IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@sisa217 určite si aj ja som také mala.neries krcok!!!!gratulujem
Dievcata...hcg nad 300 vyzera to na dvojicky 😂 som najstastnejsi clovek na svete 😍 juchuuuu podarilo saaaaaa

@sisa217 jeeeeej gratulujeeeeem, že sa zadarilo.🙂) Tak veľa zdravíčka. Aj ja si prosííííím :(( Som po 2. iui 4tý deň a zatiaľ som len napuchnutá akurát tak . :(
Zienky dakujem vam vsetkym za podporu ste uplne uzasne...uz len aby sme boli zdravi vsetci pretoze zdravie je v zivote najdolezitejsie..prajem vam krasne vianoce a nech sa vam splni vsetko po com tuzite..pre nas su tieto vianoce tie najkrajsie zatial ❤ ❤
@salonecka6 pekne sa s drahym boskajte pod imelom a zelajte si nieco (vsetci vieme co 🙂 ) nam to vyslo ❤ podari sa len treba verit 😘
@sisa217 joj verím každý mesiac už dva roky :(( . Ale nevzdávame sa, až kým sa nepodarí 🙂 To imelo skúsime teda 🙂 tak užívajte 🙂
@sisa217 gratulujeme a tesime sa s vami
ŠŤASTNÉ A VESELÉ VIANOCE vám prajeme aby každá jedna žena mohla nosiť ten najkrajší titul MAMA. Ja som dostala ten najkrajší darček môjho syna aj keď presne takto pred rokom som mala slzy v očiach. Naše prvé iui nevyšlo ale druhé sa podarilo.uz nám robí radosť dvojmesacny drobček.vsetkym držím palce a verim ze sa to každej podarí. Sebinko vám posiela veľa pusiniek
@alexslovakia toto si stiahla z netu ze?
srandujem.... Sebinko je krasny a cervena mu ide 😀 😀 😀
Ahojte dievčatá, som po 14. deň po (druhej) IUI a test vyzerá takto. Na mamateste je silnejšia čiarka, ten je robený dnes ráno, včera poobede som si robila test woman secreet a tam je to nejako divne znázornené. sfarbené trošku doružova sú len obrysy testovacej línie, stred čiarky je biely. Máte niektorá s tým skúsenosť? Nie je to dosť slabé na 14 deň?
@barbor_ka ja si myslím že je to tam.ja som mala take slabé ako ty asi aj na 18deň po.najlepsi je digitálny test. Ten ti ukáže naisto.
@zuzsat práve čakám na výsledok z nej, podľa sona dr. povedal, že to je tak 50:50. Ale pri prvom IUI som mala pozitívny test na 13. deň a čiarka bola oveľa viditeľnejšia, tak som netrpezlivá čo z toho bude, aj keď nemám ten najlepší pocit :/ Zdá sa mi to slabé na 14. deň. A vy sa ako máte?
Dievčence, v novom roku Vám prajem veľa síl, podpory partnera ako aj psych.pohody, v pokračovaní o čom ste sa snažili minulý rok ... držím palček nech Vám to vyjde 🙂
PS: v piatok 30.12.2016 sme boli na kontrole na sone, tak som bola 7+0 tt a srdiečko bilo, bolo to úžasné počuť druhé srdiečko 🙂
Prajem Vám aby ste tento pocit zažili čím skôr a boli šťastní a naplnení láskou 🙂
Hlavu hore a bojujte ... stojí to za to 🙂
Ahojte, my sa uz chystame na 3.pokus iui (posledny) tento mesiac :(. Strašne som z toho smutná a nič ma nebaví :( pri sone mi dr. ešte našiel aj myom, tak mi to nálade nepridalo. Tak sa držte a prajem všetko len to najlepšie do Nového roku. 🙂
@ninula11 je to ten najkrajší pocit a ešte ten naj bude. Krásne tehulkovanie
@salonecka6 tak moje zlaté babule, aj ja som tu zas. Tiež sa chystáme na 3 IUI a tak isto ako ty sa cítim smutne. Nesmieme to však vzdať. Náš sen je jasný a priamy. Ja mám tiež myom a mám ho tam už večnosť, ale ostala som tehotná aj napriek tomu. Ale nedošli sme do šťastného konce. takže neboj, myom, zvládneš. Dnes mám 3DC a v utorok idem na folikulometriu, idem bez stimulácie a tak uvidíme, či nám to tentokrát vyjde. =)
@pravdoluba držím ti palček !!!
ninula11 Ďakujem pekne, nemôžeme to predsa vzdať...=)

@sisa217 ja od vcera na teba myslim. ine ako pozitivne krvne testy neocakavam 😀 spytaj sa aj na vysku hcg