IUI po prvý krát. Máme šancu uspieť?
Ahoj baby, stazime sa 2 roky, a dopadlo to tak ze, koncom augusta ideme na prvu IUI.
Nasa situacia? - ja som podstupila klasicku preventivnu (ako kazdorocne), cytologia I-II, plus hormonalne testy z krve, plus vysetrenie priechodnosti vajcovodov. To je vsetko, na nic ine ma doktorka neposlala.... staci to? Vsetky tieto testy su ok.
Moj manzel - spermiograf (len 10% spermiji je zivych, a to len hodinu..).
Lekarka mi nasadlila kyselinu listovu, a manzelovi C, E, a lecitin.
Pri zacati cyklu zacnem injekcie v pere, a tabletky (Puregon, Onitulle, Utogester ??)
Mam z toho docela zmiesane pocity, nikdy som si nemyslela ze to takto dopadne pri snazilkovani, ale co uz.
Chem sa spytat na Vase skusenosti, a zaroven rady, ako sa na to pripravit a mame vobec sancu uspiet IUI ?
Tiez sme na tom rovnako 🙂)))
Ja uz mam navstevu v centre zasebou, teraz cakam na prvy menzes a zaciname s liekami...
ahojte prajem všetkým pekný deň....mňa zajtra čaká USG po dobratí liekov CLOSTILBEGYT..tak som zvedavá čo bude potom nasledovať...
Pripájam sa k vám. Čakáme na výsledky imuno, HP, ... a v októbri ideme na TO!
fúha prečo ja som taká neinformovaná...pozerám že všetky používate rôzne názvy a pod...mne len povie doktorka kedy mám prísť na USG ale ani netuším čo mi tam bude skúmať,kedy môžeme očakávať tú insemináciu.. ☹ ... musím sa viac pýtať ...
prajem pekný večer .... zajtra nás čaká 1x inseminácia...som veeeľmi nervózna ,verím že všetko dobre dopadne... držím palce takiež tým párom ktoré to majú tiež tak ..... držte palce ....
prajem pekný deň..takže už sme po inseminácií...chcem povedať všetkým ktorých to tiež čaká že je to úplne bez bolestnééé 🙂 ..takže dva týždne lieky a potom odber na HCG....
Ahojte..prosim Vás o radu..som 4deň po inseminácií a vlastne už od inseminácie ma hrozne bolí vaječník je to bolesť ako pri ovulácií..viem že mi pred insemináciou pichli injekciu práve preto aby som v deň inseminácie mala ovuláciu..bolesť však trvá do dnes.je mi na zvracanie oblieva ma studený pot .dokonca som včera musela ísť na pohotovosť ale natrafila som na doktorku no radšej sa nevyjadrujem nespravila mi ani len USG a mám strach či je takýto stav v poriadku ...veľmi rada by som bola ak by mi vedel niekto poradiť ..ďakujem ....
Ahoj lasalet, urcite sa skontaktuj s lekarom co ti robil IUI, moze to byt zla reakcia na IUI, alebo mimomaternicove tehotenstvo.
Ja som mala IUI 5.sep, a bolo to super, fakt vobec to necitis, potom som si 30 minut polezala na izbe a islo sa hned do prace 🙂)))
Dnes som bola rano na krvne testy, vysledok bude poobede. ... ale rano som si robila tehotensky test a bol negativny ☹ ...takze na vysledok krvnych testov ani necakam. .... ☹ Ach jo, tak zase znova.
@lasalete ahojky, no uz je lepsie? ja som po 3 IUI, po 1 krat strasne nervy pred a zakrok aj po v pohode, isla som normalne do prace, ziadne bolesti. po 2 krat som bola u ineho lekara, neviem ci to bolo tym, ale take bolesti som asi v zivote nemala, ledva som prisla domov, esteze to bolo v piatok, tak som cely vikend lezala. po 3 krat to nebolo uz take zle, bolel ma spodok brucha, ale dalo sa to zvladnut, taka bezna bolest ako pri menzesi. bohuzial vsetky pokusy zatial negativne. najhorsie je asi to cakanie na vysledok. budem drzat palce 🙂
@lasalete ja som si zakazdym povedala, ze si urobim test a vzdy som nejako odolala, v centre tvrdia, ze test bud pozitivny alebo negativny nemusi nic znamenat, ze jedine vysetrenie z krvi je 100 %. ale si myslim, ze ked si urobis 12sty den tak uz aj test musi ukazat spravny vysledok. do ktoreho centra chodis?
ahojky..ja chodím do KE k dr.Toporcerovej .... máme za sebou 1 IUI ....a Vy ste na tom ako?
prajem pekný večer..milé mamičky čakateľka ale aj mamičky 🙂 už len vydržať víkend a v pondelok sa ide na krv a USG jáááj
Ahojte,viete mi niekto povedať postup pri IUI? a čo čaká muža? to isté ako pri spermiograme? 😕 Vďaka za info..
ahoj lasalete ja som bola u toporcerovaj 16.8 na inseminaciu tiez mi ju neurobila ona lebo bola na operacke ale lekarrka ktora to robila bola strasne zlata a hlavne mi pripadala velmi mladulinka.....ako tu citam tak sa asi nemam na co velmi tesit este nikto tu nenapisal ze na prvykrat to vyslo...ja mam ist na krv 30teho no neviem ako to vydrzim....
ozaj a ja som od hredzaka zase presla k toporcerovej...

aj ja idem do centra a chcem ist na uiu u mna je to tak že ja som uplne zdrava manželov spermiogram nič moc tak uvidim čo mi navrhnu