icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

ivka_8202
28. feb 2017

Ahoj @alexwarring , a ako sa cítiš?

alexwarring
28. feb 2017

@ivka_8202 Ako keby mi ani nic nerobili 🙂 ale tahaju ma krize od vcera vecera, ale bola som aj v noci v praci tak mozno som len viac unavena, ale citim ich aj dnes a sem tam ma pichne bud na jednej alebo na druhej strane ako su vajecniky. A ty?

ivka_8202
28. feb 2017

@alexwarring ja sa cítim úplne rovnako ako v inom predchádzajúcom cykle. Nemám pocit že by sa niečo dialo, nič ma nepobolieva okrem pŕs. Tie kríze a pichanie u teba môžu byt dobrý znak. My sme mali aj zhoršený spermiogram tak uvidíme.

alexwarring
28. feb 2017

@ivka_8202 no my ho mame permanentne zly, moj gyn nam nadej prostrednictvom IUI nedava, ten by nas asi najradsej poslal rovno na IVF, ale ja mam velmi dobreho lekara, odbornika, len vies, kazdy sa chyta co i len tej najmensej nadeje 🙂

montblanc
28. feb 2017

@petra102 ja som bola minuly utorok na prvom IUI, takze cakam na vysledok. V piatok robim prvy test. Ja som nebola v ziadnom car centre. Mne to robil jeden gynekolog v jeho ambulancii.

montblanc
28. feb 2017

@alexwarring aj mna popichava pri vajecnikoch a krize ma bolia, ale tie boleli aj minuly cyklus a nic nebolo. Ale dufam stale 😉

ivka_8202
28. feb 2017

@alexwarring áno chápem a pokial ta vek netlačí je asi celkom Ok že skúšate aj tuto metódu na začiatok. Človek nevie kedy motyka vystreli a treba hlavne veriť a posielať vesmíru túžbu 🙂 nám nezistili žiadny problém, proste sa len nedarí. Až teraz na iui bol ten spermiogram zhoršený.

petra102
28. feb 2017

@montblanc ahaaa, tak ti veľmi držím palčeky, až sa to podarí hneď na prvý šup 🙂 🙂: )

montblanc
28. feb 2017

@petra102 dakujem pekne 🙂 Verim ze sa nam viacerym minulotyzdnovym podari a budeme pridavat fotecky s dvomi ciarkami na teste 🙂

alexwarring
28. feb 2017

@ivka_8202 Tak ak vam zatial ziadny iny problem nezistili, podla mna by sa to mohlo podarit. Drzim palce. 😉 🤰

alexwarring
28. feb 2017

@montblanc A ako to vyzera zo spodu? Ja som strasne mokra 😂

montblanc
28. feb 2017

@alexwarring ja nemam ziadny vytok momentalne. Minuly mesiac som bola tiez mokra, uz som myslela ze som tehu a nic. Ja som mala uz vsetky priznaky za posledny polrok, takze symptomy uz ani neriesim, cakam len na test 😀

alexwarring
28. feb 2017

@montblanc Ja to neberiem ako symptom :D len som bola zvedava... nie je to vytok ani hlien, len proste som mokra, takze netusim co by to mohlo byt 🙂 Vravis, ze v piatok testujes? kolky den po IUI budes?

montblanc
28. feb 2017

@alexwarring v piatok bude 10ty den po IUI, uvidime ci sa nieco ukaze ☺

alexwarring
28. feb 2017

@montblanc Drzim palce 🙂

montblanc
1. mar 2017

@alexwarring dakujem 🙂

petra102
1. mar 2017

@montblanc tak to verím aj ja 🙂 nechajme sa prekvapiť 🙂

alexwarring
1. mar 2017

Takze pregnyl je z tela uz takmer von.... dnes skusobny test a ciarka takmer neviditelna, treba ju tam hladat 🙂

sisa217
1. mar 2017

@alexwarring drzim silno palce 🙏❤😘

mishell78
1. mar 2017

Druhy krat.ten prvy zariskovali nebol idealne velky folikul.ale ja som mala uz 35.

ivka_8202
1. mar 2017

@alexwarring držím palce, a budeš ešte testovať či sa necháš prekvapiť až z krvných testov.?

alexwarring
1. mar 2017

@ivka_8202 asi budem testovať obdeň, skusim v piatok dalsi, ci uz zmizla uplne... ale picha ma v oblasti laveho vajecniku, kde bol dominantny folikul

ivka_8202
1. mar 2017

@alexwarring možno sa to už v tej ľavej časti začína uhniezdovat. Mna zatiaľ nič nepicha ani neboli :(

alexwarring
1. mar 2017

@ivka_8202 Bodaj by si mala pravdu 🙂

ivka_8202
1. mar 2017

@alexwarring veru bodaj ! A tiež by som si priala, aby som sa tolko nesledovala, psychika vie narobiť poriadnu šarapatu.

alexwarring
1. mar 2017

@ivka_8202 ako dlho sa snazite?

ivka_8202
1. mar 2017

1,5 roka. Vy?

alexwarring
1. mar 2017

@ivka_8202 V aprili bude rok, ale ked som sa zacala zmierovat s IUI tak som sa prestala i sustredit na snazenie a testovanie a tieto veci som vypustila.

ivka_8202
1. mar 2017

@alexwarring na snaženie sa ani ja už nesustredim, nerátam. Dokonca som sa už ani moc nesledovala. Začala som s tym znovu teraz pri iui.

alexwarring
1. mar 2017

@ivka_8202 Lahko sa to hovori, tazsie robi, ale treba vypustit