IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@mirka2010 juj mirus, konecne oddychujem a uzivam si volne poobedia. chodim sice robit, ale uz nie do druhej rano.. prave som sa dozvedela, ze idem s kamoskou na vylet s wellnes 25.-27.4 🙂 tak sa tesim. citam ze sa malinky pekne hra s hrazdickou .. super, ze ho zaujme aspon na chvilocku, mas cas pre seba a na nas 😀
a tie prechadzky. to k babatku podla mna patri. mama alebo ocko si vyvetra hlavicku a babo sa lepsie vyspinka 🙂
@mariankach super, dik za radu...ale to by mi bolo asi naozaj tazko sa tam dostat...no skoda, ze to nemame aj tu v MT, ale mozno aj nieco take mame len o tom neviem...my tu mame rodinne centrum, tak skusim tam, mozno nieco tiez podnikaju...inak, dnes sme mali taku koliku aku este nikdy...chuda moje, tolko co sa dnes naplackal, to este nikdy tak nie...ale uz je dobre...tuk, tuk, tuk
@alibabaa ahojkyyyy, jeeeej, taka som rada, ze si mi troska napisala....🙂ako sa mi mas??? ako sa drzkas? ides s kamoskou na vylet? tak to je uzasne, len si to uzi...je to parada vyjst troska z takeho kolobehu....no nas maly je pokladik neskutocny..je to naozaj uzasne babatko...akurat sa rozprava s ocinkom, tak sa nejdem na nich vynadivat....inak, dnes okrem toho ze tak strasne plackal, sme boli aj von...a perfektne sme sa poprechadzali...bolo fajn, len nemame radi dazdive dnicky, lebo vtedy sa nam nedari ist von....posielame boztek 🙂
@mariankach ja chodím do čajovne cvičiť v utorok, ale už sa teším keď tam budem chodiť aj s bábom 🙂
@majca55 kočík mám vybratý Camarelo 🙂 tiež ho kúpim až neskôr to má ešte čas, teraz mám problém so sebou akosi my všetky trička sú malé 😀 neviem čím to bude 🙂 🙂 🙂 ale v tých obchodoch nič nie je a tie tehotenské veci sú strašne predražené na to že to nosíš len chvíľku.
veru tie číselka rýchlo pribúdajú, už musím aj niečo nakúpiť ale akosi len kukám a nič ma nikdy neosloví 🙂
@majca55 bude dobre. citis, ze ta bolia aj prsia?
no muz chcel babu. vysli sme zo sona a hned prve mi povedal, ze druhe babo bude chciet a bude davat pozor 🙂 len nech je to dievca 😀 meno je jasne po muzovi 😉 fotky mam dve, ale divne svetlo mame v praci, tak doma odfotim a nahodim 🙂
@mirka2010 dakujem za boztek.
zlatko, to nie je o tom ze by som ti nechcela napisat, len veeeela co ma zaujima pises babam, tak citam 😉 a ja nemam nic zaujimave a ani nove.. tak moc teraz ani neprispievam...
toto obdobie celkom pohoda. praca, teraz uz aj sukromie a nie len praca. tak si zacinam uzivat trosku volne poobedia. alebo rano neskor vstanem 🙂 a teraz je este hokejove finale, tak sa velmi tesim.
to idem, preto, ze kamaratkin muz si zlomil nohu ale uz je ok, len ma este rehabky a musi trcat kvoli PN doma.. inak je to tento rok uz druhy vianocny darcek, ktory pouzijem za kamaratkinych manzelov.. sila.. ti chlapi su niekedy otrasny.... jeden trucuje- to som sla na koncert, druhy si nedokaze vybavit rehabku u doktora vo wellnese.. no skoda reci...
su to veru krasne chvile batola, deti vs rodicia.. uz sa na ne tesim.. 🙂
uprsany a usnezeny, nebodaj den kedy nenormalne fuka ci mrzne su utrpenim.. to veru hej. a najhorsie ked mas dieta ktore ta stale otravuje ze chce ist von 🙂 to ma tiez caka a neminie 😀 😀 😀
@alibabaa a co tak, ze mas volnejsie??? inak, je to naozaj hned lepsie, ked si mozes aj troska viac oddychnut a nestresovat sa, ze musis ist hned do prace...ja si to neskutocne uzivam teraz, ked si pospinkame s malickym aj do deviatej...kdezeeeee to mohlo byt takto predtym...a cez vikendy ked sme stavali, tak ma mm budil uz o pol siedmej, lebo uz bud isiel robit, alebo sa mu nechcelo uz spat...aj ked od takej pol osmej nic ine rano nerobim, len maleho kontrolujem, tak je to uzasne si s nim polenosit v postielke 🙂 veru, mas sa na co tesit...a co je nove v tejto oblasti u teba??? vobec neviem, tak napis 🙂

@mariankach som rada,že malinký je v poriadku 😲 prajem príjemnú prechádzku 😵