icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

nikoleta_rapko
9. mar 2017

@nikushka8 tak ja som na tom presne opacne mne co to podrastu a neprasknu PCO mi zatial nikto nepotvrdil ani nevyvratil mne sa spravi vela folikov na zaciatku ale neretiazkuju tot vyriesi asi len Dr. House :D

nikushka8
9. mar 2017

@nikoleta_rapko a hormóny máš ok? chodíš do CAR alebo to riešiš so svojím lekárom?

darinka294
9. mar 2017

@nikushka8 Ahoj. Prosím ťa, ty si bola na drillingu na základe odporúčania z CAR alebo tvojho gyn? Mňa s tým tiež "strašili" minule v CAR, že ak nebudem reagovať na clostil tak pôjdem na drilling, ale z toho mám hrôzu.

nikushka8
9. mar 2017

@darinka294 až v CAR, lebo ten môj mi chcel nasadiť len antikoncepciu, že po pol roku využijeme bumerangový efekt! a prvé čo bolo, tak v CAR po HP odporučili drilling spolu s diagnostikou priechodnosti a bolo.. len vďaka tomu sa mi vrátila ms..

nikoleta_rapko
9. mar 2017

@nikushka8 minuly mesiac som bola u svojho gynekologa aj na HP aj na folikulometriu a ten videl nejaky hormon ktory by mohol signalizovat PCO tak som utekala do CAR tento mesiac nech teda ak mam problem tak tu to budu vediet posudit najlepsie...tiez mi robili HP ale o vysledkoch nehovorili je mozne ze ich este ani nemaju ale ani na folikolumetrii nevideli ziadne retiazkujuce foliky

nikoleta_rapko
9. mar 2017

@nikushka8 kam do CARu chodis?

nikushka8
9. mar 2017

@nikoleta_rapko do gyn-fivu v BA.. mám to najbližšie.. mne HP robila ešte dávno Dr. a už vtedy mi povedala diagnózu.. moje vaječníky sú top príkladom PCOS.. v CAR mi ale spravili kompletný HP, taký mi ešte nikde nespravili..

nikoleta_rapko
9. mar 2017

@nikushka8 aj ja chodim do gynfivu v BA teda zacala som este len 27.2. sme mali prvu konzultaciu a brali mi krv na HP potom 7.3. hyfosy a dalsi den IUI. Preto ratam ze mozno vysledky HP este ani nemaju...dufam ze na dalsej konzultacii sa dozviem viac...tak budeme spolu cakat ako tento mesiac mrcha nepride :D

darinka294
9. mar 2017

@nikoleta_rapko Výsledky z HP + tie všetky ostatné odbery čo sa tam robia trvajú v gyn five tri týždne.

darinka294
9. mar 2017

@nikushka8 a bola si na tom v CAR či ti to robili niekde inde? Koľko po tom ste mohli ísť na IUI? Ja veľmi dúfam, že moje telo bude reagovať, pôjdeme na IUI a nebude laparka potrebná....

nikoleta_rapko
9. mar 2017

@darinka294 juj super dakujem takze na druhej konzultacii uz budem vediet viac 🙂 potesila si ma

zuzik1985
9. mar 2017

@nikushka8 Ja práve liter som pila tých 5 dní po inseminácii,kvôli lepšiemu uhniezdeniu a teraz už som znížila príjem len na takú "udržiavaciu" dávku :D krčok som zatiaľ neskúšala,lebo môj krčok dosť klame :P ale keď si vkladám ten progesterón tak sa mi zdá,že nejak veľa priestoru tam mám,akoby také uvoľnenejšie svalstvo-ale nechcem sa veľmi pozorovať takže sa v tom zatiaľ nehrabem :D :D Testy zatiaľ snehobiele,ale akurát mi došli ďalšie testy od lauritky tak,že reku 1 skúsim a prisahala by som,že tam vidím slabučkú druhú čiarku :O ale zatiaľ sa ešte neteším,až keď ju uvidím poriadne.Ty už testuješ? 🙂

miska11115
9. mar 2017

@zuzik1985 ahoj môžem sa opýtať čo ste pili na lepšie hniezdenie??? Ďakujem

zuzik1985
9. mar 2017

@miska11115 ananásový džús ;)

sisa217
9. mar 2017

@zuzik1985 ananasovy dzus je zazrak podla mna 😉 tfuj tfuj nech to vyjde 👍

zuzik1985
9. mar 2017

@sisa217 Dúúúúúfam i ja-keď mi to fakt vyjde tak mu tu urobím takú reklamu,že až :D :D

zuzik1985
9. mar 2017

@miska11115 Inak,ja som bola v Splne,ale odpoveď ešte neviem ;)

sisa217
9. mar 2017

@zuzik1985 ja som mu tu tiez uz spravila reklamu 😂 pretoze naozaj verim ze aj vdaka nemu sa nam druhe iui podarilo (pri prvom iui som ho nepila)

zuzik1985
9. mar 2017

@sisa217 Ja už som toľko "čarodejných" úkonov vykonala za to obdobie snaženia,že už to ani nespočítam :D toto "len" pitie džusika mi príde až príliš jednoduché :D :D

nikushka8
9. mar 2017

@darinka294 gyn-fiv si prenajíma operačky ŠNOPU, dala som sa operovať mojou Dr., načo naháňať niekoho iného? Platila som 200e za výber operatéra. Doma som bola 3 týždne, bo mi nebolo dobre, ale veľa báb je rýchlo v pohode.. už som bola ako decko na laparke slepáku, tak som zhruba vedela do čoho idem.. Možno to bolo aj zrastami, ktoré mi zároveň odoperovali, že som to ťažšie znášala, bo som na to šlo ako veľká herečka, že to bude ok 🙂)) Ale nebolo to také hrozné, na druhý deň som šla domov, kde je človeku predsa len lepšie.. a hlavne som od bolesti nič neužívala..

nikushka8
9. mar 2017

@zuzik1985 netestujem, snažím sa držať, aj keď cez víkend chcem otestovať ten pregnyl a porovnať testy.. Ale asi od budúceho štvrtku začnem testovať 🙂)) to by som malal byť 11deň po iui :D

zuzik1985
9. mar 2017

@nikushka8 ja som začala testovať od 9teho dňa :D obdivujem takúto trpezlivosť :D

nikushka8
9. mar 2017

@nikoleta_rapko nepríde! verím tomu!! my sme boli v gyn-five 1x skoro pred rokom, absolvovala som laparku a potom sme dali 8 mesiacov skúšania prirodzene.. videla som na drahom, že si myslel, že ma operácia vylieči a zostal zaskočený všetkými tými vecami, aj keď o tom vedel.. a hlavne sme cestovali do trópov, tak sme nechceli riskovať..

@darinka294 zabudla som, na iui môžeš ísť hneď po prvej ms po operácii

nikushka8
9. mar 2017

@zuzik1985 nechcem sa na to upriamovať, aj tak sa na môj vkus až moc sledujem, každé jedno pichnutie a pod. 🙂)) a najmä sa bojím sklamania.. už po oznámeni dr. že vajíčko nerastie, že tento cyklus nič z toho, som bola mimo :((( že to nezvládam ani so stimulkou :((( ešte šťastie, že berú hormóny a tie začali stúpať

zuzik1985
9. mar 2017

@nikushka8 Aj ja sa bojím sklamania,ale snažím sa nemyslieť dopredu na sklamanie...Držím ti palce,aby ti to vyšlo! 🙂

nikushka8
9. mar 2017

@zuzik1985 aj ja tebe.. už ťa čaká len pár dní.. tfuj tfuj tfuj..

zuzik1985
9. mar 2017

@nikushka8 Ďakujem! Už by som bola najradšej aby bola streda a ja som vedela,či som dostala alebo idem na krv 🙂

nikushka8
9. mar 2017

@zuzik1985 to čakanie je o nervy!

zuzik1985
9. mar 2017

@nikushka8 No hovor mi o tom! :D Už len pár krát sa vyspím a budem vedieť odpoveď :D :D

darinka294
9. mar 2017

@nikushka8 Och, ďakujem za všetky info. Dúfam, že sa zaobidem aj bez tej laparky.... My ideme na to opačne, najprv IUI so stimuláciou a keď nebudem reagovať, resp. to nevyjde tak potom drilling. Nechcú ma rezať a vrtať do mňa hneď, skúsime najprv takto. A inak aké máš AMH, keďže máš PCOS?