icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

dianka33
9. mar 2017

@alexwarring Chapem ako sa citis. Moc aj tak drzim palce... len si mi velmi pripomenula ten pocit sklamania a pravda bola inde... boli sme po neuspesnom ivf, isli sme 7.1.na konzultaciu na druhe ivf - zas od zaciatku. To som druhy den zacala spinit, dr.mi urobil sono, ze ked sa spusti zacat s "procesom", kupili sme lieky, na druhy den len spinenie, potom nic, ja nervy kde ta "mrcha" je, ked na nu cakam?! 12.1.strasny den v praci, kamaratka ma vytiahla von na vinko. 13.1.rano od nervov, ze furt nic, som si urobila test cislo asi milion a on bol pozitivny??!!🙂 ked mi robil dr.v centre sono, bola som uz 7dni tehotna🙂 pisem to preto, aby aj ak to nevyjde teraz, raz to vyjde... teraz nas caka rovnaka strastiplna cesta, ked sa snazime o druhe... raz sa to podari❤

alexwarring
9. mar 2017

@dianka33 To je velmi krasne, co si a ako si napisala. Dakujem. Esteze sa aj zazraky sa stavaju. Uvidim teda zajtra co a ako, i ked nadeje tomu nedavam, sice ma brucho neboli ale prsia strasne. Dianka prosim kolko si dala za cyklus IVF (predpokladam spravne, ze to bol prvy pokus), kludne napis do spravy, ak sa ti chce.

cherrinka11
9. mar 2017

@alexwarring ja som tiez optimista,stale sa smejem ,ale ked mi dnes zavolali,ze krv je nagativna,v mojej dusi sa zasa nieco zlomilo,len mam to s stastie,ze to netrva dlhova potom ma to nabije este vacsou energiou zdolat ten beuspech,betiem to ako dalsiu vyzvu a zdolam ju za kazdu cenu,takze ma to vladtne obrovsky dnes posunulo vpred.Este rano sme robili pohovor na ivf v Heliose ,ale moj instinkt a siesty zmysel mi to nedovolil,verim,ze to Brno bude uspesne a ja sa preradim do tehuliek..musis dat na to co ti v tvojom vnutri napoveda..pevne verim,ze budes silna a vyhras tento boj ak aj ja aj my vsetke,velmi na vas myslim a posielam dobru energiu 😍

alexwarring
9. mar 2017

@cherrinka11 Keby bolo takych prajnych zien viac... aj mna to snad rychlo prejde a nakopnem sa hned na novy cyklus, koncom mesiaca ideme s drahym do zahranicia na vylet, tak zmenim myslienky 🙂

cherrinka11
9. mar 2017

@alexwarring spravne,oddychnete si,nemysli na nic..vypni..

montblanc
9. mar 2017

@cherrinka11 tak som rada ze aj vas to nakoplo tam ist. Dufam ze nam tam pomozu k babatkam ☺

cherrinka11
9. mar 2017

@montblanc ja nedufam,ja v to verim 🙂

petra102
10. mar 2017

Kočky moje, dnes 11.deň po IUI a na teste zatiaľ snehovobielo :( :( :(

petra102
10. mar 2017

@alexwarring daj vedieť, ako si dopadla na krvných testoch. nádej zomiera posledná.. mne povedali, keď som bola na krvi, že aj keĎ baby majú biely test, môže byť krv pozitívna

aleskandra
10. mar 2017

@petra102 na 11-ty deň som mala aj ja test biely...na 14-ty, tak ako mi aj kázali, už ukázal + Vydrž ešte tých pár dní a opäť testuj a odporúčam digitálnym, ten ti hneď povie, na čo si...

alexwarring
10. mar 2017

@petra102 Krv bola negativna, ideme si cely cyklus zopakovat, ale tento raz bez clostilbegytu

petra102
10. mar 2017

@aleskandra ešte skúsim v nedeľu.. to už bude 13.deň..a v pondelok krvička 🙂

nikushka8
11. mar 2017

Kocky,mali ste po iui nejake príznaky tehu? Kedy sa to zacalo prejavovat? Od vcera mam pocit,ze to nevyslo,aj ked ma pobolieva vajecnik a obcas aj krcok..

jedinecna711
11. mar 2017

@bibianna ahoj bibi a akymi vysetreniami ti prisli na to ze mas nepriechodny hlien?

jedinecna711
11. mar 2017

@montblanc ak bz som sa mohla opytat, akym vysetrenim ti spravia tu priechodnost vajecnikov?? laparo? ci?

petra102
12. mar 2017

@aleskandra takže 13. deň po IUI a test biely :( :(

aleskandra
12. mar 2017

@petra102 hlavu hore, ešte to nič neznamená...dúfaj a pevne ver, že mrcha sa nedostaví...silno silno držím palčeky 🙏

aleskandra
12. mar 2017

@nikushka8
Ahoj, ja nemám veru zatiaľ vôbec žiadne...možno iba tá únava, aj to neviem, či si nenamýšľam len, že som viac unavená... uvidíme, kedy tie príznaky prídu a či vôbec...občas ma len trošku pobolieva podbruško, inak nič.. 🙂

montblanc
12. mar 2017

@jedinecna711 v brne mi to budu robit metodou hyfosy. To je tou kontrastnou latkou a cez sono to budu pozerat. Laparo mi chcel urobit moj gynekolog na svk, ale ze mam vela tuku na bruchu a nedosiahla by im sonda.

zuzsat
12. mar 2017

v BA b Gyn fiv robia tiez hyfosy za 125€
to len pre info...

montblanc
12. mar 2017

@zuzsat hmm. Nevadi uz som objednana na stredu v brne a tam to stoji 3000kc, takze tusim este menej ako tu. A nech to radsej oni pozru ked uz budeme chodit k nim ☺ ale dakujem

zuzsat
12. mar 2017

@montblanc jasne jasne.. toez kebyze riesim Brno tak vsetko by som tam riesila.... ja som len pre info dala keby nejaka to chcela absolvovat tu ze sa len kvoli tomu nemusi trepkat az do Brna 🙂

petra102
12. mar 2017

babyy, vidíte tam niečo??? 😵

sisa217
12. mar 2017

@petra102 ja nic ☹ prepac ☹

zuzsat
12. mar 2017

@petra102 ani ja nic nevidim. a ak ty vidis tak urob iny druh testu. stale pisem ze mamatesty a gravitesty zvyknu robit duchov

cherrinka11
12. mar 2017

@petra102 ja som mala presne takyto isty..a jedna ciarka..aj krv to potvrdila..😢
Dva dni som z toho bola smutna..teraz mam dalsiu silu ist dalej..
Uvidis z krvi..niekedy sa stane zazrak,drzim palce..

petra102
12. mar 2017

@sisa217
@zuzsat
@cherrinka11 bože babyy, ja som taká smutná celý deň.. hrozné.. dúfam a verím, že ma to nakopne ďalej a nebudem smútiť dlho 😢

sisa217
12. mar 2017

@petra102 zelam vela sil ale hlavne stastia do dalsich pokusov,netreba to vzdavat..mimochod ktory den od iui je robeny tento test?

petra102
12. mar 2017

@sisa217 je robený dnes, 13.deň po IUI.. zajtra idem na krv

sisa217
12. mar 2017

@petra102 aha,no tak to by tam ten dusik uz mohol byt..nevadi zivot ide dalej..sklamanie prejde s pocitom nadsenia na dalsie iui,ja som si prezila to iste...drzim palce nech sa podari cim skor tfuj tfuj tfuj ❤