icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

petra102
7. feb 2017

@lavender21 Ďakujem za povzbudenie, moc ma to teší a nestrácam nádej 🙂 🙂 🙂 ♥

alexslovakia
7. feb 2017

@magdushhh presne tak. Pregnyl sa pichá aby sa zabránilo prasknutiu vajíčka skôr ako by malo. Utrogestan je aby sa to lepšie uchytilo. Ja som napríklad nebrala nič na stimuláciu vajíčok a ani som nevedela ci mam priechodné vaječníky. Dokonca muž mal prvý spermiogram výborný a druhy horší a to sa nám podarilo

alexslovakia
7. feb 2017

@zuzsat ako sa mi máš?

zuzsat
7. feb 2017

@alexslovakia nuz velmi zle....
v sobotu som nabehla na pohotovost ze mam opuchnute nohy a vysoky tlak. namerali mi 217/122.
hned previezli na porodnicu do porodneho boxu oholili muzovi povedali ze o chvilu ukazu babo lebo na CTG mala prilis vysoke ozvi srdiecka...
ale prisla internistka a ze skusia dat infuzku aby znizili tlak a podarilo sa aj Lili klesli ozvi na normalnu uroven a tak sa to odlozilo na neurcito....
ostavame v nemocnici lebo sekcia bude najneskor o 8 dni.

ale dnes mi merali malu a ze ma o 2tyzdne mensie brusko ako hlavicku a ze nieco sa im nepozdava a tak zajtra na konziliu maju prebrat ze vi budu riskovat a vyberu ju von aj keby musela byt mozno v inkubatore alebo ci budu riskovat ju udrzat v tele co moze mat za nasledok ze to neustriehnu a moze plod odumriet

magdushhh
7. feb 2017

@alexslovakia Dakujem za rady 🙂 a tebe sa podarilo IUI a ak ano na kolky krat? 🙂

ninula11
8. feb 2017

@zuzsat joj zuzka, drzte sa ... cez vikend som ta spominala s manzelom, ze uz to mas za par dni ... dufam ze sa vsetko da do poriadku a verim ze obe budete zdrave a v poriadku ! ale nerozumiem tomu ze malinka ma mensie brusko ako hlavicku, co to moze sposobovat? moja drzte sa, vela sil posielam !

zuzsat
8. feb 2017

@ninula11 tam to je diskutabilne.tie merania.staci milimeter posunut a je tam rozdiel. a oni teraz meraju obvod hlavicky obvod bruska dlzku rucicky dlzku nozicky. zadaju do tabulky a vyhodi im tyzden ktoremu zodpovedaju jednotlive casti telicka.... preto moze nastat ten rozdiel...
uvidime....vcera este jednu babu takto vystrasil a dnes jej iny lekar robil zasa utz a vsetko videl v poriadku... tak aj ja som sa ukludnila ze asi to bol stary senilny slepy dedo 🙂

magdushhh
8. feb 2017

Dievcata prosim vas, aka je idealna velkost folikulu pri ovulacii? a hlbka sliznice? dakujem

zuzsat
8. feb 2017

@magdushhh o hlbke sliznice neviem ale od 19mm je folikul dostatocne velky....praskaju ked maju tych 22-24mm priblizne

alexslovakia
8. feb 2017

@zuzsat joj to ma mrzí drzkajte sa mi budem na vás myslieť

alexslovakia
8. feb 2017

@magdushhh áno podarilo na druhýkrat. Min rok som tu bola prvá v januári ktorá oznámila ze sa zadarilo. Už máme 4mesacneho drobca

zuzsat
8. feb 2017

@alexslovakia vsetko je v poriadku len ten lekar je ch×j....

13.2. budeme rodit 😘

veveka28
8. feb 2017

Zdravim kocky potrebuje radu🙂 tak dnes som bola na sono a krv po iui. Zo sona mi nic moc nepovedal len tolko ze sa mi urobila cista aalle ze sa netreba bat.ale ked mi poobede volali o vysledky z krvy tak mi povedali ze test vysiel pozitivne ale ze mame prist na dalsi tyzden na dalsie sono a krv.lebo ze hodnoty su trosku nizsie ako by u nich mali byt.uz ste to zazili niektora kocky mam sa tesit alebo sa mam pripravit na to ze mi mozu povedat ze sa ziadne tehotenstvo nekona :-/

zuzsat
8. feb 2017

@veveka28 tazko povedat... musia sledovat hcg ci stupa a o kolko aby sa vylucilo biochemicke tehotenstvo alebo mimomaternicove

veveka28
8. feb 2017

@zuzsat takze zatial ziadne pozitivum...no asi to do stredy nevydrzim

zuzsat
8. feb 2017

@veveka28 ak nevydrzis chod cez vikend na pohotovost ze mas bolesti a asi si tehotna atd.... alebo kup testy a testuj a sleduj ci ciarka bude silniet

zuzsat
8. feb 2017

@veveka28 pri biochemickom tehu sa bude stracat..... mimomaternicove tehu neviem ako by sa "tvarilo"... ale to su len napady ked to ozaj nevydrzis....

najma treba verit ze fazulka sa bude drzat....

veveka28
8. feb 2017

@zuzsat Ja som si ale vcera robila doma test a ten mi vysiel negativne,takze dnes som ani nedufala ze mi povedia nieco pozitivne. A dnes takato sprava... 🙂 a akurat mi len povedali ze moze to byt este skoro ze sa nam to mohlo podarit po iui...

zuzsat
8. feb 2017

@veveka28 v tom maju pravdu. vsetko je mozne... prero chcu vidiet ci hcg stupa ci klesa. nepytala si sa na vysku hcg?

veveka28
8. feb 2017

@zuzsat nie nepytala.. v tej chvili soom ostala v soku lebo som to necakala 🙂 🙂 akurat mi povedala ze mam nadalej uzivat duphaston...a na sonr mi povedal len tolko ze sa mi tam spravila cysta ale ze ta zmyzne...a uz neviem co presne ale ze to ma 56mm ze to je docela dost a sliznica je bez volnej tekutiny to je cele co som sa dnes dozvedela 🙂 🙂

zuzsat
8. feb 2017

@veveka28 hmmm. no my sme mali takto gesracny vacok a v nom uz srdiecko a bolo tiez 5.6mm.... no uvidis... treba verit. nevyzera to zle... mozno si pomylil cystu s gestacnym vakom.... daj vediet

veveka28
8. feb 2017

@zuzsat budem ta informovat 🙂 ale dakujem za info...ale myslis ze by som mala skusit si cez vikend urobit tehu test....myslis ze ak to vide tak sa mi to moze ukazat.?

zuzsat
8. feb 2017

@veveka28 vsetko je mozne.... mne sa ukazali // na 10den po iui....u kazdej to je ine

sisa217
8. feb 2017

@veveka28 hlavne si kup testy z dr.max lekarne...tie su podla mna najspolahlivejsie...a drzim palce 😘❤

veveka28
8. feb 2017

Dakujem kocky 🙂 snad sa dozviem uz len dobre spravy 🙂 a difam ze v stredu sa dozviem tie najlepsie spravy 🙂 ake pre zenu mozu byt 🙂

xlindus
9. feb 2017

ahojte 🙂 ak môžem tak sa ku vám pridám 🙂 chcela by som sa spýtať či mi viete poradiť či sú nejaké obmedzenia po IUI, čo by som nemala robiť /myslím napríklad cvičenie...🙂 Ďakujem za odpoveď

sisa217
9. feb 2017

@xlindus oddych,klud,nedvihat nic tazke...podla mna to je uspech pri iui

xlindus
9. feb 2017

@sisa217 ďakujem🙂 lebo som bola v takom strese u doktora, že som sa aj zabudla spýtať 😂

sisa217
9. feb 2017

@xlindus hlavne na to netreba myslet,fungovat normalne len oddychovat viac 😉

zuzsat
9. feb 2017

@xlindus fumgovat normalne...cvicit asi nie. ale prechadzka je fajn. a inak normalne vyvat upratovat atd... aspon hlava vypne