IUI január/február
Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺
@andrea_r016 jeeej to je krasny graf 🙂 planujes aj testovat ci odolas?🙄😄
Baby mam to uz za sebou🙄
Spg vraj dobry,vy si pamatate ake ste mali hodnoty?ta mortilita neviem co je ale 40% je dost?🤔
@vladka2503
@zitusss my sme boli teraz v sobotu 30.1.2021.ale sama tomu nerozumiem, lebo partner bol 3x na spermiograme a stále boli zle hodnoty. Raz 0 hybnost a posledne dva hybnost pod 4% vždy bolo odporúčane ísť na asistovanu reprodukciu. A v den odberu takéto hodnoty? 😳🤔, sama tomu neverím a morfológicky správne boli vždy menej ako 1%
@zitusss asi zajtra spravim test rano ak sa mi bude chciet 🙂 a aky mas z toho pocit? Krvacas? My sme mali 16 mil a motilita 65 percent
@zitusss popravde ja som myslela ze nas hneď pošle na ivf, s iui som ani neratala. Ale doktorka povedala ze skúsime najprv toto. 15.2.mam ísť na krv tak dám určite vedieť. Ale vaše hodnoty su super a vsetci vieme ze na tie čísla sa nemôžeme úplne fixovat. Úspešní môžu byť aj ti co maju horšie hodnoty. Dôležitá je len jedna šikovná spermia ktoré sa dostane do cieľa 🙏. Držím palčeky aj tebe. Kedy ideš na krv?
@andrea_r016 no podla mna sa to bude isto chciet testovat 😄 ja si sice hovorim ze vydrzim do krvi az ale pochybujem o sebe uz teraz 😅 nekrvacam,trochu som spinila ale inak nekrvacam nejak 🙂 ty si krvacala? Hovoril lekar ze to bude v poriadku ak budem spinit
@opi14
@marryl84 presne tak,su to len cisla,staci jedna dobra🙏💛
Hovorila sestricka ze o 14 dni a dnes je vraj den 0 tak neviem 😄 ale teda asi bud 16 alebo 17.2. Tak pojdem asi 17 rovno ci?😄
btw vy ste to jak ratali?🤯🤔🤷♀️🤦♀️😄
my sme mali horšiu morfologiu.... skusili sme teraz IUI, manžel má bohužial rakovinu, cez Vianoce mu ju diagnostikovali, preto sme sli zmraziť spermie a rovno mi v tomto cykle ešte stihli spraviť hyfosy, šli sme na IUI a použili čerstvé spermošky kým sa dá. Budúci týždeň má konečne operáciu, tak potom neviem, kým nebude mať ešte liečbu možno raz IUI vyskúšame, uvidíme podľa jeho stavu... následne asi IVF. Budem však veľmi veriť a dúfať, že tá jedna spermika našla vajíčko a oplodnilo sa🙂 Minulý rok mal asi 2x robený spermiogram a bol v norme... premýšalala som, či aj rakovina mohla na toľko zhoršiť morfológiu ....
Ja som prave volala s lekarkou ohladom liekov metfogama co mi nasadila kvoli inzulinovej rezistencii, nesmie sa to brat v tehotenstve, dorazne ma na to upozornovala, tak som sa jej pytala ci to nemam uz preventine vysadit ak by to vyslo a ona ze nieee ze ved sanca je aj tak nejakych 15-20% 🤯🤔😅 akoze sak viemeeee ale proste vie povzbudit no 🤦♀️😅
Ale tak my vsetky verime a drzime palce 🙏
Aspon jednej z nas tu keby to vyslo sa budem tesit🍀
@zitusss tak to fakt povzbudila :D ja mam tiez lieky, ktoré treba hned vysadiť pri tehotenstve, ale zatial si ich dávam, až ked budem mat v rukách test, aj mini ducha prestanem :D nie nemáme žiadne deti, to je na tom to smutné, nejako sme to nesili, už minulý rok sme boli u doktora a na vyšetreniach, proste sme si dávali čas, lebo sme nemali žiadne prekážky, aj spermiogram v norme a potom prišlo toto.
11DC ked som bola na prvej kontrole, na sone nasla jeden na pravej strane tusim 10mm, lavu stranu dobre nevidela🤦♀️ ze sliznica sa jej zda velmi dobra aj hlien. Poobede som volala za tie vysledky z krvi a hned som si mala pichnut ovitrelle a dnes rano 12DC sme isli na IUI.
Prave ma zacalo brutalne pichat na lavej strane, to znamena ze bude ovulka na tej lavej strane asi co? 😄 mali by sme to ist rychlo poistit ci?🤦♀️😄🙈
Tiez ste citili potom bolesti na niektorej strane?

@zitusss drzim palceky 👍🍀
@vladka2503 este som nerestovala 😂 nejako sa nemozem odhodlat na to 😂 asi zajtra skusim ale ani teolota tomu benasvecuje si myslim 😂 a ty ako dnes ? Testovala si?