icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

petra102
28. feb 2017

@ninula11 ďakujem za odpoveď. a poviem ti pravdu, že mne sa to v tom Heliose tiež prestáva nejak páčiť. máme to aj dosť ďaleko.. na kontrolný ultrazvuk a odber krvi na hcg pôjdem už k svojmu gynekológovi.. tebe veľmi gratulujem, určite si šťastná prešťastná, že čakáte bábeno :* keď sa nám to nepodarí teraz druhýkrát, rozmýšľame nad gynfiv v Žiline. vraj sú tam dobrí odborníci. už nemám silu, ale aj tak verím, že sa to podarí 🙂 verím do poslednej chvíle 🙂

petra102
28. feb 2017

@ninula11 a preto toľko peniažkov, lebo sme mali darcovksé spermie.. a včera som čítala, že iui s darcom stojí v gynfive v ZA 220€!!!!! tak aspoň že vieme, kam sa (ak sa tentokrát nepodarí) uberať.

petra102
28. feb 2017

@ninula11 a ešte niečo.. keď si bola po iui, jedla si nejaké špecialitky? :D trebárs pila si ananásový džús, ako to tvrdia niektoré kočky... 🙂

ninula11
28. feb 2017

@petra102 aha to som nevedela, že darcovské je také drahé ... ako vravím, som rada že v H pomohli, ale na druhej strane určité veci sa mi nezdali ok, keď za ne platíš a prístup divný ... ďakujem za gratuláciu 🙂 osobne ti odporúčam zájsť do http://www.prenatalzilina.sk/ keď budeš potrebovať sono ... toľko isto by si zaplatila v H v MT ako tam u nich v ZA a ešte k tomu aj veľká odbornosť, naštuduj 🙂 a sám lekár mi volal, nie sestrička ... čo ma milo prekvapilo 🙂 a čo sa týka špecialít, tak jedla som ananás (ale či je to iba babská rada, netuším) ale aj mi chutí 🙂 myslím, že človek sa už prikloní k hoc čomu, len aby to vyšlo ... takže ho radšej jedz 🙂

petra102
28. feb 2017

@ninula11 Ďakujem za radu, idem to hneď popozerať, určite tam pôjdem aj ja, keDˇsa podarí 🙂 po prvom iui som pila ananásový džús, ale nevyšlo. teraz skúsim znova 🙂 a poviem ti, že pri prvej iui sa mi zdalo , ako keby mi tam dali vodu! vážne. bol pri tom aj môj muž a videli sme, že tej tekutiny (číra ako voda) bola plná skúmavka.. potom ju dali do toho katétra a dali dnu. po zákroku som mala len troška bolesti, ale v pohode. žiadne špinenie, nič. včera mi krajkovič robil tú druhú iui a povedal, že môžem špiniť, čo sa aj deje. a keď už bol s tým katétrom vo vnútri, veľmi to zabolelo, keď mi to tam púšťal. aj sám to povedal, že to zabolí.. a prvýkrát som nepociťovala bolesť. veľmi rozdielne boli tie iui. porovnávam..

montblanc
28. feb 2017

@petra102 to je nejake drahe IUI. Mna vyslo 80 eur plus lieky.

petra102
28. feb 2017

@montblanc mali sme darcovské

montblanc
28. feb 2017

@petra102 plnu skumavku? To ti nejako velmi nariedili. Co do mna davali, tak hadam ta najmensia injekcna striekacka to bola a nebolo tam ani 1cm natiahnute a bolo to take trochu mliecnej farby, nebolo to priehladne. Ale tak hadam kvalitu spermii by ti to nemalo ovplyvnit aj ked to bolo riedke.

montblanc
28. feb 2017

@petra102 hej hej,uz som si precitala v prispevku ☺ a nebola ziadna sanca na vlastne spermijky? A to si si mohla aj vybrat z nejakych profilov, ze od koho chces spermie?

nikushka8
28. feb 2017

@darinka294 vo štvrtok sa tam možno vidíme, idem na ďalšiu kontrolu pred iui..

darinka294
28. feb 2017

@nikushka8 Ja idem až pred 11. A ty? 🙂

nikushka8
28. feb 2017

@darinka294 aha, ja skoro ráno, na odber a sono.. dúfam, že už bude mať folik správnu veľkosť, lebo to čakanie a dúfanie je najhoršie.. už aby sme šli na iui..

darinka294
28. feb 2017

@nikushka8 Ufff a ešte stále stimuluješ? Koľkáty deň si?

nikushka8
28. feb 2017

@darinka294 clostyl som brala 5-9DC.. viac sa nestimuluje.. dnes som 21 DC, lebo bez liekov som nemala žiadnu ms :((( a po laparke cykly aj viac ako 50dňové (to si myslím, že bola ovu), lebo keď osm testovala už boli anovulačné a cca cez 30dní.. vo štvrtok to už chcela doktorka vzdať, že nič (všetky foliky do 10mm, aj keď som jej tvrdila, že mám dlhé cykly), no poobede volali, že v pondelok mám ešte dojsť a včera už 14mm, na čo mi povedali, že ešte vo štvrtok.. tak uvidíme..

darinka294
28. feb 2017

@nikushka8 Tak držím palce, aby ešte podrástli do toho štvrtka. A aj ti povedali aký bude postup ďalej? Budete skúšať ďalší cyklus tak isto s clostylom? Mňa asi čaká tiež to isté a dosť sa bojím, že mne tiež nebudú reagovať ťak ako by mali kvôli tomu môjmu nešťastnému PCOS 😒 Ja tiež bez liekov MS žiadna...

ivka_8202
28. feb 2017

Ahojte, my mame za sebou prvé iui, čakáme na výsledok. Boli sme v gynfive. Tak pevne veríme že to dobre dopadne.

montblanc
28. feb 2017

@ivka_8202 ahoj. A kedy ste boli na IUI?

ivka_8202
28. feb 2017

@montblanc ahoj, minuly týždeň sme boli.

veroniq85
28. feb 2017

@ivka_8202 ahoj aj ja som bola minuly tyzden v gynfive v ba konkretne v piatok

ivka_8202
28. feb 2017

@veroniq85 aj ja som bola v piatok 🙂

nikushka8
28. feb 2017

@darinka294 tak ja dufam,ze ziadny dalsi cyklus nebude 😉 ale ak,tak asi s vyssou davkou..myslim,ze bez liekov to nema zmysel..vraveli postup,ale pred 8mesiacmi,tak si to uz nepamatam 😁ale oni povedia kedy pichnut pregnyl a kedy prist na zakrok..

montblanc
28. feb 2017

@ivka_8202
@veroniq85 ja som bola na IUI minuly tyzden v utorok. V piatok rano skusim prvy test. Ach boze, nech to vyjde ☺

veroniq85
28. feb 2017

@ivka_8202 a ako sa citis? Nemas vedlajsie ucinky z progesteronu. Lebo mna strasne bolia krize ako pred ms ale zda sa mi este skoro vsak len 4 den po iui. Tak neviem ci to nie je z toho.

veroniq85
28. feb 2017

@montblanc tak budem drzat silno palce. Daj potom vediet ako si dopadla

bosorka32
28. feb 2017

@veroniq85 Mna krize velmi boleli, ked som bola tehotna. Tak snad to bude aj tvoj pripad 🙂 Drzim palce

ivka_8202
28. feb 2017

@veroniq85 nie ja necítim vôbec nič, trochu pobolievaju prsia, ale to najskor z toho progesteronu, v podstate ma vždy po ovu bolia. Takze žiadne príznaky ani vedľajšie účinky :(

ivka_8202
28. feb 2017

@veroniq85 @montblanc každopádne nám všetkým držím silno palce. 🙂

montblanc
28. feb 2017

@veroniq85 jasne, hned to tu vykricim ked budem 😉 to by som si nenechala pre seba

alexwarring
28. feb 2017

@ivka_8202 Aj ja som bola v piatok ale v CRB BB

petra102
28. feb 2017

@montblanc vieš čo, ja mám pocit, že prvýkrát ti to spravia tak, aby zarobili a aby si prišla druhýkrát.. neviem no.. nerozumiem sa do tých ich vecí.. a tebe sa podarilo iui na koľkýkrát? 🙂 no sermie si vyberáme podľa výšky darcu, farby očí, krvnej skupiny a farby a typu vlasov 🙂