icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

bosorka32
23. feb 2017

@darinka294 Ahoj. Nie je to vysetrenie povinne, ale ak je moznost, ze mas nepriechodne vajickovody (nejake operacie, urazy...atd), tak si to daj urobit. Ja som si dala, ale mala som na to vazny dovod 🙂

bosorka32
23. feb 2017

@nikushka8 Beries aj nejake doplnky, napr. Inofolic alebo nieco podobne?

darinka294
23. feb 2017

@bosorka32 Viem, že to nie je povinné, ale lepšie zistiť, či sú priechodné a či tam je nejaký problém teraz ako skúšať IUI a prišlo by sa na to potom.... 🙂

nikushka8
23. feb 2017

@darinka294 robili mi to zároveň s laparkou..mne hneď povedali, že musím ísť na drilling vaječníkov..

nikushka8
23. feb 2017

@bosorka32 áno, dlho beriem všeličo možné na striedačku, aj kvôli zdraviu, nielen na otehotnenie.. mala som inofolic, potom inositol, kys. listovú, saw pallmeto, chlorellu, spirulinu a tak to striedam nejako.. vysadila som duphaston, ktorý mi vážne nerobil dobre a cítim sa lepšie..

bosorka32
23. feb 2017

@nikushka8 A myslis, ze nieco z toho pomaha? Ja beriem par dni Inofolic a tiez dufam, ze to trosku pomoze pri PCOS.

bedova
23. feb 2017

@alexwarring ano ze ma iba 4% spermii dobry tvar.Vtedy nam doktorka v centre povedala ze staci aj jedna dobra spermia,tak sme do toho sli.Keby to nevyslo ideme na umele.

darinka294
23. feb 2017

@bosorka32 Ja beriem kadejaké vitamíny a Inofolic a nezlepšilo sa mi od mája nič, dokonca sa mi AMH zvýšilo (už aj tak som ho mala vysoké). PCO vraj najviac ovplyvňuje strava

bosorka32
23. feb 2017

@darinka294 V akom zmysle strava? Vylucit sladke? Ja mam napriklad normalnu vahu a zdravu stravu, tak tomu nerozumiem ☹

darinka294
23. feb 2017

@bosorka32 Ja mám tiež normálnu váhu, zdravo jem a cvičím. Na PCO je najhorší cukor - sladké a dobrotu nerobí ani lepok a mliečne. O tomto sa na CZ/SK stránkach píše málo, ale americké a anglické stránky o tom píšu pomerne veľa. Tzv PCOS diets - presne popísané, čo vylúčiť a čo naopak pridať do stravy.

bosorka32
23. feb 2017

@darinka294 Dakujem, idem si to precitat 🙂

zuzsat
23. feb 2017

@montblanc spermie dokazu prezit az 72h jedine v dobrom ovulacnom hliene a ten vela zien ani poriadne nemA... vajicko kym sa uvolni a putuje cez vajickovod to trochen trva cize pocka na spermijky....

nikushka8
23. feb 2017

@bosorka32 neviem veru, ale po vysadení duphastonu nemám akné, aj padanie vlasov sa upravilo so Saw palmetto, nezastavilo, ale je to lepšie.. inositol beriem, lebo nám pri PCO predsa chýba a kys. listová je keby náhodou ;))) v minulosti mi napr. inofolic pomáhal na ms.. lenže po tom dufíku som mala v CAR iba zvýšený testosterón (oproti výsledkom spred cca roka) a o 10 kg viac :(((( takže teraz musím najmä schudnúť..

veveka28
23. feb 2017

@alexwarring drzim palce kedy ides? 🙂 az vsetko dobre dopadne potom daj vediet 🙂 🙂 a kto ti robi zakrok? 🙂

alexwarring
23. feb 2017

@veveka28 o 7.00 mame odber a o 9.00 zakrok. Myslim, ze Starovecka sa vola... ale mozno sa mylim, nepredstavila sa mi v pondelok...

ha ha, jj ozvem sa, ci este zijem :D

veveka28
24. feb 2017

@alexwarring tak drzim silno silno vsetky palce 🙂 neboj to das 🙂 zeny su silne :D aj mne dokt. Starovecka robila prve iui 🙂 🙂 🙂

alexwarring
24. feb 2017

@veveka28 Vies co pozerala som po googli fotky, ze kto by to mohol byt, ale asi to bola napokon Rosova, ta robi v CRM BB, Starovecka je len v Heliose asi

veveka28
24. feb 2017

@alexwarring tak ako? 🙂 uz mas potom 🙂 ako sa citis?? Teraz uz len silno drzat palcaky 🙂 🙂 🙂

alexwarring
24. feb 2017

@veveka28 Ahoj, jeej zlata, ze na mna myslis 🙂 Jj uz máme potom, nič to nebolo. Za dve minuty boli spuntici vo mne, desat minut som si polezala a potom sme si dali este tour de Europa 🙂

Len folik este asi nepraskol, lebo ma straaaasne ale ze straaasne picha

alexwarring
26. feb 2017

Len ma zaujimalo ako to vyzera: 5. den po Pregnyle, 3. po IUI, test 25-tkovy

sisa217
26. feb 2017

@alexwarring pomaly bude miznut kazdym dnom..odporucam pouzivat stale rovnaky druh testu...a prajem aby potom len silnela 😘

zuzsat
26. feb 2017

@alexwarring tak ako sisa pise a urcite 10tkovy... super su od dr.maxa 2v1.ozaj spolahlive... neodporucam pepino aj ked su super nevedia zachytit hcg tak skoro ako tie od dr.maxa.... a nekupovat mamatesty ani gravistesty
drzim palce

alexwarring
26. feb 2017

@zuzsat @sisa217 ďakujem kočky 🙂 Viem, že 10tkový by bol lepší, ale zásoba mi došla :D :D Musím kúpiť v pondelok.

veroniq85
26. feb 2017

@alexwarring ahoj a ako sa citis? Mna obcas pobolieva v podbrusku ale to bude progesteronom ktory si vkladam. Inac u mna nic.

sisa217
26. feb 2017

@alexwarring tie testy dr.max jednoznacne kup,tie mi ukazali na 11.den uz 😉

montblanc
26. feb 2017

@alexwarring aj ja som mala na 3 den taku ciarku a piaty den uz nic. Teraz len dufat ze sa objavi znova ☺

alexwarring
26. feb 2017

@veroniq85 Ja uplna pohodicka, len neviem preco, mam ako problem ist na toaletu od piatku, ako som mala v sebe tie zrkadla, ale to moze byt sposobene skor asi stravou. A taká som, neviem či si chcem robiť nádeje alebo skôr nie...

Bol s tebou manžel pri zákroku vo vnútri?

alexwarring
26. feb 2017

@sisa217 idem sa na ne pozriet 🙂 @montblanc hovorim muzovi, keby bola takato slaba aj bez Pregnylu, som stastna ako blcha :D

veroniq85
26. feb 2017

@alexwarring nie nebol muz so mnou pri zakroku. V gynfive som sa s tym nestretla. A ani som nelezala po zakroku ako som citala v tvojom prispevku vyssie. A co sa tyka uspesnosti ja uz bohuzial nie som moc optimisticka ale u mna to suvisi s tym ze nam uz dva pokusy nevysli.
Ale apson nieco pozitivne v tejto oblasti sme zazili po dlhom case. Muzovi sa zlepsil spermiogram. Mnozstvo mu zrastlo z 13mil. na 16 mil. Podiel A a B spermii tam sice nebol rozpisany ale verim ze ked vzrastol celkovy podiel tak vzrastol aj podiel tych Ackovych spermii resp v nasom pripade tych spermii co sa pohybuju vpred.

veroniq85
26. feb 2017

Inac ja som si tiez kupila tie testy Dr. Max. Pri prvom tehu som ich este nepoznala. Tam som skusala womansecret ale nastastie som s nimi nemala zlu skusenost.