icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

petra102
8. mar 2017

@cherrinka11 veď práve to, teraz som už po druhej iui a poviem ti, mala som čo porovnávať. prvýkrát mi to robili v ambulancií, robil mi do dr Fischer a po nejakom čase som sa dozvedela na recepcií, že Fischer inseminácie nerobí. Spermie, alebo čo to bolo, boli v ambulancií v skúmavke asi 20 minút.. už to mi prišlo divné, lebo oni sa rýchlo ochladia.. a Bola toho plná skúmavka.. úplne doplna. a bolo to číre ako voda :( druhýkrát mi to robil Krajkovič v takej "operačke", v skúmavke bolo spermií asi pol cm odspodu, máličko a sestrička to doniesla tesne predtým, ako mi ich dával dnu.. neviem, čo si mám o tom myslieť... :(

petra102
8. mar 2017

@zuzik1985 to sa nedá vydržať, že? :D :D aj ja zajtra začnem :D

cherrinka11
8. mar 2017

@petra102 no teda,mne robili prvu iui a tiez Fischer,ale bolo tam malicko tak ako pises asi pol cm.On je tam uz dlho ,hmmm..teda,to som prekvapena,ze to povedali,nam dal Krajkovic 5percentnu uspesnost,a pojdes este na dalsiu iui ci?teda verime,ze tato vyjde,len keby nahodou 😉

petra102
8. mar 2017

@cherrinka11 nie, určite do helíku už nepôjdem. pôjdem tam v pondelok poslednýkrát na krv a sono a pokiaľ to nevyjde, šupneme sa do GynFivu do ZA 🙂

cherrinka11
8. mar 2017

@petra102 to je nove v Ziline?
Pocula som o rom,len nepoznam nikoho kto tam bol.Tak uvidis teda,sama som zvedava..,hm,vy mate aky peoblem ak sa smiem opytat?

dasaa
8. mar 2017

Ahoj @petra102 počkaj a urob si test až na 14-ty den .Verim ti ze si nedockava ale nemusí ti este ukázať ci si tehotna ak si urobíš skôr test

petra102
8. mar 2017

@cherrinka11 veĎ dám vedieť, či sa teraz zadarilo 🙂 no a muž má veľmi zlý spermiogram, nevhodná na iui, tak sme sa rozhodli o darcovské spermie 🙂

ninula11
8. mar 2017

@petra102 peti hádam to vyšlo ... držím paľuch

petra102
8. mar 2017

@ninula11 dúfam moja, dúfam.. snažím sa byť celý čas v klude a nemysieť na to (aj keď je to veľmi ťažké 😎 )

cherrinka11
8. mar 2017

@petra102 mojej znamej davali len 2percentacna iui koli zmym spermiam a vyslo to,sam lekar bol prekvapeny,moc ti drzim palceky aby to tentokrat bolo mimi 🙂

petra102
8. mar 2017

@cherrinka11 ďakujem krásne 😍 verím do poslednej chvíle .. ty daj zajtra vedieť, držím palce moc moc!!! 😘

cherrinka11
8. mar 2017

@petra102 dakujem ti,a dam 😍

nikushka8
8. mar 2017

@zuzik1985
skvelé, že si to zvládla bez stimulácie, kiežby som to aj ja tak mala, neteší ma užívanie všetkých tých hormónov, ale keď to inak nejde.. ako sa inak cítiš? už si skúsila testovať?

aleskandra
8. mar 2017

Baby, dnes 15-ty deň po IUI...Vyšlo to na 1x 😉 dúfam a pevne verím, že to úspešne dotiahneme až do uplneho konca...Krásny darček k dnešnému MDŽ ❤

cherrinka11
8. mar 2017

@aleskandra to je uzasna sprava,gratulujem a prajem stastny koniec 🤰
Robila si si iba jeden test?

aleskandra
8. mar 2017

@cherrinka11 v sobotu prvý, to bol obyčajný a ten vyšiel negatívny a dnes ráno druhý digitálny ... Ďakujem krásne 💗 😘

cherrinka11
8. mar 2017

@aleskandra juuuj to bude doma radosti,uz sa setri 😍

cherrinka11
8. mar 2017

@aleskandra ozaj a mala si neake priznaky?ako si sa citila?

aleskandra
8. mar 2017

@cherrinka11 veru že aj bolo...Polovičku som o 5-tej ráno zobudila celá uplakaná od stastia .. Mamina tiež slzy vyronila...Všetkým vám prajem, aby ste si čo najskôr našli takéto krásne pozitívne testiky...🙏

aleskandra
8. mar 2017

@cherrinka11 príznaky žiadne...Až na to, že ma občas trošku pichá v podbrušku a min.tyzden som mala taký zvláštny pocit, akoby ma niekto steklil v podbrušku...Možno to bolo uhniezdovanie,neviem...A potom večer má tak zvláštne bolelo brucho ako ešte nikdy...

zuzik1985
8. mar 2017

@nikushka8 Ja som fakt rada,že stimulovať nemusím,ale hormónov som sa najedla aj tak dosť-duphaston,clostibegyt som pre istotu tiež skúsila,aj teraz mi doktor predpísal clostil,ale občas mám už z tých gynekológov pocit,že robia veci "škatuľkovite" lebo takto sa to osvedčilo u väčšiny,preto som si "svojvoľne" povedala,že skúsim to nechať na svoje telo.Ešte ma doktor pochválil,že ako pekne zaúčinkoval clostil lebo som mala pekne veľký dominantný folikul a ešte pár menších,ktoré ani nepočítal :P Aj z výšky sliznice bol prekvapený,lebo najprv,že skoro som prišla na 9ty deň a keď ma pozrel tak kukal,že jak je vysoko :D Momentálne sa cítim viac menej bezpríznakovo,resp. tak ako vždy týždeň pred menzesom,ale testujem odušu už 2 dni :D zatiaľ čisto,aj keď sa mi občas zdá,že tam tieniky sú :P :D

zuzik1985
8. mar 2017

@cherrinka11 Ja by som nevydržala :P

zuzik1985
8. mar 2017

@petra102 To si píš,že sa ťažko odoláva :D

cherrinka11
8. mar 2017

@aleskandra ja sim si robila na Dikos aty den obycajny a bola iba hedna ciarka ani duch po druhej,s rasne ma ale bolia prsia a krizetak to asi uz SK stanem..preto si uz nerobim 😉

zuzik1985
8. mar 2017

@aleskandra Gratulujem a teším sa s Vami lebo ste nádejou aj pre nás ostatné,že sa to dá! 🙂

cherrinka11
8. mar 2017

@zuzik1985 a ty sa testujes stale?ako si na tom?😉

ally99
8. mar 2017

@aleskandra gratulujem...zase raz pozitivna sprava, ze sa to da 🙂 🙂 super....pekne tehulkovanie 🙂

zuzik1985
8. mar 2017

@cherrinka11 Poctivo každé ráno už tretí deň :D ale zatiaľ snehobielo bez nejakých špeci príznakov :P ale vzdávam sa až nástupom menzesu :D Podľa pokynov by som mala ísť na krv v pondelok,ale keďže mi chodí menzes od 25. po 28. deň tak počkám s krvou až keď mi nepríde ani po 28mom dni ;)

nikushka8
8. mar 2017

@aleskandra gratulujem!!!skvela sprava,dufam,ze tu budu pribudat yz len taketo!prijemne tehulkovanie!

nikushka8
8. mar 2017

@zuzik1985 to som si aj ja povedala,ziadne lieky,ziadne pozorovanie. No bohuzial nic z toho 😢 aj po operacii sme si dali 8mesacnu pauzu na prirodzene skusanie (aj kvoli svadobnej ceste sme to radseh odložili po navrate). Aj tak som mala za cely ten cas len 5x ms a asi len 2 s ovu, tak ked som dostala ms prekvapivo hned po príchode z dovolenky, sme sli hned na iui,aj ked som si musela na vajicko pockat. Ale od pondelka mam zvlastne pocity v podbrusku