icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

turzovka
7. máj 2013

ako kazdy mne hovori....nemysli na to :D milujem tuto hlasku :D vy teda asi nebojujete este tak dlho, ze? urcite by som skusila to IUI aspon zo 2 - 3x. ved sance sa zvysuju 🙂

jonathana1
7. máj 2013

@turzovka my sa snažíme približne 1,5 roka alebo 2,ani to už neratam...tiež sa snažím na to nemysliet lebo je to len horšie,trebasi zamestnat mysel najviac ako sa da inymi vecami 😉 a vy kam idete na iui?

turzovka
7. máj 2013

Noo tak to sme na tom tak rovnako. Tiez sa snazim na to nemysliet, ale su chvile ked ma chyta strasny smutok :( my chodime do ginfivu v BA. Vy?

turzovka
7. máj 2013

@jonathana1 vzdy zabudnem dat "odpovedat" 🙂

jonathana1
7. máj 2013

@turzovka my do heliosu...a predpokladam že mas ist na folikulometriu a podla toho pichnut pregnyl....či ste uplne bez liekov?

turzovka
7. máj 2013

@jonathana1 ano presne tak, pojdem 11DC na krv a folimetr. a potom sa uvidi. Len zakrok nam asi vyjde na vikend tak uvidime ci sa to dobre stihne. Lebo v gf robia len vzdy jeden den cez vikend. Uz teraz viem, ze tych 14 dni po budeme ako na ihlach 🙂

zelenagw
7. máj 2013

@jonathana1 pytaj si na buduce ultogestan je to to iste ale nie je to take nebezpecne...

zelenagw
7. máj 2013

@turzovka no neviem ci bocian prinesie stastie u nas ich spalo 8 na stome oproti domu a rano uz ich bolo 17nast a stale ani jeden nepochopil ze mame velky don a nic deti v nom.... a stimulovat budes podla toho ako si na tom ak mas dominantne folikuli tak nemusis... to ti zistia z krvi a ultrazvuku...

jonathana1
7. máj 2013

@zelenagw ved to,ten duphaston sa mi nepaci 😖 doberiem toto prve balenie a bude aj moje posledne,ešte mam zopar tableit,ale nemam chut ich ani brat.

jonathana1
7. máj 2013

@turzovka neboj budes mat pekne foliky,potom daj vediet,ja presne o takom čase budem čakat pani mrchu 😝

zelenagw
8. máj 2013

@jonathana1 tak to ti verim ale aspon siich nemusis davat dolu ako s ultrogestanom 😉

turzovka
10. máj 2013

@jonathana1 noo ved dufam, i ked bez stimulky, budem mat ako vzdy jeden. Ale tak zas lepsie ako nic. Verim, ze sa tej mrchy nedockas ;)

jonathana1
10. máj 2013

@turzovka No všetko ma už teraz bolí...presne tak ako minulý mesiac...prsia,brucho aj bedrá 😠

turzovka
10. máj 2013

@jonathana1 mmm...ten pocit poznam. Tiez ma vzdy bolia strasne prsia pred mrchou...vzdy dufam, ze nepride a ked bolest ustane, viem ze klope na dvere 🙂 No nic, treba verit!!

leonie777
10. máj 2013

@ baby prepacte ze sem vstupujem ale nevie mi niektora poradit? moja kamoska zije v zahranici a chce ist na slovenkso na IUI, ale neplati si tu zdravotne poistenie. mate niekto skusenost, kolko to v SR stoji pre neplatica poistneho? dakujem za vsetky rady

zelenagw
11. máj 2013

Ahojte no tak zajtra 3x IUI dúfam že do tretice bude dobre 🙂

jonathana1
11. máj 2013

@zelenagw jasné,že to vyjde...budem mysliet na teba 😉

deniska899
11. máj 2013

Ahojte newiete mi povedat ze ako je to s tim nepriechodnym hlienom v krcku maternice???chystam.sa tiez na iui uz 2 x som rodila bez problemov son otehotnela len son vymenila partnera tak mame mensie prob. On spg nizka pohyblivost a ja som mala nepriechod.vajcovod ...Vazne nriwm co to ma ten hlien s tim spoolocne vysvetlite mi to?da sa to aj nejako skorsie zitit?

zelenagw
11. máj 2013

@jonathana1 no neviem vcera mi aj pregnyl stihla roztrepat sestricka ktoru som o 22:00 zobudila ze aby mi ho pichla a tak sa jej este aj rozbilo to rozpustadlo a potom mi tam dala neaku vodu dufam ze to vadit nebude :-/

jonathana1
12. máj 2013

@zelenagw to bolo pre štastie 🙂 nech sa zadarí,vela štastia moja a daj vediet potom

turzovka
12. máj 2013

@zelenagw drzim paste!!! Do tretice nech to vyjde ;)

zelenagw
12. máj 2013

@jonathana1
@turzovka
Dakujem Vám baby tak sme dnes boli a mam v sebe 20mil dúfam že dosť ostrých nábojov... 🙂 🙂 🙂
Dúfam že črepiny naozaj štastie donesú uvidíme o 14dni 🙂

jonathana1
12. máj 2013

@zelenagw dobrý vyraz 😀 😀 tak nech sa tam ostré naboje dobre citia...teraz pekne oddychuj 🙂 🙂

rica1
12. máj 2013

ahojte, dnes som bola v car a som prestimulovana takze neodporucaju ani IUI ani prirodzene tento mesiac.. ze nemame radsej ani skusat 😢

zelenagw
12. máj 2013

@jonathana1 ved som v aute spala 🙂 teraz nasleduje to hrozne dlhe cakanie horsie ako na vyplatu 🙂

rica1
12. máj 2013

@zelenagw a inak mne dnes pichli pregnyl tak do kolkych hodin bude vlastne ta ovulka.. ale aj tak doktorka povedala ze nemame skusat prirodzene lebo ze mam 8folikov 20-22mm 😢

zelenagw
12. máj 2013

@rica1 fiha ja mam len jeden 19mm mal v piatok a hned v piatok som si mala pichnut pregnyla a dnes len iui ja tomu vobec nerozumiem 😒 držím palceky 🙂

jonathana1
12. máj 2013

@rica1 moja...tak to ako toto,to naozaj nemožete skusit?a načo potom ten pregnyl?raz je zle,že su neni folíky a potom je ich zase vela...neboj nič je to ale dobré znamenie je všetko ok 😉

jonathana1
12. máj 2013

@zelenagw treba to pustit z hlavy...je to tažke,ale pri troche snahy to pojde,teraz oddychuj,ale potom normalne funguješ dalej 😀 😀

zelenagw
12. máj 2013

no idem trosku odychnut lebo to bude narocný tyzden musim tahat nadcasy lebo som koli IUI dost vymeškala 😒