IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@noni99 áno....dr. Ďurčeková, tak sa tuším volá...ale výsledok mi len zavolala sestrička
Ahojte baby,chcela by som vam na povzbudenie opisat nas pribeh 🙂. O babo sme sa snazili rok,ked som si povedala,ze uz je nacase riesit to aj inak a navstivili sme prvy krat iscare ba. Mam pco a uzivala som iba inofolic. Vysla nam uplne prva inseminacia a dnes mame uz takmer 3r Kubka. Po roku a pol sme kubkovi chceli zadovazit surodenca a prznam sa isla som do iscare na istotku,ze zase to vyjde. Ale nevyslo ani na druhy ani na treti krat. V novembri sme sa dohodli,ze si dame chvilu pauzu a ked sa nam skonci stresujuce obdobie kvoli stavbe domu,tak ze sa opat ukazeme a uz budeme skusat ivf. Teraz vo februari som dr.ukecala este na jednu inseminaciu (myslim ze to uz bola piata) a vyslo to! Nemozem tomu este stale uverit. Jedine,co sa zmenilo oproti inym mesiacom bolo to,ze som zacala opat pravifelne uzivat inofolic,tak ako pred kubkom.
Velmi vam vsetkym drzim palce a nevzdavajte to,nech je to akokolvek tazke. :-*
@hopsuptralala ja som tiez bola 3 krat a nevyslo tak chceme ist skusit este raz .uzivala som vsetko mozne aj inofolic a nic a brala si inofolic klasic alebo ten silnejsi?
@aleskandra nevesaj hlavu..aj ked to nevyjde ideme dalej.. nebudem testovat,nema to vyznam,ako pises clovek je len sklamany.. skúsim az v nedeľu a v pondelok na krv..držím palce,aby to v dalsom cykle vyslo!!!! Moc to vsetkym.prajem
@aleskandra ty kokos toto som este nevidela zeby clear blue ukazal zle... ja normalne neverim vysledku krvi
@aleskandra mrzi ma to..ja som sa tiez rano sklamala a verim,ze to zajtra dopadne dobre..som sama velmi nedockava..
a asi to nema fakt zmysel testovat nabuduce to uz ani ja nespravim..zbytocne sklamanie a stres..asi treba fakt len prezit v pokoji tych 14 dni aj ,ked je to veeelmmii tazke.
@noni99 myslim ze klasicky,ani som nevedela,ze existuje aj silnejsi 🙂. Velmi drzim palce,nech vam to co najskor vyjde!
ahojte, chystám sa na insemináciu a na kontrolné sono pojdem k mojmu gynekologovi, v centre mi písali, aby som isla medzi 10 dc a 12dc...ktorý den ste boli na kontrole, stačí raz? dakujem.
Baby. Nemate niekto skusenost s mykozou pred iui? Dva dni som jedla sladke a mam naznaky ze asi sa mi rozbehne mykoza. Cca cez vikend by sme mali ist na iui. Myslite ze mi povedia ze sa to neda ked mam problem? Achh taka som nastvana. Dalsi Mesiac bude v keli 😢
@montblanc ahoj ,skus Nystatin galvex mne rychlo zabera..to by si mohla stihnut do vikendu ak zacnes dnes,porad sa s gynekologom.
@cherrinka11 ahoj. A to co je? O tom som este nepocula. Akurat cakam u gynekologa.
@montblanc to su cipky na mykozu,najlepsie ti lekar povie
Tak dievčatá, krv negatívna už po druhýkrát po IUI.. Takže ideme na tretí pokus. Ale rozmýšľam, že by som išla bez clostilu... prirodzene.. máte s tým niektorá skúsenosti? 😔
@srdiecko35 ja som bola v centre na sone a krvi 1x na 13. DC a potom som ešte bola na 3, keďže vajíčko dozrievalo veľmi pomaly. Lekár ti povie po vyšetrení..
Mykoza moze zabranit prechod spermii tak preto nie je vhodne robit insem.zeny kt maju chronic mykozy maju prob otehotn.mykoza sposob zapal
@nikushka8 Už pomaly zbieram sily na ďalší pokus ;) menzes v plnom prúde a na krv som bola dnes,ale výsledky budú až zajtra na obed-aj keď v podstate odpoveď poznám 🙂 keď sa mužíkovi podarí dôjsť z práce týždeň skôr tak by sme mali LTT stíhať ďalší pokus ešte tento mesiac,ak nie,tak až ďalší cyklus.Ty sa cítiš nejako? 🙂
@aleskandra pocuj neskusala si este 1 test urobit? ja normalne neverim
@zuzik1985 tak to mezi aj mna velmi som ti drzala palce..
Zahod to za hlavu a hor sa do noveho,ved praca je to prijemna 😉

@noni99 tak toto je veru ponaučenie do budúcna...testy nemajú žiadny význam 😢 sklamanie veľkééé