IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@montblanc ráno som na to zabudla a teraz sa mi nechce cikať :D tak čakám :D
@cherrinka11
@alexwarring no baby, bola som na wc a na toaletaku som uz zbadala naznaky mrchy 😢 fnuk asi z toho nic nebude. Neverim ze je to uhniezdovanie. Ale pri prvom tehu som v case mrchy mala mikrospinenie, ale to mi uz tehu test vtedy ukazal ze som 😕
@montblanc Moja to ma veľmi mrzí :(, ale kým sa nerozbehne, ešte nestrácaj nádej. Nič nie je zatiaľ stratené
@montblanc to este nemusi nic znamenat..kedy mas dostat?
Dnes?Zajtra?
@cherrinka11 netusim kedy, odkedy sa snazime tak cyklus mam 29, 26,27, 31,33 a 27 posledny. Dnes som 28dc.
Tak uvidis ci sa to spusti vela,alebo to ostane pri troche..mne lekar povedal ,ze aj jed zacnem krvacat nech si spravim test a nech urcite zavolam..snad je to len spinenie..
@cherrinka11 bodaj by si mala pravdu ☺ ale uz som sa s tym zmierila ze tento cyklus je fuc
Baby. Nemate niekto skusenosti so zrastami po cisarskom a s tym spojenymi problemami s otehotnenim. Lebo ja som rodila prve dieta cisarskym a potom vznikaju zrasty. Ovulaciu mam potvrdenu, hormony ok, alergie na spermie, vajicko atd tiez nemam, spermiogram ukazkovy nadstandardny, prve dieta hned na druhy mesiac. Tak preco to nejde 😕
@montblanc z krvi uz by si mala vedieť ci si tehotna alebo nie .
Uvidis ci budeš mat len take jemne spinenie alebo ci to bude Normslne menstruacia.Stale je tam taká nádej ze môžeš byt tehu .
Mam kamarátku ktorá tiez bola na IUI a doma dostala menzes a ked prišla na krv tak poobede jej volali ze je tehotna .Normslne nechápala ako ked dostala .Dr jej povedala ze niektoré ženy dostanú menzes aj ked su tehotné .
Držím pršteky
@montblanc no ja som prave koli zrastam vo vajickovode mala mimomaternicove tehotenstvo.
Bola som prekvapena v centre,ze nechceli vidiet vajickovody z vnutra a hned ma poslali na IUI.
Ja som rodila prve dieta normalne a zrast som mala vela,zo zapalov,ktore prekonas a poriadne nevyliecis.
A najlepsie na tom je,ze moja gynek.mi povedala,ze sa to na 90percent moze zopakovat..ak fajn no
Aj cez to vsetko som to riskla..
Urcite by som si dala vysetrit vajickovody,v Heliose sa to robi v kratkej 10min.narkoze do zili a hned v ten den ides domov.Vsetko preplaca poistovna.
@montblanc velmi to riesis a vela googlis..nemysli na to a ono to pride...ver mi viem co hovorim,zazila som si presne to iste...uplne sa na to vykasli,funguj tak ako predtym a ani nebudes vedet a bude ti meskat mrcha a na teste budu 2 ciarky...tymto stresom si skor skodis ako pomahas
@sisa217 no ono mna tlaci cas. Ja nemozem nechat len plynut cas a skusat do nemoty. Maly mi ide v septembri do skolky a konci mi rodicak a niesme financne na tom tak ze vyzijeme len z muzovho platu. A ked otehotniem o 4-5 mesiacov, nebodaj neskor tak tehotnu ma do nijakej novej prace nevezmu a budem doma niekolko mesiacov cakat bez penazi, kym budem mat znovu narok na rodicovsky. Kebyze som prachacka, tak to tak neriesim. Mam 36 a preto to riesim ☺
Dakujem dievcata za povzbudive slova ☺
@montblanc ja to chapem ze ta ,,tlaci cas'' no myslim ze ty si to sama oddalujes tym musi musi...len tolko..treba to predychat ked sa nepodari nic sa nedeje a ist na dalsi pokus ale hlavne bez googlovania a pozorovania sa...uz vyssie som pisala ze ja som na 6.den po IUI isla na vianocne trhy do BA kde som nachodila kilometre,vypila dost poharov vareneho vinka a stade som sla v ten vecer na koncert bena cristovaa kde som skakala,tancovala,spat som sla o 4 rano a 6 som vstavala na vlak domov a vobec som nemyslela na to ze som po nejakom IUI..a vies co?podla vsetkeho sa prave vtedy vajko uhniezdilo...tak podla mna na tom ,,vypnuti'' nieco bude...drzim palce ked to nevyjde teraz nabuduce to uz vyjde ❤😇
Sisa ma uplnu pravdu.
Treba zit bezny zivot a neupinat sa na jednu vec.
Vonku je krasne,ja to tiez neriesim,robim to co aj predtym,neobmedzujem sa v nicom,pride pride,nepride nepride..
Tak dievcata, dlhsie som nepisala, ale nam to prve IUI dopadlo nakoniec tak, ze vlastne nijak :D :D :D prisli kramy a bolo. Dnes som 8DC a som objednana na piatok na sono - ideme hned na druhe iui, ale prosim vas co si o tomto myslite. Dnes mi ovulacny test vysiel asi takto a poviem vam, ze mi dobre lepi pretoze nerada by som zmeskala to druhe IUI. Navyse boh vie ci nebudu mat v klinike plno, ked im zajtra zavolam, ze potrebujem ist na sono hned zajtra alebo v utorok, ide ma roztrhnut.
@magdushhh nie nie pozor...takuto ciarku mozes mat aj prvy den cyklu...preto sa tie testy robia cca od 5DC kazdy den v tej istej hodine..zajtra moze byt ciarka slabsia...tu to neni o tom ze kazdy den silnie...treba fakt testovat kazdy den ale ak ti budu brat krv tak to budu vedet odhadnut hned kedy bude ovu 😉 drzim palce 👍
dakujem 🙂
@magdushhh sexujte... do piatku pre istotu... ja nezastavam nazor ze ciarka musi byt silnejsia... ano podla vzoru ano ale ja som mala silnejsiu xiarku len po pregnyle a 2 kamosky nikdy nemali silnejsiu ale sledovali to a vedeli kedy je u nich ovu a teda boli to taketo testy aj slabsie. a otehotneli ked sexovali 4dni v tom case ked boli testy take...
mozes ist aj zajtra na meranie folikul.. ukaz im test foto... ja som tak raz bola tiez skor 😀
@sisa217 nerozumiem tomu co pises... ovu test predsa tiez musi silniet a ked niekto ma takto silne // na zaciatku cyklu tak ma ovu prave vtedy... kamoska mala na 3dc este pocas kramov ovulaciu... moja sestra hned po skonceni kramov....kazda zena je ina... a tym ze sa ovuluje jeden mesiac z jedneho a druhy mesiac z druheho vajecnicka moze byt kludne par dnovy rozdiel a dokonca su aj tak vynimocne pripady kedy zena ovuluje 2x za mesiac z oboch vajecnikov.... tie testy sa robia predsa preto aby sa vystihla ovulacia. ciarka tmavne... rovnako ako tehu test... s tym ze po ovulacii ciarka okamzite zoslabne.
@zuzsat ja som si robievala testy na ovu a naozaj som mala raz silnu a raz slabsiu ciarku...nebolo to tak ze kazdym dnom silnela...mozno to zavisi od testov...skoda ze som ich uz vyhodila,lepila som ich pod seba a porovnavala pekne by bolo videt ze napr. 8DC som mala ciarku slabsiu ako 6DC.. aj ja som sa cudovala ale doktor povedal ze je to normalne ze ovu testy su take a ani sa im neda velmi verit...potom som sa na to uz vykaslala...

Ja ti velmi drzim palce,vsetky tuzime po tom prvom bode snad motyka vystreli 😉