IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@kostickabonnie prvé sono je zospodu 🙂 🙂
@kostickabonnie no ,len si pekne uprav účes 😕 nech si piekná 😀 nech má malé pekný bunker 😝 🤐
@kostickabonnie moja a nielen to prve bude spodkom 😅 ale moze ti to byt jedno... 🙂
@kostickabonnie ja ked som šla na sono po potvrdení tehu som myslela že cez brucho a doki zahlásil že zospodu som len kukala 😀 😀
@apolenka6 už máš doma mužika? Zajtra sa nám kedy ozveš? Držím palce aby bol drobec poriadne lepkavý a čo najskôr sa prilepil na sliznicu 😉
@kostickabonnie áno už mám mm doma tak sa sem teraz horšie dostanem 😝 😠 😠 ale si vymôžem PC aj ked na pár minút..a teraz ked mám" pohotovostnú " situáciu 😕
asi sa ozvem až po vklade ,lebo ak tam pôjdeme tak nabehnem do sprchy a budeme utekať....na aute 😀
a beriem lepidlo..... 😀 😝
maminky prosím vás, treba baliť detičky naširoko? dnes sme boli síce u doktorky ale zabudla som sa jej to opýtať a v nemocnici to nespomínali... ďakujem za odpovede...
@apolenka6 ahoooooj, cakame tu na teba, teda na vas 😉 😉 urcite ste si po ceste dali nejaky fajnovy obedik ako malu oslavu, ze je drobec v brusku 😉
@sijust @kostickabonnie
@mirka2010
@tinka9075
@dasaa
@majca55
@ursula5
@tinasc @cmelica @adikasala @alibabaa @walta @fomarik @mimi_2 Ahojte kočeny moje! tak sa hlásime ...
máme vloženú 1 expandovanú blastocystu ,vkladáme do nej veľké nádeje,lebo je len jedná ,jediná 🙂 na zmrazenie nám nič nezostalo tie dve prestali napredovať ,ešte zajtra mám zavolať či náhodou nepodrastú ,ale nádej nedávali... 😔
dakuje za veľa palcov,energie a neviem čo ešte ste posielali 🙂 !!!
ale tento náš ♥bubáčik♥ je silný tak mu veríme 😉

kočky, ktoré chodíte do Heliosu, ako prebieha to prvé sono? Zospodu ci cez brusko? Aby som vedela, ako sa mam nachystat v tej kabinke 😒