IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@montblanc Moja možno sa zadarilo, viaceré baby spomínali, že keď sa uhniezdilo, tak sa cítili ako pred MS. Drzím palce, snaz sa mysliet pozitívne 🙂
@alexwarring
@ivka_8202 jaaaj dievcata, bodaj by ste mali pravdu. Doteraz som bola uplne v pohode a verila ze to moze vyjst a uz ma chytaju pochybnosti. Chcela som v piatok rano urobit prvy test, ale premyslam ze si urobim uz teraz. Ale ked nic neukaze, tak budem este pesimistickejsia. Achhh, uz nech sme vsetky tehotne, lebo tieto myslienkove pochody nas zabijaju.
@montblanc vydrrrrrrrrrrz ;)
😅 zlata, si ma rozosmiala aspon ☺
@montblanc ja som sice neuzivala utrogestan ale progesteron ale predpokladam ze je to nieco podobne a pri 2. iui som mala zakrok na 13. den a na 25 den mi prisla ms i napriek tomu ze som uzivala progesteron a na krv som isla tak ze uz treti den som mala ms a to tiez mavam 28 dnove cykle. Ale samozrejme ta nechcem strasit len hovorim moju skusenost. Ja som si tiez myslela ze ked uzivam ten liek tam ms nepride a prisla este skor. Mozno to telo je cele zmatene z uzivania tolkych hormonov.
@montblanc ako nepisala som to v zlom a ani ta nechcem strasit a uz vobec brat ti nadeje. Treba verit do poslednej chvilky. To bol len moj pripad. A po tychto skusenostiach som uz ja v tomto smere viac pesimistickejsia. Ale drzim palce aby to vyslo. Bolest v podbrusku moze mat urcite viac dovodov.
@montblanc hej hej poznam velmi dobre. Ja som si hovorila ze uz nemozes citat diskusie na mk. Mne uz bude koncit rodicak teraz v marci a nastupujem spat do svojej povodnej praci tak aspon si budem vediet zamestnat trochu myslienky. Lebo ja doma tiez uz 15 mesiacov neriesim nic ine a idem sa z toho zblaznit.
Ahojte baby, tiež mám za sebou prvé IUI...vykonané min. utorok...čakám na budúci týždeň v napätí, či príde mrcha alebo nie...ja pevne verím, že sa to podarilo na 1 šup 🙂 len taká otázočka..pociťujem mierne pobolievanie v podbrušku, včera som mala chvíľkovú bolesť ako pred menzesom a dokonca som pociťovala v podbrušku také ako šteklenie...mali ste niektorá niečo podobné? Neviem, čo si o tom myslieť...
@aleskandra ja ked sa to podarilo (3.iui) som na 6d po iui mala asi 20minutovy krc v bruchu.doteraz tvrdim ze to bolo uhniezdenie....
drzim palce kazdej jednej z vas palce aby ste sa dockali tiez takehoto pokladika ako mame my.nasa Lilianka (17 dni)
heh... dnes bol termin porodu podla ms 😀 😀 😀
@darinka294 ahoj, no ako? my ideme v pondelok na to..
Ahojte dievcence, chcem Vas poprosit o info, ktora ste boli na iui a mate 35 a viac. Podarilo sa Vam to? U nas su vysledky vsetky OK, len vek uz tlaci. Vdaka.
@nikushka8 Ahoj tak ja mám po tom HyFoSy. Bolo to trošku horšie ako som čakala ale dalo sa zvládnuť. Budúci cyklus ideme na to - clostil a ak sa podarí nastimulovat tak IUI. Naplánované sú zatiaľ dva cykly IUI. Začínam jednou tabletkou. Tak sa celkom teším že sa to pohlo....I keď sa aj trochu bojím. A čo tvoje foliky? Nakoľko podrástli? Kedy pichas pregnyl? 🙂
@darinka294 aj ja som kupovala lieky rovno na dva cykly a ako citam som rada,ze mi diagnistiku robili v narkoze 😉 dnes uz mal folik 17,5mm, dr. Vravela,ze som sa predsa len dočkala. V sobotu o 22:00 si mam ist dat pichnut pregnyl. Teraz sa uz len modliť,aby to vyslo a nechodila tam na krv ako na klavir
@darinka294
A co uzivas aby si mala ms? Duphaston?
@nikushka8 Nie nie, Estrofem a Agolutin. Duphaston som nemala. Tak držím palce aby to vyšlo na prvýkrát a aby si nemusela ten druhý cyklus začínat. To chodenie tam kazde dva dni je vážne na prasky. Ku komu tam chodíš? A tieto usg a odbery ti robil vždy niekto iný?
@aleskandra ahoj. Ja som bola tiez minuly tyzden v utorok na prvom IUI. Zajtra robim rano prvy test. Vcera vecer ma tiez zacalo boliet podbrusko ako pred mrchou. Uz som cakala ze dnes pride ale nic. Aj take sveholenie som mala chvilu ale par dni pred tym. Zeby sa nam podarili a utorok bol stastny den? ☺
Babyyy, prosím vás, kedy najskôr vám po iui ukázal test dve čiaročky? Nie pregnylové, ale bábätkovské 🙂
@darinka294 veru,je to na nervy, kiežby nam to vsetkym vyslo na 1. sup! Chodim k dr. Stenovej,ale nerobila mi sono len ona..ale mne je to v podstate jedno,hlavne ze pomozu

Baby, zacalo ma boliet brucho ako pred ms. IUI som mala na 16 dc a teraz som 24 dc. Aj mesiac predtym som zacala na 25 dc spinit. Myslite ze sa mi mohla skratit ta lutealna faza a nestihne sa vajicko dobre uhniezdit. Predtym som mavala cyklus 29-33 dni. A znicoho nic sa mi to skratilo. Cim to moze byt? A ked beriem ten utrogestan, tak mi ms pride? To nieje ako duphaston ze pride ms az po vysadeni?