icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

cmelica
25. máj 2012

@1207 a kam chodite do centra??? nam sice nepomohlo IUI,ale IVF no su tu kocky ktore su stastne maminy a cakatelky po IUI aj na 3x...

1207
25. máj 2012

@cmelica mi chodime do Martina ku Galovi.a aky je rozdiel medzi iui a ivf?

cmelica
25. máj 2012

@1207 IUI je ta inseminacia a IVF uz je uplne umele oplodnenie kde sa odsavaju vajcka a olodnenie prebieha v misticke 🙂 nasledne sa vkladaju do maternice embrijka 🙂
si s Galom spokojna???

1207
25. máj 2012

zatial ano?ale pocula som uz aj zle onom...no uvydime...a za ivf sa kolko plati???iui len 82

dasaa
25. máj 2012

Ahojte vsetky babenky @tinasc @tinka9075 @mirka2010 @sijust @cmelica ako sa mi mate ? 🙂

cmelica
25. máj 2012

@dasaa ahoooj!!! v pohodicke 🙂 uzivame si ako sa len da kazdy pohyb Branuska 😵 a ty ako??? moja ved ty zachvilku pojdes rodit 😀 😀

dasaa
25. máj 2012

Ahoj moja @majca55 nejak uz tu nechodis.Ako sa mi mas stale na teba myslim 😉

dasaa
25. máj 2012

@cmelica to je super pocit ked citis pohyby vsk ved budu cim dalej tym silnejsie 🙂 Ja v pohode tiez len pred vcerom vecer a v noci som mala pocit ako keby som mala dostat menzes.A tuto noc som nejak vobec nemohla spat.Ale inak je vsetko ok mala kopka a mam pocit ze mi praskne brucho 😀.Jooooj este par tyzdne a bude to 😵

majca55
25. máj 2012

@dasaa ahoj občas si prečitam čo tu pišete mam sa celkom dobre psychicky je to už horšie ☹ ale davam sa dokopy a ty moja?už sa ti to bliži 😵 a to som tam mohla byť už ajja 😢

dasaa
25. máj 2012

@majca55 moja som rada ze sa mas uz celkom dobre a co sa tyka psychicky neboj budes v pohode len to trosku bude trvat.Ale nezabudni ze sme stale stebou a ti drzime prsteky aby si bola cim skor fit.Ja sa mam docela dobre mam pocit ze niekedy mi ide prasknut brucho 😖 v pondelok idem na poradnu tak som zvedava co mi povie nove dr.Veru este par tyzdne a budeme mat pri sebe Simonku.Moja budes tiez ved sa na to tesime vsetky babenky 🙂

cmelica
25. máj 2012

@dasaa juuuj tak malinka uz ti dava aj riadne zabrat,ze??? v pondelok mas poradnu???no som zvedava tiez co vam povedia 🙂 aj drzis tu dietu??

tinasc
25. máj 2012

@dasaa ale dobre sa máme 🙂 len pohyby ešte moc necítim 🙂 iba sem tam, ale to príde 🙂

dasaa
25. máj 2012

@cmelica tak to ano cim viac tt tym viac nevladzem alebo mam uz problem sa ulozit na gaucu.A co sa tyka ked je teplo tak mi puchnu nohy a nevladzem dlho chodit.Niekedy si pripadam ako 70 r babka 😀.Ano pondelok mam poradnu a som zvedava co mi povie dr.Nieeeeee nedrzim normalne jem ako vtedy 😅.Vraj je to normalne v tehotenstve.A zase ved nic take som ani nejedla aby som mohla mat zviseny cholesterol. 🙂.A ty kedy mas dalsiu poradnu ?

dasaa
25. máj 2012

@tinasc ked si dobre pametam tak ja som citila medzi 18 az 19 tt pohyby.Tak ako pises pridu a cim viac tt pridu tym silnejsie pohyby budu 🙂

cmelica
25. máj 2012

@dasaa tak to ano,pokial je to normalne tak lepsie je bez diety 🙂 🙂 juj to ti verim,ze ako 70r..to mam uz ja teraz niekedy 😀 ja idem 5.6 na kontrolu a 19.6 na poradnu 🙂

dasaa
25. máj 2012

@cmelica co vsetko vydrzime pre nase deturence aby sme mohli ich mat 🙂 A ty nemas hned aj poradnu a kontrolu spolu?Ja to tak mam aj poradnu aj kontrolu 🙂

cmelica
25. máj 2012

@dasaa tak ,veru vydrzime vsetko 🙂 nie nie povedal mi,ze ma musi viac sledovat tak mi dal po 2 tt koontrolu a po mesiaci poradnu 🙂 takze budem chodit asi az do konca kazde 2tt 🙂 aj ti bude robit sono???

dasaa
25. máj 2012

@cmelica tak to mas potom super lepsie chodit na kontrolu kazde 2tt.Neviem ci mi bude robit sono minule ked som bola tak mi nerobil 😢.Ale keby mi robil tak by som popytala fotku keby sa dalo

cmelica
25. máj 2012

@dasaa veru len pytaj 🙂 🙂 ved uz si dlho nevidela bambulku 😵 😵 😵 uz mate vsetko nakupene???

dasaa
25. máj 2012

@cmelica ved to nevidela som ju uz poriadne velmi dlho len ked mi robiil dr,velke sono v 31tt aj to len tak trosku.Skoro vsetko este drogerku mi treba kupit aj jednorazove plienky,vlhcene utierky ,vanicku a este par veci ale to uz len take malickosti 🙂

dasaa
25. máj 2012

@cmelica a mm mas v praci ?

cmelica
25. máj 2012

@dasaa tak to uz nemas toho vela 🙂 hej mm je na poobednej...a tvoj tiez je v praci???a ako sa dari???

dasaa
25. máj 2012

@cmelica nie nemam ale aj tak neviem ci mam vsetko kupene a ked nie tak sa dokupi potom 😅.Mal mat volno dnes ale svagor potreboval volno tak sa vymenili.Ale zajtra ma mm normalne volno.Dobre sa nam dari aj ked uz vieme ze pondelky a nedele su slabe.Ale zaklad je ze to ide 😀

dasaa
25. máj 2012

@cmelica moja zachvilku sa vratim idem si urobit cajiiiiiiik 🙂

cmelica
25. máj 2012

@dasaa to je podstatne,ze to ide 🙂 🙂 len si urob ja tu budem 😵

dasaa
25. máj 2012

@cmelica uz som tu 😀.Chudacik moj psik pogrcal sa mi a hned sa skril pod stol.No nie je betar 😀 😀

dasaa
25. máj 2012

@cmelica pozeras farmu?

cmelica
25. máj 2012

@dasaa juu a coze mu je???? hej frzim na nej 🙂 aj ty???

dasaa
25. máj 2012

@cmelica neviem asi zjedol nie co rychlo.Ked nie co dostane take fajne tak rychlo je ze potom uz len cakame kedy bude grcat.To by nebol nas pazros 😀.Ano aj ja ale aj na jojke ide dobry film tak sem tam prepnem 🙂

cmelica
25. máj 2012

@dasaa to ate take babatko,ze??? ja som strasne zvedava co sa udeje v tej farme 😀