IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?
podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.
@zuzik1985 to ma mrzi 😢 tak som verila,ze ti to vyjde...necitim sa nijako,co mi he zvlastne,ked citam co tu kocky pisu..dnes ma trochu pichal vajecnik.. v nedelu spravim test a v pondelok krv..dufam,ze ms pride rychlo,aby sme mohli ist hned do dalsieho pokusu.. drzim palce,teraz ti to uz vyjde!
@zuzik1985 tak tomu pevne verim,na jar su zeny plodnejsie,len to netreba vzdavat,hoci na psychiku je to tazke..dakujem,my to dame👍😉🙂
@nikushka8 moja kamaratka si myslela,ze nic z toho ,lebo nemala vobec ziadne priznaky a predstav si,vyslo to 😉
Drzim prsty 🙏
@cherrinka11 Presne toto si aj ja vravím,že príroda sa prebúdza tak hádam sa prebudí aj moje telo 🙂 ale presne kvôli tej psychike je to skúšanie ťažšie a ťažšie...
@cherrinka11
@zuzik1985 dakujem babule za mile slova,velmi pomaha povzbudenie. V hlbke srdca si moc zelam,aby to vyslo ale pripravujem sa skor na sklamanie..tuzobne cakam na vase pozitivne spravy,bo to zvysuje nadej aj pre mna.. no stale len smutne spravy..urcite si poplacem,ak z toho nic nebude,no rano zase vstanem a budeme bojovat odznovu.. drzim vam palce!!!#
@nikushka8 presne tak,treba mat k vsetkemu pozitivny pristup,niektore zeny si naozazaj zasluzia obdiv,ked pisu,ze vyslo az 9te ivf..a pod...to neviem ci by mja psychika ustala 🙂
@cherrinka11 nam sa vratila kolegyňa z materskej, tiez bojovali 5rokov,iui,dokonca 2x ivf a potrat v 8tt.. a az ked to zabalili a skusili alternativnu medicinu,sa jej podarilo otehotniet prirodzene.. vsetko je to najma o psychike.. lahko sa to vravi,bo kto nezazil,nepochopi to sklamanie po kazdom neuspechu.. takze aj ona je pre mna nadej,ze sa to da!!!!
@nikushka8 juuj kolko pribehov som sa tu docitala od zien ,ktore to zabalili a potom prirodzene otehotneli..lenze kazda si najskor presla tu dlhu cestu co ich nakoniec polozilo uplne..a az potom..vzdy si poviem ake su niektore veci na svete nefer..
@cherrinka11 veru,nie je to fer! Lenze my zeny sme silne,lebo keby sme neboli,nezvladli by sme toto vsetko podstupit.
@nikushka8 ano,musime byt,co ine nam ostava..nadej je jedina co nas zenie vpred,nadej a tuzba,ktora stale veri,ze tentokrat to vyjde ..
Ty sa ako dlho uz snazis?
@cherrinka11 2 a pol roka.. ale iba necely rok to riesime v CAR,bo moji lekari predtym nic.. ziadne vysetrenia,lieky..a dufat,ze to vyjde samo nema zmysel..aj ked po laparoskopii sme to par mesiacov skúšali.. a vy? Pokial neskusim vsetko,odmietam sa vzdat
A iui mas ktoru?
My Rok spontanne nic,kedze moj partner uz v minulosti podstupil s byvalou partnerkou uz nieklko ivf,ale chyba bola vacsia zial v nej,vedeli sme,ze inak ako cez ivf kedze ma leziaky spermie to nepojde,koli sebe som chcela skusit aspon jednu iui,zap nevysla,tak skusat uz druhu nema zmysel..ideme rovno do Brna..roky bezia tak snad do 40tky porodim 😀
@cherrinka11 prvu.. som ochotna ist asi na 3 a ak to nevyjde,ivf..ale rada by som sa tomu vyhla. U nas som problem najma ja s PCO,inak tvrdia,ze je vsetko ok,tak verim,ze mi pomoze stimulka a ze ked uz vajicko dozrie,tak sa najde jedna sikovna spermia 😉 verim,ze vam v Brne pomozu a coskoro budes drzat ten krasny uzlik stastia v naruci!
@nikushka8 dakujem ti,si strasne zlata,aj ja ti to prajem z celeho ❤
negativna krv..tak ani nam sa to nepodarilo 😢...ake skusame dalej..
@zuzsat neskúšala 😥 ja už testovať nebudem vobec...Veď na čo...najdem si pozitívny výsledok a aj tak prd z toho :( vysadila som utrogestan a došiel menzes...Takže ideme druhé kolo..
Ahojte. Tak dnes som bola v brne na tej priechodnosti vajecnikov. Co som tu citala prispevky od bab ze ake je to hrozne, tak neviem ci to tam robia inak, ale cele to netrvalo ani 5 minut a bolo to uplne bezbolestne, len trochu taky tlak bolo citit. Trosilinku krvi mam mam na papieri po potrebe, inak nic. Oba vajcovody krasne priechodne, vsetko som videla. A folik bol 14 mm, tak v sobotu pregnyl a nedelu rano iui. Takze bude nedelny vyletik do brna. Teraz som mala ineho doktora ako na uvodnom stretnuti a bol straaasne mily, ochotny, takze velmi spokojna som. Nie ako moj doktor neochotny 😂 Bodaj by to uz vyslo.
Myslela som neochotny na slovensku doktor. Tam v brne boli zatial obaja super 🙂 aby to niekto zle nepochopil 😂
@montblanc tak budem drzat silno palceky nech ti to uz vyjde 🙂
A meno doktora vies?
@cherrinka11 dakujem ☺ jasne ze viem. Dnes bol dr. Vrana. K tomu som mala ist najprv na uvodnu konzultaciu, len v ten den nemohol a volali mi a posunuli mi termin o dva dni k dr. Frankovi.
@montblanc no vidis super z Taxi mad za sebou,a ziadna laparka nemusela byt ..am fakt robia vsetko inak snad aj iui 😀😝
Dnes konečne výsledky z krvi-tak hodnota HCG 1,5 čo ma trochu zaskočilo lebo som čakala nulu keďže mám normálka menzes a testy boli biele,ale sestrička mi vravela,že hodnoty do 5 sa stále považujú za negatívny výsledok.Volala som teda do centra,že krv negatívna a dohodli sme si ďalší ultrazvuk na budúci týždeň vo štvrtok + dostanem predpis na pregnyl.
@cherrinka11 Moj doktor je z BA a netlacil ma do laparoskopie, prave naopak vyzdvihoval HyFoSy a urobil to uplne bezbolestne. Zase nezatracujme vsetkych slovenskych lekarov. Postup je rovnaky, je to hlavne o stasti 🙂
@bosorka32 tak pozor,ja urcite nezatracujem slovenskych lekarov,len som sa potesila,ze to bolo bezbolestne a v pohode..,mas potom dobreho lekara ,samozrejme je jedno ci je lekar Slovak,Cech alebo Rus,vzdy ide o pristup k pacientovi,a ked citam dozvedam sa len same chvaly na Brno,ale to neznamena,ze si myslim,ze na Slovensku sa dobri lekari nenajdu 😉 a to by som tu mohla pisat ako sa niektori na Sk chovaju k pacientkam,ze aj krv im odmietnu zobrat lebo im to poistovna nepreplati,ale o tom pisat nechcem,lebo vzdy sa najdu aj dobri s ludskym pristupom,ale zial aj neochotni ,ale to je vsade..
Pokial je dovera ,nieje co riesit ci je to v Brne alebo tu.
@zuzik1985 Mne tiez sestricka povedala ze hodnoty boli viac ako jeden, ale pritom negativne. Rovnako ako ty i ja som čakala nulu
@alexwarring Ja len som sa zľakla,že to ukazuje na mimomaternicové,ale volala som hneď kamoške sestričke a vravela,že sa nemusím báť lebo to by boli hodnoty oveľa väčšie ;) povedala,že je možné,že sú to ešte zbytky pregnylu alebo je možné,že som otehotnela a neudržalo sa :/
@zuzik1985 to e pravda,ja som mala pri mimo vacse hodnoty,aj ked oproti norm.tehotenstve boli nizke..dievcata poviem vam ja som mala pri iui taky strach,radsej byt alebo nebyt ako mimo..neprajem to nikomu..vtedy mi to zlomilo ❤

@cherrinka11 Ďakujem :-* Sklamanie veliké ale už sa z toho pomaličky zbieram a plánujem ďalší pokus :P držím palce aj tebe a verím,že o chvíľu si tu budeme do debaty písať veselšie veci! 🙂