IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
Ahojte dievčatá 🙂 Zajtra je ten deň 🙂 Ideme na to IUI s darcovskými, včera večer sme pichali pregnyl. Držte palčeky, moc si prajeme, až sa podarí, ak nie, nevadí, skúsime druhýkrát.. Mám v bruchu motýle :D Taká som zvedaváááááá 🙂 😘
@alexwarring jasné, to je iné ... ja som z MT priamo, čiže aj Helios aj gynda a dokonca moja gynda má ordináciu cca 20 m od Heliosu 🙂 takže to mám naozaj na skok 🙂
a dievčatá, tak dnes sme boli s mužom v H na sone, tak videli sme malinké, má 44 mm, pravidelný tlkot srdiečka, zodpovedá 12.tt 🙂 muž bol nadšený 🙂 a aj ja mám krásny pocit, som ešte od rána taká rozradostená 🙂 budúci týždeň idem zas na sono, 2.2. pozrieť vývojové vrodené choroby, tak dúfam že bude všetko v poriadku 🙂 dnes sa mu tak zdalo že všetko je ok, ale že tieto VVCH sa môžu prepočítať iba v určitých týždňoch a to je aj 13.tt .. tak vám prajem príjemný víkend 🙂
Dievčatá, včera som absolvovala prvú IUI, takže už len čakať. Mám nasadený Duhaston na 14 dní a potom krvný test. Držte palčeky, až sa nám to podarí :*
@petra102 Juj tak nech to vyjde =)
😍
Dievčence moje, dnes 11 DPO a ja som ešte nerobila test. Cítim sa totiž presne tak ako tie dva razy predtým a naviac mám toľko práce, že nestíham ani skočiť do lekárne kúpiť test a myslieť nato. Tak zajtra už asi otestujem, ale bojím sa. Keď nie, tak ideme na umelé. ´=) a tam to určite vyjde. =)
@pravdoluba moc drzim palce ;) my ideme este len na prve iui... prve babatko mame zazrakom po neuspesnych ivf prirodzene a podarilo sa prave vtedy, ked som mala prace nad hlavu, takze tym chcem napisat, ze ked nestihate kupit test, bude pozitivny ;))) klop, klop ;)
@pravdoluba nekupuj hlavne gravitesty ani mamatesty!!! su nespolahlive
odporucam kupit testy od dr.maxa 2v1.... najskor zo vsetkych ukazu a vzdy pravdivo
pepino su tiez spolahlive ale aj ked maju citlivost 10 ukazuju az neskor....
a drzim palce
@pravdoluba drzim palce😊 ja som to testovanie velmi tazko znasala. Musime byt veľmi silné zienky😍
Ahojte dievcata,
som v tejto oblasti uplne neskusena, takze mam mozno pre niektore zakladne az primitivne otazky, tak sa vopred za ne ospravedlnujem. S manzelom sa nam rok nedari otehotniet, ale vsetky vysledky su perfektne, teda sme obaja zdravi (tym padom nevieme kde moze byt problem, mozno psychika uz....fakt nevieme). Rozhodli sme sa, ze vyskusame IUI, viete mi prosim poradit kam v Bratislave ist na IUI, ako dlho trva ten samotny proces kym sa IUI uskutocni a co vsetko k tomu potrebujeme. A aka je vlastne sanca na uspesnost?
Dakujem velmi pekne
@magdushhh v BA si mozes vybrat bud Iscar Gyn-fiv a este nieco....
aj my s muzom sme mali tabulkove vysledky a nedarilo sa.... pri IUI je 10 az 15% uspesnost. k orvemu IUI moze dojst do 3 mesiacov....
najprv sa objednas na konzultaciu s manzelom. jeho by bolo fajn objednat v ten den na spermiogram aby uz boli vysledky ked budete na konzultacii. tam sa o vsetkom porozpravate. pockate na tvoj cyklus v 3 az 5.den cyklu ti vezmu krv na hormonalny profil. potom vam povedia na dalsej konzultacii vysledky ci nieco zistili vi nie... mali by sa s tebou dohodnut na vysetreni priechodnosti vajickovodov lebo na zaklade toho az urcia ci je vhodne IUI lebo al nahodou nemas ani jeden priechodny tak sa musi ist na IVF lebo inak by nedoslo k oplodneniu... stoji to 124€.... no a po tom ak bude vsetko ok tak zasa konzultacia kde ti predpisu lieky na stimulaciu Clostylbegit ktory zacnes brat v 5 az 9 den cyklu alebo 3az7 zalezi od centra... na 10 az 12dc pojdes na kontrolu kde ultrazvukom pozru velkost folikul a vezmu krv aby vedeli urcit kedy bude ovulacia... zavolas o vtsledky a oni ti povedia v ktory den mas pichnut injekciu Pregnyl o 22.00 a obden na to bude IUI.... keby nieco kludne sa pytaj
@dianka33 ďakujem za krásne slová. Skutočne je to také teraz, že som nemala ani čas nato myslieť. Ale popravde, cítim sa absolútne normálne. Nuž uvidíme. =D Každopádne ďakujeme za podporu. Ste zlaté baby....všetky....
@zuzsat takže zajtra viem, do ktorej lekárne sa mám vybrať. Veľmi pekne ďakujem za radu. Ja so značku nikdy nejako neriešila, takže uvidíme ako to všetko dopadne. Ak nie, tak znovu dám hlavu hore a idem ďalej. Toto je sen, pre ktorý sa oplatí vydržať. =)

@veroniq85 ja si nezazmluvnujem... tiez prve rozhodnutie bolo Antolska ale 2x so mnou vydrbkali a nasrala som sa.taky pristup nemusim..... tak som sla na Kramare a pristup sa nedal porovnat a tym ze som tam 2 tyzdne lezala na oddeleni sestonedelia a rizikovej gravidity tak viem ako to tam chodi.ake su sestricky a spravanie a tiez ze na nadstandarte to tak super nue je. priste vyskusala som si a ma to presvedcilo ze rodit tam je pre mna najlepsie....a tuez detsja fakultna je tam tak neni o com keby trebalo