IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
Dievcata, tak zajtra idem na svoje prve a dufam, ze aj posledne IUI, drzte palce 🙂
@magdushhh držím silno palce aby to vyšlo 🙂
@magdushhh Držím palčiaky 🙂 ja som dnes začala 1 DC a tiež som pred prvým IUI
@alexwarring @veroniq85 @magdushhh kočky, držím Vám všetkým veľmi palce... ja som dnes presne 17 týždňov po našej prvej IUI a dnes sme zistili že čakáme dievčatko 🙂
@lavender21 jeej super gratulujem😊 tak dalsia princezná v skupinke po uspesnom iui😍
@alexwarring ahoj no to sme dneska rovnako. Aj ja som 1DC. A ako postupujes? Ja od 5dna clostil a na 11 idem na kontrolu folikulov.
baby tak dnes som bola na prvom IUI. prebehlo to ok, len mi to nebolo uplne prijemne, ale nevadi, prezili sme 🙂 vsetky tu pisete stale o krvi atd....mne povedali, ze mam prist na krv az v prvy den meskania menstruacie, nie skor je to ok?
@magdushhh Podľa mňa to je o.k. ja som mala IUI 14dc a až o 18 dní som mala prísť na krv...
@lavender21 aj ja som dnes 14 DC takze ten isty pripad....a ktory DC ti vysiel prvy pozitivny test??? kedy mozem testovat?
@magdushhh ja som sa bála sklamania, tak som netestovala... Až 17. deň po IUI a to bol len jemný náznak druhej čiarky... 😉
tak dnes 19den po iui a tie testy stale s jednou ciarkou :( :( uz to asi nejak nadejne nebude... nejak necakam ze ma v stredu prekvapia..;(
@lavender21 jeej, gratulujem 🙂 vela vela zdravicka prajem

@sisa217 vieš čo ako ja som na pohode🙂 neriešim to nejako extra🙂 len som dosť aktívna chodím aj do fitka aj na thaibox, tak preto som chcela vedieť či mám nahodiť chill režim 🙂 ďakujem za radu 🙂