icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

aleskandra
13. mar 2017

@noni99 tak toto je veru ponaučenie do budúcna...testy nemajú žiadny význam 😢 sklamanie veľkééé

aleskandra
13. mar 2017

@noni99 áno....dr. Ďurčeková, tak sa tuším volá...ale výsledok mi len zavolala sestrička

hopsuptralala
13. mar 2017

Ahojte baby,chcela by som vam na povzbudenie opisat nas pribeh 🙂. O babo sme sa snazili rok,ked som si povedala,ze uz je nacase riesit to aj inak a navstivili sme prvy krat iscare ba. Mam pco a uzivala som iba inofolic. Vysla nam uplne prva inseminacia a dnes mame uz takmer 3r Kubka. Po roku a pol sme kubkovi chceli zadovazit surodenca a prznam sa isla som do iscare na istotku,ze zase to vyjde. Ale nevyslo ani na druhy ani na treti krat. V novembri sme sa dohodli,ze si dame chvilu pauzu a ked sa nam skonci stresujuce obdobie kvoli stavbe domu,tak ze sa opat ukazeme a uz budeme skusat ivf. Teraz vo februari som dr.ukecala este na jednu inseminaciu (myslim ze to uz bola piata) a vyslo to! Nemozem tomu este stale uverit. Jedine,co sa zmenilo oproti inym mesiacom bolo to,ze som zacala opat pravifelne uzivat inofolic,tak ako pred kubkom.
Velmi vam vsetkym drzim palce a nevzdavajte to,nech je to akokolvek tazke. :-*

noni99
13. mar 2017

@hopsuptralala ja som tiez bola 3 krat a nevyslo tak chceme ist skusit este raz .uzivala som vsetko mozne aj inofolic a nic a brala si inofolic klasic alebo ten silnejsi?

nikushka8
13. mar 2017

@aleskandra nevesaj hlavu..aj ked to nevyjde ideme dalej.. nebudem testovat,nema to vyznam,ako pises clovek je len sklamany.. skúsim az v nedeľu a v pondelok na krv..držím palce,aby to v dalsom cykle vyslo!!!! Moc to vsetkym.prajem

zuzsat
13. mar 2017

@aleskandra ty kokos toto som este nevidela zeby clear blue ukazal zle... ja normalne neverim vysledku krvi

skovarik
13. mar 2017

@aleskandra mrzi ma to..ja som sa tiez rano sklamala a verim,ze to zajtra dopadne dobre..som sama velmi nedockava..

skovarik
13. mar 2017

a asi to nema fakt zmysel testovat nabuduce to uz ani ja nespravim..zbytocne sklamanie a stres..asi treba fakt len prezit v pokoji tych 14 dni aj ,ked je to veeelmmii tazke.

hopsuptralala
14. mar 2017

@noni99 myslim ze klasicky,ani som nevedela,ze existuje aj silnejsi 🙂. Velmi drzim palce,nech vam to co najskor vyjde!

srdiecko35
14. mar 2017

ahojte, chystám sa na insemináciu a na kontrolné sono pojdem k mojmu gynekologovi, v centre mi písali, aby som isla medzi 10 dc a 12dc...ktorý den ste boli na kontrole, stačí raz? dakujem.

montblanc
14. mar 2017

Baby. Nemate niekto skusenost s mykozou pred iui? Dva dni som jedla sladke a mam naznaky ze asi sa mi rozbehne mykoza. Cca cez vikend by sme mali ist na iui. Myslite ze mi povedia ze sa to neda ked mam problem? Achh taka som nastvana. Dalsi Mesiac bude v keli 😢

cherrinka11
14. mar 2017

@montblanc ahoj ,skus Nystatin galvex mne rychlo zabera..to by si mohla stihnut do vikendu ak zacnes dnes,porad sa s gynekologom.

montblanc
14. mar 2017

@cherrinka11 ahoj. A to co je? O tom som este nepocula. Akurat cakam u gynekologa.

cherrinka11
14. mar 2017

@montblanc to su cipky na mykozu,najlepsie ti lekar povie

ninula11
14. mar 2017

@montblanc no neviem ako to je, ale viem, že pri iui rodidlá dezinfikujú (nejaká číra tekutina, neštípe to) pri mojom iui mi lekár presne opisoval čo robí, čiže ak sa poradíš s lekárom, tak myslím, že to nie je stratený mesiac 🙂 hore hlavu ... 🙂

montblanc
14. mar 2017

@ninula11 to fakt dezinfikuju? To som este nepocula. Mne prve iui nic nedezinfikovali. Gynekolog mi teraz povedal ze je tam len naznak a ze to neni ani na lieky. Tak si budem davat len ten rosalgin a cipky fytogyntima na floru. Hadam to dobre dopadne 🙂

sisa217
14. mar 2017

@montblanc este si kup vlhcene vreckovky na int. hygienu a tymi sa utieraj po potrebe..a su dobre aj ako prevencia ja som tiez pouzivala pred iui a aj teraz v tehu 😉

petra102
14. mar 2017

Tak dievčatá, krv negatívna už po druhýkrát po IUI.. Takže ideme na tretí pokus. Ale rozmýšľam, že by som išla bez clostilu... prirodzene.. máte s tým niektorá skúsenosti? 😔

nikushka8
14. mar 2017

@srdiecko35 ja som bola v centre na sone a krvi 1x na 13. DC a potom som ešte bola na 3, keďže vajíčko dozrievalo veľmi pomaly. Lekár ti povie po vyšetrení..

mishell78
14. mar 2017

Mykoza moze zabranit prechod spermii tak preto nie je vhodne robit insem.zeny kt maju chronic mykozy maju prob otehotn.mykoza sposob zapal

nikushka8
14. mar 2017

@zuzik1985 ahoj, ako si na tom?

montblanc
14. mar 2017

@mishell78 ale ved spermie davaju katetrom priamo do maternice a tym obidu vaginu kde je mozna mykoza. Takze by to ovplyvnit nemalo.nale gynekolog mi rano povedal ze tam skoro nic neni ze to neni ani na lieky. Staci rosalgin. Tak hadam sa to nerozbehne.

mishell78
14. mar 2017

@montblanc no tak potom myslim ze ok.najlepsie je byt uplne fit. Eliminovat riziko. To je cele take citlive.inseminac zavedu spermie hlboko do krcka mat nie priamo do maternice myslim nie?

mishell78
14. mar 2017

@mishell78 joj nie mas pravdu do dutiny maternice.tak potom by to nemal byt problem🙂

zuzik1985
14. mar 2017

@nikushka8 Už pomaly zbieram sily na ďalší pokus ;) menzes v plnom prúde a na krv som bola dnes,ale výsledky budú až zajtra na obed-aj keď v podstate odpoveď poznám 🙂 keď sa mužíkovi podarí dôjsť z práce týždeň skôr tak by sme mali LTT stíhať ďalší pokus ešte tento mesiac,ak nie,tak až ďalší cyklus.Ty sa cítiš nejako? 🙂

zuzik1985
14. mar 2017

@petra102 bez clostilu som bola napríklad aj ja ;)

zuzsat
14. mar 2017

@aleskandra pocuj neskusala si este 1 test urobit? ja normalne neverim

petra102
14. mar 2017

@zuzik1985 a podarilo sa? 🙂

zuzik1985
14. mar 2017

@petra102 nie :/ ale nepripisujem to neprítomnosti clostilu-dominantný folikul bol a ešte aj pár menších ;)

cherrinka11
14. mar 2017

@zuzik1985 tak to mezi aj mna velmi som ti drzala palce..
Zahod to za hlavu a hor sa do noveho,ved praca je to prijemna 😉