icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

petra102
12. mar 2017

@sisa217 dakujem ti velmi pekne za povzbudive slova. moc potesia. zajtra dam vediet, ako sme dopadli. aj ked ja uz asi tusim 🙄

sisa217
12. mar 2017

@petra102 a prave preto ked uz to vies teraz tak to zahod za hlavu,zajtra ti zoberu krv a hotovo..uz sa sustred na ten dalsi pokus..vsetko pride 😉

cherrinka11
12. mar 2017

@petra102 ja som to po prvom iui zabalila..s nasim spermiogramom ideme rovno do Brna..a ty to neber ako neuspech..mozno to pre nieco malo byt..vzdy si tak hovorim..vela deti sa pocne v maji,doktor raz tak pekne povedal..,tak ako sa na jar prebudza priroda a vsade kvitnu stromy a kvety,tak aj telo zeny sa prebudza a lono je pripravene na novy zivot..Velmi ti drzim palceky,posielam dobru energiu a silu do dalsieho boja..ber to ako vyzvu ,ktora ta posuva vpred..
Ved maj mame za rohom 😉

skovarik
12. mar 2017

Ahojte dievcata som tu nova a potrebujem trocha poradit?som 12dni po prvej iui bolo mi pychnute ovitrelle a od iui beriem vaginalne 14dni progesteron iui mi urobili 22den cyklu..par dni po ma pobolieval spodok brucha potom to preslo..ale v tychto dnoch som tiez taka neaka precitlivena hlavne ani sex mi nieje prijemny boli ma to..myslite si ,ze je to tym ,ze uz by som mala dostat ms ale kedze mam ten progesteron tak to nepride?este som test nerobila ale rano to skusim a v utorok mam ist na krv..dakujem za radu..a prajem vam vsetkym // v roku 2017..

petra102
12. mar 2017

@cherrinka11 to si krásne napísala!!!!!! Ďakujem krásne za pozitívnu energiu... veľmi mi to pomáha..a ešte ako môj mužík hovorí: na všetko dobré sa dlho čaká. takže pevne verím, teda ja to viem, že raz sa to podarí ❤

cherrinka11
12. mar 2017

@skovarik Ahoj,skus si urobit test,na 13den by to uz mohlo byt vidno,drzim palce 😉
Priznaky su u kazdej zeny ine,tak takto to tazko rozpoznat,najlepsie su vraj testy digitalne, kockam,ktorym nevysli obycajne tak digi ano..

cherrinka11
12. mar 2017

@petra102 podari urcite 😍
Potom budeme kociky vyberat 😀
Muzik ma pravdu 😉

skovarik
13. mar 2017

@cherrinka11.dakujem Tak dnes 13 den a test negativny☹..ale nadej umiera posledna uvidim zajtra na krvi..@petra102 aj u nas plati na dobre sa caka..len keby to cakanie nebolo take dlhe a komplikovane..ale myslim pozitivne ,ze raz sa to urcite podari💜..pekny den

nikushka8
13. mar 2017

@aleskandra som týždeň po iui, tak som zvedavá na výsledok.. pýtala som sa na príznaky, bo baby tu píšu o bolestiach ako pred ms, citlivých prsiach a tak.. a ja vôbec nič..

nikoleta_rapko
13. mar 2017

@nikushka8 ahoj moja tak ja som 5.den po IUI som na tom rovnako ako ty kebyze som nebola na zakroku ze sa nesledujem tak vobec nic necitim ale takto si nahovaram kazde pichnutie steklenie uz som z toho na nervy....

nikushka8
13. mar 2017

@nikoleta_rapko mi hovor.. na začiatku som mala divné pocity aj pobolievanie, skôr ma teraz znepokojuje to, že necítim už nič.. ešte týždeň vydržať, aby som vedela na čom som

noni99
13. mar 2017

ahojte . baby a boli ste niektora v ziline v gynfiv?

petra102
13. mar 2017

@noni99 to by aj mňa zaujímalo 🙂

aleskandra
13. mar 2017

@nikushka8 ja okrem občasného pichania a pobolievania podbruška tiež nemám žiadne príznaky...akurát čakám na telefonát z Iscaru, aby mi tehotenstvo potvrdili...čo dúfam, že áno.To čakanie je príšerné ☹ Na sone nebolo vidno zatiaľ nič...držím palčeky, aby všetko vyšlo tak, ako si každá z nás praje 🙏 Vydrž aspoň do toho 14-ho dňa po, skôr sa ti neoplatí testovať, viem to z vlastnej skúsenosti 😉

aleskandra
13. mar 2017

@noni99
@petra102 baby, na gynfiv v ZA je téma Nové centrum v Žiline ... kuknite

aleskandra
13. mar 2017

babyyyyyyy, ja tomu nechápem...😢 😢 test pozitívny, menzes nikde a krv vyšla negatívne...ako je to možnééé??? 😢 a ja som sa už tak tešila, že naše prvé IUI vyšlo.. fakt nerozumiem tomu..poplakala som si, ale ideme ďalej..takže už ani tie testy neukazujú pravdivý výsledok

zuzik1985
13. mar 2017

Dievky,pridávam aj ja svoj verdikt-práve definitívne prišiel menzes :/ od soboty do dnes som mala čudné slabučké hnedé špinenie,čo nikdy nemávam,ale brala som to ako predzvesť konca takže som už nedávala ani progesterón ani som netestovala,aj tak boli testy do soboty biele :/ na krv ani nejdem,lebo mi to príde zbytočné a začínam od znova...

cherrinka11
13. mar 2017

@zuzik1985 ak si po iui mysi sa zobrat krv aj urobit sono,tak chod natu krv

zuzik1985
13. mar 2017

@cherrinka11 Isto?Ja som myslela,že tam budú na mňa pozerať ako na cvoka,že či si neviem dať dve a dve dokopy,keď došiel menzes...Tak zajtra skoro ráno ešte skočím na ambulanciu.

cherrinka11
13. mar 2017

@zuzik1985 ja som tiez nechcela ust,ale lekarka mi po telefone vysvetlila,ze po iui sa musi vzdy skontrolovat krv a urobit sono pre vylucenie mimomat.tehotenstva,len chod.

alexwarring
13. mar 2017

@cherrinka11 Ahoj a to s tym sonom ako myslis, pretoze ak pojdes na sono v den ked ti budu brat i krv lekar by tam tak ci tak nic nevidel... ci uz by bolo vo vnutri maternice alebo mimo, je to velmi skoro na sono, aspon tak mi to bolo vysvetlene

cherrinka11
13. mar 2017

@alexwarring no mne ho robili,hned rano sono a potom krv.Tak mi povedala lekarka,14dni po iui.

noni99
13. mar 2017

@aleskandra neboj sa dalsie hadam vyjde. ja som bola 3 krat a nic😒 teraz rocna pauza a ideme asi zas skusit...aj ked nam nedavaju sancu. a tiez som mala pozitivny test ale to vraj bolo z inekcie ...asi si mala v sebe este ten hormon

zuzik1985
13. mar 2017

@cherrinka11 Ďakujem! 🙂 ráno tam nabehnem ;)

aleskandra
13. mar 2017

@noni99 len mne príde divné, že na 11 ty deň bol negatívny, na 14 bol pozitívny a menzes neprišiel...Mám vysadiť utrogestan, aby mi menzes prišiel teraz prišiel .. ach...Keď už ani testom sa nedá veriť

zuzsat
13. mar 2017

@aleskandra test pozitivny? kde je foto

noni99
13. mar 2017

@aleskandra to ma mrzi... kolky krat si bola na ui?

aleskandra
13. mar 2017

@zuzsat
@noni99 to bolo prvé...

noni99
13. mar 2017

@aleskandra sila. najlepsie si nerobit testy a ist rovno na krv ...

noni99
13. mar 2017

@aleskandra a bola si v iscare v mt? u koho?