icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

stanka810
26. mar 2013

@alicia007 zazraky sa deju 🙂

mtb22
27. mar 2013

Dievcata, ake ste mali pocity po IUI az do testovania s pozitivnym vysledkom? Ja som na prvom IUI bola 18.3. a nic moc necitim, ziadne pichanie v maternici ci take cosi. testovat budem asi 1.aprila nech je sranda .... ale asi nebude mam taky pocit...

veve805
27. mar 2013

@zelenagw , kedy si idem robiť test? v pondelok mám dostať, takže ak nepríde mrška, tak hneď v utorok. som si istá, že to dlhšie nevydržím ☹ v pondelok daj vedieť, nech ti môžem poslať hroooozne veľa usmiatych smailíkov ako gratuláciu 😉

gr
27. mar 2013

@stanka810 ja som isla rovno do Brna na odporucanie kamosky, ktora tu tiez absolvovala vselico mozne a nemozne a napokon uspela az v Brne. A po dialnici sa dostanes skoro az k Reprofitu, takze ziadna strasna cesta to nie je, teda pokial nepocitam tu hrkotavu dialnicu 🙂

alicia007
27. mar 2013

no takže krvný test negatívny. že by bol chybný, to asi nie je veľmi pravdepodobné, ale mrška ešte stále neprišla. tak neviem, čim to môže byť. 😒

stanka810
27. mar 2013

@alicia007 :( to mi je luto, krvne testy sa asi nemylia....aj ja som bola na krvi a menzes som dostala aj o 4 dni neskor, to je tym IUI, ze meskal

stanka810
27. mar 2013

@gr moj si to uz na mape nasiel kde to je a my sme v brne vareni peceni, lebo staviame u hranic a skoro vsetko mame z ciech 🙂 takze tam zavitam ak sa nepodari moje druhe IUI u nas

neznama99
28. mar 2013

@zelenagw hej bola som 1x a keďže mám dve maternice robili mito aj v jednej aj v druhej... na jednej strane to bolo v pohode, no na druhej to príšerne bolelo... takže ak to nevyjde neviem či som ochotná to podstúpiť zas..

alicia007
28. mar 2013

@stanka810 menzes prišiel večer. ale nevešiame hlavu, ide sa ďalej. sme ešte len na začiatku. ak nevyjde ani druhé IUI, v pláne je IVF. 🙂 s úsmevom do toho 🙂

zelenagw
28. mar 2013

@stanka810 aj mne po IUI neskoal menzes a krv bola negativna no dufala som do poslednej chvilky dufam ze to tento mes bude pozitivne 🙂

zelenagw
28. mar 2013

@veve805 no to by ma potesilo no ja mam mrchu dostat az v stvrtok tak ja skusim den pred krvou...a potom napis ako si na tom ty aby som tiez napisala gratulaciu...

zelenagw
28. mar 2013

@mtb22 aj ja budem vtedy testovat 🙂 🙂 🙂

zelenagw
28. mar 2013

@neznama99 no dufam ze ti to IUI pomoze budem drzkat palceky nech je tu coraz viac 🙂 smejkov 🙂 ked budes testovat ja 1.4.rano potom tu napisem v utorok idem na krv a v stredu budem mat vysledok...

mtb22
29. mar 2013

@zelenagw a ake mas v brusku pocity? prsia nas bolia z utrosu, ale ja inak nic moc necitim,ty ako?

zelenagw
29. mar 2013

@mtb22 ja tiez nic ziadny pocit len vcera ma trosku bolelo ale dnes zaz nic a ultogestan uz nejem lebo mi dosiel v stredu dufam ze to nebude vadit...
niekto nema ani ten a podari sa a niekto ho aj bere a nic tak ja si verim...

veve805
1. apr 2013

@zelenagw ahoj. tiež mi došiel utrogestan predtým ako som mala dostať ms. volala som doktorovi a dosť jednoznačne mi bolo povedané, že nesmiem vynechať . tak som utekala a zhaňala som recept. hm, možno je to u každej z nás iné, neviem.

veve805
1. apr 2013

@zelenagw dnes je pondelok. som ako na ihlách.to čakanie je depka, ešte že je nás takých viac a môžme o tom niekomu pokecať. včera som mala presne také príznaky, ako keby mám dostať. vraj aj jed si tehotná, tieto príznaky mávaš v termíne ms. tak tento týždeň sa určite ozveme. zatiaľ pa

zelenagw
1. apr 2013

tak ja 2x po IUI a prisla mrcha ☹

zelenagw
1. apr 2013

@mtb22 ahoj testovala si ja som dostala vcera mrchu hnusnu... ☹ dufam ze ty tu budes so smejkom....

zelenagw
1. apr 2013

@veve805 no kto vie ci by mi ten utogestan pomohol no ja mam od vcera mrchu ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

zelenagw
1. apr 2013

@stanka810 prosim ta daj mi vediet ci sa ti podarilo lebo mne nie a rozmyslam co dalej ci tam nepojdem aj ja lebo na slovensku je to neako nemozne co pocuvam z kazdej strany,,,

stanka810
1. apr 2013

@zelenagw kam chodis do centra?

zelenagw
2. apr 2013

@stanka810 giv fiv a ty??? dnes som tam volala ze som mala prist na krv ale ze som neprisla pretoze mam mrchu a oni ze aj tak mam ist na krv ze to tehotenstvo nevylucuje ale ja tomu neverim... aj tak to budee neg. ☹

stanka810
2. apr 2013

@zelenagw aj ja som v gynfive...na krv chod...aj baby co maju mrchu a spinia tak tehotne byt mozu...kolko mas rokov?

zelenagw
2. apr 2013

no len ja nespinim ja ju mam normalnu... 23 a v sobotu som si robila mamatest a bola / a v nedelu som dostala ☹ ja si nemyslim ze je tam nadej...

stanka810
2. apr 2013

@zelenagw a v tak mladom veku uz chodis do centra???

zelenagw
2. apr 2013

@stanka810 snazime sa 3 roky moja mama mala tiez problem ja mam problem s hormonami a uz v 18tich mi povedali ze nech cim skor lebo ze mi hrozi nemat miminko.... ☹

turzovka
2. apr 2013

@zelenagw
a mala si aj nejaku stimulku pred IUI? my tiez chodime do GF, caka nas 1. IUI v maji...len ked citam tie vysledky, tak rozmyslam ci to vobec podsupovat. kolko sa snazite? ja mam tiez len 25 a vela ludi sa ma na to pyta, ze preco to tak skoro riesime. drzim palce v dalsom kole 🙂)

stanka810
2. apr 2013

@zelenagw aha...ak mas nejake problemy tak to hej...ja len ze v tak mladom veku by som isto skusala len prirodzene...ku komu chodis v GF?

zelenagw
2. apr 2013

@stanka810 Harbulakovi len lieky mi predpisal na 2 cykli a teraz neviem ak to bude neg. tak ci si mozem ist predpisat lieky ku svojej doktorke a prist uz len 10-12 den ci ako ci sa mam k nemu objednat na neaku preventivku aby mi on predpisal no neviem co mam robit....