IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
no dievcata, ja som dnes 22DC a vcera som sa zobudila s vytokom takym hnedkasto-ruzovkasto-bledym a teraz neviem ci to moze byt uhniezdovanie alebo z tych tabletiek co si vkladam tusim progesteron (neviem presne ako sa to vola), bolo to včera trvalo to iba chvilu a po po vytoku ani chyru ani slychu dnes....ja som si myslela, ze mi ide menstruacia, ale tu mam dostat az buduci vikend...takze nerozumiem uz nicomu. testy stale pozitivne, nic nebledne, tak z toho som tiez dost mimo :D .....uvidime, neriesim to uz, ako bude tak bude 🙂
@veveka28 aha. No to je skoda 😕 ja som bola v piatok 9Dc po clostile na folikumetrii a boli foliky na kazdej strane jeden 15 a 16 mm a 12 DC uz len 13 a 15 mm. Povedal mi ze mam dojst v pondelok znovu, ze mozno este dorastu, ale moc tomu neverim, lebo mesiac predtym my prirodzene narastlo na 20mm v 13 Dc. Myslim ze ten clostil alebo inofolic mi to nejak pokazil. Ale vcera ma zacali dost boliet oba vajecniky, tak neviem ci to moze byt, lebo pri ovulacii mam bolesti ako pri ms a priesvitny vytok a teraz ziadne take priznaky nemam. Tak asi sa tento mesiac ovulka konat nebude a teda ani IUI. A ze tie lieky mi mali len dopomoct a praveze mi to cele asi pokazili. Nemate s tym niekto skusenosti? ☺
@montblanc ja som tiez system toho clostylu nejak nepochopila tak jeden mesiac som to mala krasne a dalsi uz to nebola ziadna slava a skor ten druhy krat to bolo uz na celkom dobrej ceste.bolo aj mne toho luto ale som si povedala ze to nesmiem vzdavat 🙂 ze sme len na zaciatku...ja ani neviem ako som mala tu ovulku lebo ja sa to snazim nejak spozorovat..ale nejak ju nepocitujem a moc neregistrujem 🙂...neboj este nie je nic stratene... mi chceme ist este na 3iui ale tiez to je na dobu neurcitu.. povedal ze ked mi pride mc tak potom mozme zacat 🙂 ale to je tiez otazka u nas ci pride kedze som mala s nou problem tak povedal ze mam pockat 5 tyzdnov a ked nie tak mi ju vyvolanu..ono to je u kazdej zeny individualne...ale ja si myslim ze mne to ten druhy krat ovplyvnili aj dost praca a tie nocne 🙂 tazko povedat
@veveka28 tak drzim palce. Ale my sme len na zaciatku, tak zatial este dufam ze vyjde IUI. Jedno dve kola skusime tu na svk a ked sa nepodari, tak dufam ze reprofit v brne to isti. 8.3.tam mame termin. Oni su tam machri. Kamoska mala asi 4 diagnozy a tu na svk bola asi na 6tich IVF a nic a v brne sa 2x hned na prvy pokus podarilo a minulu sobotu porodila druhe babo. Takze nadej umiera posledna ☺
@montblanc tak to skvele 🙂 vela ludi spominalo ze brno je skvele...no tak ja som si uz trosku zvykla aj na tych doktorkov v martine 🙂 no mi to vyskusame este tu a ked nie tak budem hladat aj ine cesty 🙂 🙂 🙂 tak snad nam to dopadne obom dobre a rok 2017 bude ten pravy 🙂 a lekar ti nepovedal preco ti tie folikuly nenarastli?
@veveka28 pytala som sa ho, ze ako je mozne ze sa zmensili a nepovedal nic,ze este to nieje stratene ze mam prist v pondelok. Ale tak realne sa nad tym zamyslime, ze preco by za 4 dni nenarastli a este sa zmensili. Najhorsie je ze mne ide v septembri maly do skolky a chcela som ze pojdem z materskej do materske. Ale uz pol roka sa snazime a nic a cim neskor otehotneniem, tym dlhsie budem doma bez rodicovskeho prispevku co nam bude chybat. Tak mna to preto suri 😂
@alexwarring ahoj aj ja som dnes bola na kontrole. Dnes 11 DC a mala som 4 foliky po 11mm. A jeden co mal skoro az 18mm. Rano mi aj brali krv a o druhej mam volat a povedia mi kedy si mam pichnut pregnyl a prist na iui.
@veroniq85 jeeej super, ale ze az 4, skoro mi oci vypadli z jamôk :D
@alexwarring no praveze az 5. Styri boli mensie tie 11mm a jeden mal 18mm na pravom vajecniku. Vraj z toho budu vychadzat a brat ho ako dominantného. Tie zvysne mi asi nanic nebudu platne kedze asi nestihnu dorast. To kvôli tomu clostilu ich tolko dorastlo.
@veroniq85 Jasné rozumiem, mne sa tam tiez marili nejaké ešte mensie, ale doktorka merala len tieto dva... ale aj to ma milo prekvapilo. Z ľavého málokedy ovulujem a teraz dorástol väčší práve tam.. len mi povedala, že mi nevie povedať, kedy bude zákrok, lebo musí byť minimálne 16 mm, aby mi vedela povedat... a kedze ja mam BB celkom od ruky, aby som nemusela kvoli 10 minutam chodit 130 km tak, ze staci ak pojdem v stredu k svojmu a hned im zavolam co povedal a podla toho sa naplanuje zvysok... A ja naivna som si myslela, ze najneskor v stredu to uz budem mat za sebou 😂
kocky prosim vas mam otazocku buduci pondelok ideme na prvu konzultaciu do gyn fivu zaujimalo by ma co mam ocakavat ci hned budu robit aj nejake vysetrenia alebo je to cisto len konzultacia, kolko si peniazkov si asi mame na to prve sedenie nachystat a keby som chcela dlasi cyklus zacat s IUI ci je povinna kontrola priechodnosti vajcovodov... dakujem krasne za vase rady ;)
@nikoleta_rapko ja chodim do heliosu, na prvej konzultacii manzelovi hodnotili spg a mne brali krv a robili sono... platilo sa len za odber krvi a spermiogram, cize nejakych 22 eur. Priechodnost mi nerobili, kedze podla sona sa lekarovi zdalo byt vsetko v poriadku... a hned na dalsi cyklus sme zacali s pripravou na IUI. Snad ti to pomohlo
@alexwarring super dakujem velmi pekne 🙂
@nikoleta_rapko ja chodim do gynfivu v BA. Na prvej konzultacii sa neplati nic. Neviem ci uz mate za sebou nejake vysetrenia ale urcite budu ziadat novy spermiogram. Ten stoji 15eur. Co sa tyka teba tak ti urobia ultrazvuk pokial ti nebude vychadzat akurát menstruacia. Dalej ta objednaju na krv na hormonalny profil a amh ale to sa chodi asi na 3 az 5 den cyklu. Za ultrazvuk a krv sa neplati nic. Potom budete musiet prist este raz na zhrnutie vysledkov a dalsi cyklus by uz malo byt iui pokial tomu nebude nic branit. Mne robili iui aj bez vysetrenia priechodnosti. Ale ja uz mam jedno 3 rocne dieta a lekar zhodnotil ze by mali byt priechodne. Ale inac v gynfive to stoji tusim 125eur a vola sa to hyfosy. Potom si uz len zaplatis lieky za iui a priamo v den zakroku iui si zaplatis za zakrok. Tusim 100eur ja ani neviem vzdy to plati muz. A ku komu ides?
@nikoleta_rapko ahoj, keď som bola na prvej konzultácii, tak mi hneď dr. urobil ultrazvuk (aj keď som mala práve m. - druhý deň cyklu!!!!!!) a sestrička vzala krv na hormonálny profil. Neplatili sme nič, hneď ma objednali na zistenie priechodnosti (už neviem ako sa to presne volalo) - cena 125eur a manžela na spermiogram - cena 15 eur. Až potom nás objednali na IUI
@nikoleta_rapko Ahoj, my sme boli v gyn five na prvej konzultácii cca pred mesiacom - závisí od toho ktorý deň cyklu budeš - ak nebudeš mať MS tak ti spraví doktori ultrazvuk a základné odbery a stery ba pod. Na 3-5 DC sa robí hormonálny profil (krv). Ja som bola 5 DC tak mi rovno zobrali aj krv. Manžel potom ešte v ten deň šiel na spermiogram. Výsledky zo spermiogram sú ešte v ten deň, na ostatné sa čaká 3 tyzdne. Platili sme len za ten spermiogram, zakonzultacie sa neplatí. Ak chceš IUI tak sa predtým robí priechodnosť vajcovodov - HyFoSy (bez tohoto vyšetrenia myslím IUI nerobia). Zober si výsledky všetkých vyšetrení ktoré už máš spravené.
@alexwarring A ktorý si deň cyklu?V dobrom závidím 🙂 ja sa už neviem dočkať,čo mne povedia vo štvrtok 😨
@darinka294 vyvediem ta z omylu veru ze sa robi aj bez HyFoSy IUI ja som toho zivy dokaz 🙂
@nikoleta_rapko a ja ti popisem moju prvu konzultaciu v gyn fiv v nitre 🙂 prisli sme tam, posadil si nas doktor a zacal nam opisovat cely cyklus zeny kolko trva, ako prebieha plus ukazoval nazorne na obrazkoch - to bola teoreticka cast..potom sme sa dostali k praktickej casti a ta teda bola taka ze mna isli pozret na sono a priatela poslali na spermiogram...doktor ma pozeral a krici sestricke nech okamzite stopne mojho priatela, ziadny spermiogram nebude lebo sa mi ide pichat pregnyl a za 2 dni ideme na IUI...ostala som kukat jak puk, priatel dosiel vystraseny ze co sa deje 😀 😀 no kovbojka 😀 takze na prvej konzultacii nas hned takto poriesili bez toho aby vedeli ci su priechodne vajcovody...
ale ja som gyn fivu vdacna za to ze som teraz tehu lebo druhe IUI sa podarilo, ale samozrejme predtym boli robene aj HyFoSy no aj tam bolo vsetko v poriadku...treba verit a vsetko sa podari 😉
@veroniq85
@oliva001
@darinka294
@sisa217
dakujem krasne idem tam uplne prvykrat takze vobec netusim ku komu mam ist proste prist 27. o 11tej 🙂 manzel tam uz bol na spermiograme budem akurat 5.ty den cyklu tak uvidime co so nou vymyslia 🙂 dakujem za vase skusenosti uz aspon viem co mozem cakat 🙂
@alexwarring tak ja som si volala po vysledky krvi a v stredu vecer picham pregnyl a piatok nase 3. iui. Daj potom vediet kedy pojdes aj ty🙂
ahojte, boli ste niekto v Gyn Fiv Žilina?
Ahojte baby, prosim vas viete mi poradit, dnes som absolvovala IUI vecer si mam dat tabletku Progesteron LadyPharma, nespytala som sa ci si ich mam vkladat alebo jest....ako ste to mali vy?
@ally99 ja som si po prvom iui vkladala ale zdalo sa mi ze aj ked si to dost hlboko zavadzam dost zo mna vyslo von...po druhom iui som ich jedla...sestricka hovorila ze radsej vkladat ze tak je to ucinnejsie ale po prvom nevydarenom pokuse s vkladanim som ich skusila papat a cuduj sa svete podarilo sa 🙂 neviem ci to bolo prave tym...viem ze su tu baby ktore mali uspesne iui po vkladani...podla mna je to na tebe ako to tebe vyhovuje

@alexwarring mne sa mať dvojičky veeeľmi páči,ale neviem si predstaviť ako by som zvládala naraz 2 deti :D ale človek sa naučí všetko,keď treba ;) ja idem na sono vo štvrtok a dúfam,že všetko bude pripravené tak,že to bude ready až v pondelok,lebo mangel dôjde v sobotu takže skôr sa nedá nič robiť :D