙂 najhoršie natom je to čakanie na výsledok :D no a po injekci som nemala nič, ale možno ak si mala nejaký schovaty a veľký folikul ktorý hneď praskol po nej, tak to cítiš 🙂
@vladka2503 jezis ani nehovor,urcite tam asi je nejaky vacsi ved vraj ten 10mm by nestacil nie? Tak urcite na tom lavom vajecniku ktory nemohla najst bol nejaky vacsi a obavam sa ci tamm nahodou neboli dva alebo tri😳😳😳take trojicku,celkom zahul😅😅😅🤯🤭 ale tal,nemusi sa ani jedno uchytit no.
Nejdem lamentovat teda 😄 drz mi palce,mysli na mna 🥰🧡
@andrea_r016 ale tak tie príznaky vyzerajú sľubne ! som sama zvedavá ako to dopadne ,, pevne verím, že už žiadne biochemické nebude ;)
@eua ahoj, a nemôžeš mať to pichanie a ťahanie v podbrušku z ultrogestanu ak berieš? ja som to mala vždy pri nom ,ale ešte zúfať nemusíš, mne doktorka povedala, že mali prípady kedy test mali baby negatívny a potvrdilo sa tehotenstvo až z krvi , takže do krvi ešte máš šancu 🙂
@vladka2503 Beriem Duphaston, pri prvej iui som nemala žiadny príznak, bola neúspešná. Pri druhej iui, ktorá bola úspešná,som mala takéto pichanie, bolesti, ako teraz, tak som trochu dúfala, že je to vyjde .Skúsim aj zajtra testnut, ale už sa pomaly zmierujem...
A dik za povzbudenie, kiežby bolo tak ako píšeš 🙂
Zienky, ja dnes pociťujem pichanie a bolesti na tej strane podbruska, kde nebol folik 🤣 som zmätená 🤷♀️

@andrea_r016 @zituss no popravde tiež som si vsimla ale sú to lacne testy, ktoré často takto duchuju a som len 6dpo co mi príde hrozne malo na ducha a pocity tiež žiadne takže budem testovať ďalej a uvidime ci to bude silniet 🙂