IUI - marec 2021
Ahojte dievčatá, je tu niekto po IUI ako ja? Ja som po IUI prave dnes v GYN-FIV v Ba😊
Možno by sme sa tu tak nejako našli na povzbudzovanie, výmenu skúseností a tak.
@buratinko1 ďakujem za odpoveď, tak som rada,že nie som sama... Ale poviem ti,že tentokrát aj celé iui ma bolelo strašne,neviem prečo... A kým som prišla domov,tak som bola zakrvavená dosť,potom to už ustupovali,aj keď som spinila ešte počas dňa. Inak si už neprispustam ďalšie "pokusy" a už si vytváram vzťah s fazuľou 🤣🤣 tak dúfam,že ma nesklame tentokrát 🤣🤣🤣✊✊✊
@hafanana25 juuuj drzim ti palce aby ti to vyšlo tentokrat a fazulka rastla pekne. Ja som sa tiez tento mesiac nastavila tak nejak, ze teraz to vyjde aj ked idem bez IUI iba pomocou ovulacnych testov.
A mozno ta to bolelo preto, ze ak si mala prazdny mechur, lebo vraj je dobre mat pri tom plny mechur a vtedy to vraj neboli...
@buratinko1 ďakujem, ale tak som len druhý deň po,takže cesta ešte dlhá 🤣🤣.Aj vám držím moc moc palce ✊.Tak mala som ho plný, teda nebola som od pol 7 na wc,takže asi tak...a možno,že ťa káva strana je horšia,Boh vie 😳🤷🤷🤷
@hafanana25 ahooj no ako pokračuješ? 🙂 Ja som sa trosku odmlacala nakoľko som mala problémy s krvácaním, v podstate ešte aj mam. Špinenie mam nonstop a 2x sme utekali na pohotovosť kvôli silnému krvácaniu. Srdiečko stále bilo a zatiaľ vyzerá napriek všetkému všetko ôk. Našli mi hematom ktorý ale nieje prichytený o plodovy vak tak by vraj nemal bábätku uškodiť. Mam prikázane ležať tak už asi 3 týždne nič iné nerobím. Včera sme boli na kontrole a už som krásne počula srdiečko, maličké ma 1,5cm a vyzerá trosku ako švábik😅na foto sme v 7tt+6
Držím palce nech sa ti podarí už tento krát 🙏🏼🙂
@dadaberkova Ahoj, ďakujem pekne za opýtanie 😊. Tak pokračujem tak,že čakám, dnes som 7 deň po IUI.Opat u mňa žiadne zmeny zatiaľ,sem tam cítim podbrusko a ľavú stranu,kde bol folik.Prave dnes ma tam trošku pichalo, alebo taká jemná bodava bolesť,ako také bum bum bum bum 🤣🤣🤣 ale len chvíľočku a už zase nič 🤷.Ale som taká kludnejsia a úplne sa tak nesledujem ako pri prvej.Aj keď to čakanie je predsa také "zaakerneee".A povedala som si,že naozaj ani testovať nebudem.
Tak to ma mrzí,tieto komplikácie, ale je super,že je všetko v poriadku a teda treba pekne oddychovať,aj keď aj to je asi otravné. A tá fotecka, och malinké babatko 😍😍😍❤️❤️❤️. Hlavne, nech prídete do šťastného konca.Moc moc držím palce ✊❤️.
A ja teda dúfam,že nebudeme musieť podstúpiť tretí pokus. No uvidíme 💪🏼
@hafanana25 ďakujem krásne ❤️ dúfam ze to dotiahneme do úspešného konca. A ešte raz držím palce, viem ze to nemá nič spoločné ale ja som tiež mala z ľavej strany a tiež som mala také slabú ké bolesti v ľavo ✊✊✊ tak držím päste a je super ze si kludnejsia, ja som teraz nekludna aj za teba 😂 už aby bolo po prvom trimestri aspoň 🤦🏼♀️😅 potom sa určite ozvi ako si dopadlaaa❤️✊
@dadaberkova Ďakujem 😍. Inak poviem ti,že teraz ma to veeeelmi bolelo,aj mi bolo pol dňa dosť zle,aj som dosť zakrvacala,ale tak mi aj dr.hovoril,že cez ten kŕčok sa musel "brodiť obklukou".... Na prvej absolútne nič a teraz toto 🤷🤷🤷. A neboj, dnes ten čas tak letí,že až..a čo nevidieť ti bude doma cupitat malé bejbyy 😍😀😀. Jasne,ozvem sa... Kľudne aj ty môžeš podávať správy 😊😊
Dievčatá, tie čo ste ostali tehu, tak ste spravidla spinili niekedy do tých 14 dní alebo to nemusí byť pravidlo?! (Zrejme asi konkrétne pri uhniezdovani)??!! Ja som teda 8den po IUI a vôbec nič,aj keď viem že možno je ešte skoro a možno nie...len tak sa pýtam pre info 😀😀😀
@hafanana25 ahoj no ako sa cítiš?? 😊
@lienka_9 ahoj, diky za opýtanie... Skopcila som dnešný "status" z druhej skupiny čo som písala dnes😀:
Dnes mám jednu takú zmenu oproti minulému mesiacu, som prišla domov nedávno a išla na wc, a na toaletaku som mala taký hmm ruzovkasty hlien,spinenie,ale viac už nie, od zajtra 5 dní do ms... Dnes som 9ty deň po iui a 11ty po ovitrelle... A inak,mala som doma test ešte z minula jednu krabičku,tak som len chcela vedieť či ten ovitrelle je a test je biely. Inak sa cítim normálne . A ty ako?
@hafanana25 ja v pohode, tento mesiac som prvý krát po dlhom čase bez hormónov a robila som si ovulacne testy, tak podla všetkého sme trafili ovu aj foliul bol pekný na 10DC mal 16,5mm takze som rada ze to ide aj bez clostilbegytu....a zajtra ideme prvý krat do centra tak uvidíme 😊 som zvedavá
@lienka_9 waaau tak paráda, no držím moc moc palce ✊✊❤️. Ja sa inak cítim ako pred ms,ale tuším má o niečo málinko viac bolia prsia ako minule a dokonca ťa bolesť došla aj o niečo neskôr ako minule. Aké zase možno sa moc sledujem a nahovára si to. Tak uvidíme 👀👀
@hafanana25 držím palce aj tebe, sufam ze ti to už vyjde 🙏 neboj sa, čoskoro sa dozvieš 😊
@lienka_9 Ďakujem, no áno,čoskoro 🤣🤣 v pondelok,ale v nedeľu má dôjsť ms,tak dúfam,že nedonde 🤣🤣🤣🤣
Mali ste niektorá 9 dní po iui ruzovkasty výtok,hlien na toaletaku? Ale iba raz a vtedy,viac som to nemala a test biely,dokonca belsi ako najbrlsia farba 🤣🤣🤣🤣🤣 Mohlo to byť uhniezdovanie? Dva dni pred tým má dosť pichlo viac krát na ľavej strane kde bol folik (bolo to citeľné,no dalo sa to vydržať).
@hafanana25 ahoj. No ako? V pondelok ides na tu krv? Skusala si uz aj test ci sa nahodou podarilo?
@buratinko1 Ahoj, no nijako, už dlhšie spinim,už sa mi spúšťa ms.Zajtra je 14dpo a na krv idem,pretože som volala a povedali,že v každom prípade mám prísť,že to potrebujú mať potvrdené z krvi. Takže Ideme do 3 pokusu s najmenšou stimulkou,aj keď sa mi moc do toho nechce 🤷. Čo ti budem hovoriť?!Smutná som z toho. A testovať som testovala naposledy včera,bielo..už netestujem lebo to nemá význam. A ty ako????
@hafanana25 ja nakoniec nejdem uz na IUI ako som mala ist teraz koncom aprila, pretoze v stredu 14dpo som robila test a na druhy den tiež a oba vysli pozitívne a dneska mi to aj doktor potvrdil.... Tak som neskutocne stastna, ze sa to podarilo aj bez pomoci doktorov.
@buratinko1 ❤️❤️❤️❤️❤️ wwwau, tak to je krásna správa. Gratulujem, tak nech ide všetko tak ako má a nech to dotiahnete do šťastného konca 💪🏼✊❤️❤️❤️
@hafanana25 dakujeeem veľmi pekne ☺️ 😍 v stredu ked som ten prvy test videla tak som ostala v šoku a cela som sa roztriasla, neverila som ci dobre vidim, a stale som z toho taka prekvapena, ze po vsetkych tych spravach od doktora v marci, ze jedine IVF bude úspešne.. A moj doktor mi vravel, ze to nebude asi endometrioza.. Cystu videl aj on dneska, ale vraj by som takto neotehotnela ak by to bola endometrioza
@buratinko1 je to naozaj super správa...ja zatiaľ neviem zistiť či mám alebo nemám endometriózu...nemám prachy na súkromnú kliniku,aby mi to tam urobili...čo už no.V každom prípade,nech to vám vyjde len v zdraví ❤️❤️❤️✊🤗🤗🤗
Ahojte ja idem o mesiac na vajcovodi chcem sa spýtať že či už niekto bol na Tom či je to bolestivé
A chcela by som sa spýtať že koľko vás to stalo lebo ja som ešte len na začiatku manžel plátil 100€ za morfologicke a kineticke vyšetrenie ja terás idem na vajcovodi a mám zaplatiť 150€
@hafanana25 Ahoj ! Tak ako, dostala si ms ci mozem gratulovat? Lebo mohlo to kludne byt aj uhniezdenie. Ja som tiez absolbovala zatial jedno iui - neuspesne. Potom som mala ist bez hormonov na dalsie ale nemala som ziaden velky folikul. Tak tento mesiac cakam ze znova so stimulaciou. Uvidime. Chcela by som skusit aspon 3 krat aj ked to ide dost do penazi. Hadam sa nam obom do tretice podari 🙂.A ako si spokojna v gyn-fiv ?
@maalina Ahoj, no jasné,prišla v plnej paráde ako minule ibaže o deň skôr a pred tým pár dní spinenie...takže asi tak nejako 😬😔😔. My ideme do tretieho prvý krát so stimuláciou,ale s najnižšou 🤷🤷🤷.Aj keď neviem či to má význam,keďže mne zatiaľ dorástol folik aj pri prvej či druhej IUI.Mam zmiešané pocity a po pravde nedávam už tomu takú nádej ako pri prvých dvoch. Ale v kútiku duše verím,že nám to vyjde,a aj vám. A hej,ide to do peňazí,žiaľ no neľutujem aj tak.Ale v tomto období je to naozaj zahul vďaka covidu. A spokojná som si myslím.Nemam s čím porovnávať,takže zatiaľ negatíva som nenašla.
@maalina Inak ja som zabudla,ty tiež chodíš do GYN FIVu???
@hafanana25 Ah to ma mrzi. Ja ako som bola posledne hovori ,ze to nevyzera moc na ovulku tak tento mesiac nic, ale hovoril, ze zle vidi jeden vajecnik ze mozno to nepostrehol a zadari sa prirodzene kedze som mesiac predtym bola na hormonoch, ale zial aj u mna dnes v plnej parada. Pondelok volam aby som sa objednala na konzultaciu a ideme preberat druhe iui. Viem asi co zazivas, ale budem drzat palce aby to treti krat vyslo a co som aj citala statisticky najviac sa dari na tretiom. A nie ja chodim do ferticertu 🙂. Zatial tiez v pohode. uvidime 🙂. Urcite chod do toho tretieho tak ako pises aj so stimulkou a verim ze uz len pozitivne spravy si budeme vymienat ;)
@maalina ojooj, tak tiež to máte "veselé". Možno,že sa vám aj prirodzene podarí a teda verím,že stihnete najbližší cyklus IUI ✊✊✊✊ a tiež zahlásis dobre správy. Akože čítala som,že štatistika hovorí,že už je väčšia šanca aspoň o niečo,tak uvidíme. Tak hlavne,že ste spokojní s klinikou. Treba veriť lekárom,veď predsa vedia čo robia.Aspon teda dúfam 🤣🤣🤣
@hafanana25 Ale urcite vedia preto sme sa do ich ruk aj zverili nie :D? No prirodzene sa ,napriek tomu ze mame vsetko super aj ja aj partner, nejako nedari. Tak sme sa rozhodli skusit. Ja som do toho prveho iui davala hned velke nadeje, zial dopadlo to ako dopadlo a hovorim si, ze nic teda pojdem na druhe no to sa nekonalo tak hadam teraz. 🙂. Vy ste sa po akom case co sa nedarilo rozhodli pre kliniku ak sa mozem spytat?

@hafanana25 ano ja som krvacala ked som bola na IUI v ten den a este aj na druhy den som špinila... Dost ma aj brucho bolelo.