icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

zus_ke
16. jan 2016

@alexslovakia ahooj,ale dnes ma cely den pobolieva podbrusko a taky divny pocit mam zdola.... ako tesne pred mrchou alebo pocas nej... ty ako? 🙂

zus_ke
16. jan 2016

@hranoska budem na teba mysliet silno ! 🙂 napis ako si dopadla 🙂

zus_ke
16. jan 2016

@zuzsat ja som v heliose a na iui som bola v piatok... o 2 tyzdne mam ist na krv k nim alebo ku svojmu lekarovi ako ja chcem 🙂

zuzsat
16. jan 2016

@sanny19931 to je hlupost opytaj sa bad_delight jej krasne na 12ty den ukazalo // 😀 ale naozaj ti to nemusi ukazat kedze zalezi na tom kedy sa vajicko uhniezdi... krv je najistejsia.... len som chcela povedat ze aj test moze ukazat

zuzsat
16. jan 2016

@illinka tak som sa pomylila lebo zatial som citala baby ktore chodia inam ako gyn fiv a ziadnej o krvi nevraveli... to je dobre ze aj v heliose robia krvne testy.... dobre vediet 😉

zuzsat
16. jan 2016

@zus_ke jaj to mate ako super ze aj k svojmu mozete.moj ma na dverach napisane ze odber krvi pre inych lekarov nerobi ☹

zuzsat
16. jan 2016

inak dnes som bola u zenskeho ze preco mi 39 dni mrcha nechodi. zaplatila som 50e za vysetrenie a ta mrcha dnes vecer prisla.. uz chapem preco ju kazda vola mrcha...som mohla mat 50e na ine veci ☹
no ale teda podla mojich vypoctov bude druhe iui okolo 28-29.2 takze mozno bude valentinske prekvapko 😀 😀 😀

zuzsat
16. jan 2016

jaj som sa sekla 28-29.1 😀

sanny19931
16. jan 2016

@zuzsat na 12 den od IUI ? Super pekne

zus_ke
16. jan 2016

@zuzsat ale ved chod normalne ku svojmu lekarovi nech ti vezme krv ;) nevrav ze pre ineho lekara... len proste chces krv na zaklade toho a toho... ci on je taky ze nepochodis u neho? :(

alexslovakia
16. jan 2016

@zus_ke no ja úplne v poriadku mam menšiu bolesť v podbrušku ale iba trošičku. Prvýkrát bolelo podbrušku, prsia... Teraz je to iné ale asi pretože som si povedala čo ma prísť príde.kazdu zmenu som hľadala na nete čo to je a pripisovala že je to asi tehu. Hlavu som mala ako balón. Samozrejme ze verím a dúfam.

zuzsat
16. jan 2016

@zus_ke neskusala som ale tak ja som priamo z BA tak mne nerobi problem ist do centra na krv len ma to potesilo ze nemate problemy s tym u svojich

hranoska
16. jan 2016

@kvetinka125 juj,dobre,ze si mi pripomenula 🙂 áno,aj pregnyl beriem so sebou..má sa to brat na tu folikulometriu...asi to toľko nevadí keď to bude pár hodín mimo chladu...ďakujem,zajtra sa určite ozvem jak som dopadla..

hranoska
16. jan 2016

@alexslovakia ďakujem krásne ;)

hranoska
16. jan 2016

@zus_ke ďakujem 🙂 som strašne zvedavá co uvidia..dám vedieť ;)

alexslovakia
16. jan 2016

@hranoska dúfam že všetko bude dobre

zus_ke
16. jan 2016

@alexslovakia ja sa snazim na to nemysliet ale to sa neda... stale to mam v hlave.... ale ja som si povedala,ze sa to muselo podarit,tak pozeram uz na nete kocik a take ... najlepsie by bolo pustit to z hlavy... a ty preco si vlastne bola na iui ? aky je problem?

alexslovakia
16. jan 2016

@zus_ke žiaden sme zdraví len to dako nefunguje

zus_ke
16. jan 2016

@alexslovakia no tak aspon to,ze ste v poriadku 🙂 drziiim palce velmi aby sa to uz teraz podarilo 🙂

hranoska
16. jan 2016

@alexslovakia tak to sme na tom rovnako..asi nás babo chce naučiť trpezlivosti :/ a dlho uz čakáte?

alexslovakia
16. jan 2016

@hranoska no sme spolu ako manželia 2roky a ďalšie 3sme spolu chodili ale riešime to rok čo sa nám nedarí

illinka
16. jan 2016

@kvetinka125 to aj ja.. Ja idem 19- na predoperacne a potom mi daju termin hysteroskopie tak som zvedava

hranoska
16. jan 2016

@alexslovakia my sme celkovo spolu 3 roky,5 mesiacov manželia a my čakáme uz 2,5 roka..ale tento rok to príde,ja to viem,viacero veci na to poukazuje ;)

zuzsat
16. jan 2016

@sanny19931 strana 1734 si precitaj 😉

hranoska
17. jan 2016

Ahojte baby 🙂 akurat ideme z MT..takze velkost 12,12,11 a 10..v stredu musim ist este na sono,alemozem ist aj k svojmu,a vysledok iba zavolam...tak snad mi to moj gyn.spravi...mohla som cakat,ze este nwbudu doat velke,lebo som 11 Dc a ovu mavam az okolo 16dc...napadlo mi,to by mohli byt aj cysty??

illinka
17. jan 2016

@hranoska nie to nebudu cysty.. oni mozu byt take male.. rychlo dorastaju.. aj ja som mavala take male a dorastli..tiez mavam ovulku neskor

zuzsat
17. jan 2016

@hranoska urcite to nie su cysty.. ja som na 10 den mala 2 folikuly a mali 11mm. a to som brala clostyl na rychlejsie dozrievanie 😀 takze mi povedali aby som prisla na treti den zas a uz mali 19mm a pichol sa pregnyl a na dalsi den bolo iui. takze mas super ze mas 4 folikuly a velkost nech ta netrapi.upokoj sa a ukludni maj cistu hlavicku pred iui. ziadne cysty to nie su!!!! drzim palceky 😉

zuzsat
17. jan 2016

a teraz pred druhym iui mam pristvaz 13.od zaciatku mrchy lebo vedia ze na 10 by boli aj tak este male 😀

sanny19931
17. jan 2016

@zuzsat ja ked som bola na IUI tak den pred tym som dosla na kontrolu ze ako to vyzera a hned ob den ma objednal na IUI lebo uz malo 9mm co je asi malo .. Neviem kolko to ma mat ? Co čítam niektoré baby tak majú aj 11 aj 15 ... Tak mi pýchli pregnyl a hned na další den na IUI lebo boli sviatky Vianoce potom novy rok a mali zavreté tak mi to nevyšlo na 11-13 dpo tak som sla den pred ovu 🙂

hranoska
17. jan 2016

@zuzsat ďakujem krásne ;) som v klude 🙂 len som bola prekvapená,ze 4 skoro rovnako veľké..dúfam,ze aj všetky dorastu..ja si myslím,ze v stredu by uz mohli byt,som zvedavá na kedy vyjde zákrok,keď pichnú v stredu večer,tak IUI v piatok ráno vychádza..ach,mam dobrý pocit 🙂