IUI január/február
Ahojte žienky, ktorá plánuje ísť na IUI v januári, príp. vo februári? Neviete ako je to teraz s Gyn Fiv, či robia? Ja by som rada šla vyskúšať tento mesiac po 2 mesačnej pauze. Takto sa môžeme navzájom podporiť. Verím, že to bude úspešné. Budem rada, keď sa ozvete. ☺
Ahojte baby 🙂 tak pridávam znova fotku, duch stále je, veľmi slabucky tak neviem ci to robí nekvalitný test alebo sa ovitrale skutočne tak dlho robi duchov, dnes som už 10 dní od pichnutia injekcie.. Pocity inak stále žiadne, skôr ma včera chytila depka ze to proste zasa nevyšlo, zavolali ma na pohovor, tak zajtra idem asi po 7 rokoch od posledného a kusnem sa do toho a baby nechám asi už tak.. Tak nejako som sa včera opustila 😱🙄😃
@andrea_r016 tak co? Skúsila si otestovať ci ideš rovno na tu krv? Pocity nejaké? 🙂
@zitusss no ako sa cítiš po,, oplodnení,, :D držím palce v skvelý výsledok, čítala som ze doktorka Ta raz darmo, veľmo povzbudila :D
@vladka2503 aka je to znacka testov? tie co pouzivam ja, tusim cinske - kiwi wuki, mi robia ducha v podstate stale..ale stale verim, ze bude raz ozajstny😀
my uz jedno dieta mame, tiez sa nam dlho nedarilo, o jedno sme v 9tyzdni prisli, ja som po 4 mesiacoch 7mich kol pohovorov v jednej firme pracu dostala, dala vypoved v starej a o 2 tyzdne som prisla na to, ze som tehotna! skoro ma porazilo. myslim ze plati to co vsetci hovoria, ze pokial sa prestane na to clovek upinat, tak sa to podari. ale ako sa da realne na to nemysliet, co?
ja by som ti radila ist na ten pohovor. aspon sa dozvies o tej pozicii viac, ci by si to vobec chcela robit. ked ta zoberu, tak sa mozes rozhodnut, ci to zoberies, alebo budes mat uz ine starosti. kym budes mat vysledok z pohovoru, tak uz budes mat aj vysledky z krvi.
@vladka2503 ahooj, anoo doktorka vie povzbudit 😅 ale tak aspon sa drzim pri zemi a nesnivam zbytocne no 🙄😄
No davam si tam progestanelle rano a vecer 😄 vcera ale okolo pol stvrtej poobede ma zacalo celkom dost boliet na lavej strane,na tej co doktorka na sone nevidela,takze je pravdepodobne ze tam predsa len nejaky folikul bol ze?😳 potom sme ale sa ale o šiestej vrhli na to, to poistit😅
A teda nejake celkove pocity neviem,akoze vnimam ako keby sa tam nieco dialo ale za to mozu urcite tie hormony.
A ty ako? 🙂 pocity? Vidim ze ovitrelle sa drzi zubami nechtami🤦♀️😄
Baby nechcem byt za blbu, ale mate po IUI "mokro" v nohavickach?🤦♀️😅🙄 ja som rano vstala a zlakla sa ze krvacam, mala som mokro ale ziadna krv,len take číre, ako keby som si cvrkla alebo čo 😳🙄 a teraz som si to vsimla zase,dala som si pre istotu intimku uz 🤦♀️😅
Moze to byt aj vkladanim progestanelle?
@zitusss vieš čo to môže byť tým progestanellom, ja si dávam ultrogestan a nosím stále intimku lebo aj keď sa osprchujem každé rano aj tak stále čosi .. pocity mám práveže také zvláštne.. od včera občas zacítim spodok brucha a taktiež hrozne ,,grgam,, a každú chvíľu mi je zima.. ale napríklad prsia že by ma boleli tak to teda vôbec tak neviem.. dosť sa obávam, že to mám všetko z tých liekov, testy robím každý deň ale nesilnie, dnes som si kupila aj priemo z lekárne zo 2 tak skpsim aj s nimi testnúť či náhodou nebude silnieť .. držíme si palce !_
@lauren8m ahoj 🙂 Ďakujem za pekné slová.. testy sú z adiel.cz tuším, niesú to tie z číny ale aj môžu byť :D dnes som si kupila aj z lekárne 2 a vyskúšam aj s nimi či nááááhodou nesilnie..ale asi nie :D určite pôjdem na pohovor, práve sa naň pripravujem ale dcérka mi moc nepomáha lebo nonstop ziape v postielke takže mám celkom nervy.. ty a.. keď si tam bola 2 tyždne .. vyhodili ťa ? rozmyšľam , že keby ma nahodou vybrali a náhodou by som otehotnela, či im to povedať , nepovedať alebo to proste nezobrať :D
baby, ja mávam každé ráno take biele na nohavičkách z tych čapíkov :/ potom aj počas dňa...
@vladka2503 ja som sice uz prijala ponuku, ale este som bola vo vypovednej, tak som u stareho zamestnavatela zostala a u noveho povedala dovod, preco nenastupim. celkom ocenili moju uprimnost, lebo kym by ma vsetko naucili, tak uz by som vsetko zabudala na materskej😂 ja som sa aj bala, lebo mam nejake zdravotne komplikacie, ze ako budem znasat tehotenstvo, tak ci by som nemusela byt na pn a u noveho zamestnavatela by som bola viac v strese, ze ako by to brali.
kazdopadne, uvidis. mozno sa ti to miesto ani nebude pacit a nebudes sa musiet rozhodovat. ja vzdy hovorim ze treba vyskusat a az ked budes mat z coho vyberat, tak sa zamyslis co vlastne chces - lebo povedzme ta nemusia ani vybrat, tebe sa to nemusi pacit, ale kym nezistis viac info, tak budes zbytocne rozmyslat co to chces 🙂
inak aj mne je zima, ale vidis mi to nenapadlo si to spajat s tymto.
@zitusss aj ja mam ten pocit, ale aj ked idem na wc, tak na papieri mi zostane trochu ako biely krem z tej tabletky, tak si myslim ze je to tym.
@vladka2503
@marryl84
@opi14
@lauren8m
Baby a nebude lepsie teda zapijat to progestanelle?🙄 ne ze to zo mna vsetko povyteka 😅
Ked som ho brala na upravu cyklu tak som ho zapijala
Caute ženy,vcera bolo IUI rano, poobede okolo stvrtej bolest na lavej strane a dnes vecer opat🙄to co?🤯
Stalo sa to niektorej niekedy? 😅
@vladka2503 super, už len nech sú tie čiarky krásne vidieť 🙏☺️.. Ja som na tom podobne tiež grgam z liekov a chce sa mi viac spať 😁
@marryl84 a myslíš ze to môže byť tehotenstvo ci ešte ten ovitrale? Normálne sa bojím tešiť, ešte vyckam a dotiahnem testovanie dokonca 🤯😃 to grcanie je hrozne! Aké lieky máš?
@vladka2503 11dni je uz dosť dlhá doba. Verím že sa uz ukazuje niečo iné 🙏🙏🙏☺️. Ja mam progestanelle
Ahojte, ja z krvi negat.,ale to som tušila. Mne tento cyklus ukázalo slabuckeho ducha na 11dpo, myslela som že mi ukazuje tehotenstvo, no na 12dpo bol biely. Držím vám palce všetkým baby 🍀🍀🍀🍀
@vladka2503 uz nech su tam poriadne kolajnice!
Kedy ides na krv? 🙂
@eua 😔 kolko krat ste boli na IUI? Planujete to zopakovať dalsi cyklus? My tebe tiez drzime palce!🙏🧡
@marryl84 ono 11 dní je od ovitrale a teraz som 9dpo akurát ma sa trocha bojím ze ten na ktorom je to tak pekne vidno je z lekárne takže ma podla mňa viac farbivá a je presnejší tak mohol zachytiť ešte ovitrale lebo keď si všimneš ten lacny ktorým testujem od začiatku tak ten nejako netmavne.. Nič mi nezostáva len počkať ci bude silniet..
@eua to ma mrzí, idete skúšať ďalej? Ja si tiež skôr myslím ze to ešte ovitrale..
@zitusss kiežby!!!!!! Na krv idem až v utorok, dnes mam pohovor o 11tej tak aspoň to mi hlavu zamestnáva :D ako sa cítiš?
@vladka2503 obdivujem ta ze sa testujes každý deň, ja sa toho bojím. Absolútne žiadne príznaky ja nemám a dnes by malo byt podla výpočtov uhniezdenie 🙄
@eua ach jaj, to ma mrzi, o to viac ze ste si tym presli uz tolkokrat.
@vladka2503 drzim palce na pohovore. chcem sa spytat, duchov vidis hned (do 5 min ci kolko pisu na teste, ze by si mala odcitavat vysledok) alebo az ked zaschne?
@eua aj zistili preco bol ten potrat? Tak nam daj vediet ako si dopadla na konzultacie, co bude dalej💛
@vladka2503 tak drzim palce na pohovore 🍀😉 stale rovnako v podstate,len vcera vecer ma pichalo zase na tej lavej strane,nechapala som preco 😳 utorok je tu uz o chvíľkuuuuu😍 ty sa ako citis?
@marryl84 ako sa rata uhniezdenie?🙄

@zitusss gyn fiv Nitra
Ďakujem 😊