icon

IUI úspešne hneď na prvýkrát. Podarilo sa vám to?

petra2505
30. júl 2008

podarilo sa vam niektorej hned na prvy pokus otehotniet?Ak ano v ktorom CAR vam IUI robili? Velka vdaka.

alexwarring
15. mar 2017

@zuzik1985 no nech je uz pravda akakolvek.... ja mam taky divny menzes... v nedelu som na treti den meskania zacala krvacat, reku dnes to uz ustava, uz len spinenie... na vecer som zacala opat krvacat, teda nie ze by toho bolo vela, ale ked sa utriem tak je to jasnocervene, co sa mi na 4 den nikdy nestalo, to som vzdy len spinila a aj brucho znovu citim chvilami.

zuzik1985
15. mar 2017

@cherrinka11 Presne kvôli tomu som sa zľakla-aj ja som si vravela,že je lepšia verzia nebyť ako sa stresovať kvôli mimomaternicovému.Takto nič neriešim a idem do ďalšieho pokusu.

zuzik1985
15. mar 2017

@alexwarring Ťažko povedať lebo som mala ešte len 1 IUI,čiže netuším ako to má po ňom vyzerať...Aj mne sa zdá,že okrem toho že neskutočne veľa krvácam tak aj dosť jasná krv to je...Ale zatiaľ som len tretí deň cyklu,takže uvidím,čo bude ďalšie 2 dni.V podstate dnes to už bolo kľudné oproti tým predošlým dňom.Kamoška vravela,že bude menzes silnejší kvôli progesterónu,takže až také prekvapko to nie je ;)

alexwarring
15. mar 2017

@zuzik1985 Presne, ja som tiez cakala silnejsiu MS kvoli tomu, ze Duphaston posilnuje steny maternice, tak kym sa poolupuje... ale na druhu stranu mi to neda, pretoze v normalnom cykle pekne vidno ako sa vylucuje endometrium a teraz nic, len krv, ziadne guce zrazenin ako obvykle... no uvidim ako sa to vyvinie do konca tyzdna, pripadne zajdem k svojmu gyn. nech mi spravi sono pre istotu

zuzik1985
15. mar 2017

@alexwarring Jáááj,aha!Tak u mňa aj zrazeniny normálka sú.Tak to sa radšej opýtaj.

skovarik
15. mar 2017

@petra102..tak do tretice vsetko dobreee..ja ovulaciu mam podstate cyklus mam uplne v pohode takze ziadne lieky..pravdepodobne bude opat jedna injekcia a progesteron..aj ,ke by som to chcela vyskusat uplne bez nicoho kedze sme uplne zdravi aj spermiogram je super..len to viazne niekde🙂..ja som mala to hcg 2..cakam ms a volam do centra..

23deny
16. mar 2017

Ahojte rada by som sa dozvedela o vašom názore na moju skúsenosť...24.2. sme boli s manželom na prvú IUI...13.3. som bola na krv na odporúčanie pani doktorky z CAR pri svojej gynekologičke na čo mi o 2 dni povedala že mám hcg len 60 a že to je strašne málo tak som bola včera pri nej na ultrazvuku a tam že nič nieje vidieť že to nevyšlo-čo sa mi zdá dosť skoro aby bolo na ultrazvuku niečo vidieť nie?...sfúkla ma jak malé decko že nam nepomože IUI že máme sa hned pýtat na IVF-pri tom uz mame doma 6 rocneho chalana...menštruáciu nemám a testy mi vychádzaju //-na to mi dala odpoveď že pozitívne testy a meškajúca menštruácia je následok progesteronu ktorý beriem 2x denne...volala som do CAR a tam mi povedali že mám hodnotu dobrú že sa nemám stresovať a zopakovať odber krvi...no mám z toho v hlave bordel...ďakujem za každý názor

babikadaska
Odpoveď bola odstránená
cherrinka11
16. mar 2017

@babikadaska ahoj,a IUI ste neskusali?

cherrinka11
16. mar 2017

@23deny pokial si nedostala menzes,je dobre o tyzden zopakovat krv,ak si tehotna tie hodnoty uz stupnu.Kamaratka to tak mala pri prvej iui,sestricka jej povedala,ze hodnoty su nizke ,ze asi nic z toho nebude,o tyzden sla zasa na krv a hodnoty krasne stupli,dnes ma dvojicky 🙂

23deny
16. mar 2017

@cherrinka11 no na krv som mala isť dnes ale kedže moja Dr. dnes nepracuje tak idem až zajtra rano....potom čakať do pondelka na vysledky či to stupne alebo nie...

cherrinka11
16. mar 2017

@23deny tak ti budem drzat palce az to stuuupa a do 50 je nizka hodnota..nad 50sa uz nieco deje..drzim palce..

23deny
16. mar 2017

@cherrinka11 ďakujem pekne...nechcem sa predčasne tešiť ale všetky priznaky tú su...len ten včerajší zážitok na gynde ma schladil tak uvidime

cherrinka11
16. mar 2017

@23deny ja som mala tiez 24.2 svoju prvu iui,a uz nam aj po menzese takze nic z nej ,ale ty mas sancu😉

23deny
16. mar 2017

@cherrinka11 dúfam

montblanc
16. mar 2017

Baby, pichali ste si niektora sama pregnyl do brucha? Mne v brne dali instrukcie a ze to kludne zvladnem sama doma, ale chcem radsej od vas pocut ze je to ok, a hlavne to pichnut dobre 🙂

zuzsat
16. mar 2017

@23deny urcite krv.... sla by som na pohotovost ze ta boli brucho ze hcg bolo 60 a ze nevies co sa deje... oni vezmu krv a do hodiny mas vysledky

sisa217
16. mar 2017

@montblanc fuuuha tak to by som ja nedala...co tak ist si to dat pichnut na pohotovost? A preco do brucha?

ninula11
16. mar 2017

@montblanc ja som bola na pohotovosti a pichli mi ho do zadku a vpohode ... 🙂

ninula11
16. mar 2017

@zuzsat ahoj Zuzka, ako sa máte s malinkou? držíte sa? už ste si našli svoj režim?

skovarik
16. mar 2017

@montblanc..ja som si pychla do brucha teda moj muz kukni na yotube video a ide to ako do masla a nic to neboli..len ja sama sebe by som to nedokozala neznasam ihli..

skovarik
16. mar 2017

@23deny..tvoja dr je neaka negativna..skus ist do car na krv a nanu sa vykasli.a drzim palec aby to nakoniec dobre dopadlo..ja som mala hcg 2 tak snad tvoje hcg prinesie nieco krasne😃..drzim palce

zuzsat
16. mar 2017

@ninula11 bolo nam super kym nezacalo boliet brusko.... ale aj ked dni su obcas tazke tuto noc spinkala od 23.30 do 6.57 😀 a napapala sa a pustila som jej pesnicku od Janka Ledeckeho Pekna pekna pekna a zaspala 😀 a este spinka.... este nemame tip top rezim ale zaciname pravidelne kupkat... tak pomalicky fungujeme

sisa217
16. mar 2017

@zuzsat jejda akurat pozeram ze uz mesiac?jak to rychlo ubehlo a pritom mne sa ten cas strasne vlecie ☹ a vsetko je v poriadku?obi dve ste zdravucke?

ninula11
16. mar 2017

@zuzsat tak to je super, niekto hovorí že aj 3 mesiace trvá, kým sa žena s dieťatkom zladí 🙂 a môžem vedieť aký kočík ste si kúpili? začali sme pozerať kočíky a ti poviem že žiadna sranda ... máme menšie auto suzuki sx4 a kvôli kočíku nové auto kupovať nebudeme :D inak na boľavé bruško. tzv. koliky staré mamy odporúčali jesť rascovú polievku a potom sa to dostalo do mliečka a deťúrence potom už netrpeli zápchami ... ale tak to je iba taká babská rada, ber to s rezervou 🙂 sa z vás teším 🙂 no my sme už v 18.tt od iui a zatiaľ je všetko ok 🙂 na sono ideme v 22.tt tak sa hádam už aj dozvieme čo čakáme 🙂 manžel chce dievčatko 🙂 mne je to jedno, nech je zdravé miminko, asi to najdôležitejšie 🙂 tak sa Zuzka držte s malinkou 🙂

zuzsat
16. mar 2017

@sisa217 zatial je vsetko v poriadku 😉

sisa217
16. mar 2017

@zuzsat jezisi marija aka vlasacka je ❤ ta je krasna 😍 no vydarila sa,hold tie vytriedene spermijky stoja za to 😉 inak nam sa zatial ukazuje tiez baba ale ze je este skoro na definitivu tak uvidime 🙂 no ked bude aj nasa takato babika tak no problem 😉 som rada ze je vsetko tak ako ma byt a prajem vam to aj do buducna 😘

zuzsat
16. mar 2017

@ninula11 tak daj vediet ci sa babo ukaze 😀
ja nekojim.odsavam ale mam malo mlieka...cize 1x dostane z flase materske a 5x umele....
my mame PegPerego a som max spokojna. najma kvoli tomu ze vanicka NavettaXL je autovanicka.cize sa moze v neja babo prepravovat a je to lepsie ako vajicko a hlavne...ideme krstit na vychod 408km od BA a vo vajicku je nemyslitelne aby bolo babatko kvoli chrbtici.tak preto ze sme vedeli ze budeme cestovat sme sa rozhodli pre tento kocik a tu 3kombinaciu.... kde sportovy je dost velky cize sa vyuzije aj ked zacne babo sediet.sestra mala tento kocik takze som videla na zivo xo a ako.... kupovali sme z druhej ruky za 120eur. novy som neriesila

ninula11
16. mar 2017

@zuzsat super Zuzka, ďakujem za typ ... aj my uvažujeme z druhej ruky ... tiež sa mi zdá že sa neoplatí investovať toľké peniaze do kočíka 🙂 inak je nádherná malinká, nemá chybu ako si odfukuje 🙂 má krásne vlásky asi po mamine 🙂 držte sa, máme radosť s vami 🙂

23deny
16. mar 2017

@skovarik no to teda aj mňa prekvapil jej postoj pretože do teraz bola v pohode...zajtra idem na krv znova tak hádam to dopadne dobre...okrem párhodinového špinenia 7.3. to bolo 11 dni po IUI sa cítim Ok